Novokuzněck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Omsk – Petrohrad 1:4 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 4:3 (po pr.)
Magnitogorsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 5:6 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 7:1 (kon.)
Minsk – HC Slovan 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:6 (2:3, 2:2, 1:1)
Admiral Vladivostok
Pondělí 26.10.2015, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Nalimov neudržel rutinní střelu a před jeho bránou vznikla hustá skrumáž, z níž ovšem nikdo neudeřil. Následně Nalimov zakročil proti střele od modré čáry. To je drama, jak se patří.
     
    58:18
    Brána Ufy zůstává prázdná i po přerušení, domácí to zkouší v šesti!
     
    58:18
    Trenér Salavatu Julajev Ufa si vzal oddechový čas.
    Alexander GORŠKOV - 5:6

     
    56:49
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Co tohle bylo? Taktickou bitvu, v níž šlo hlavně o to neinkasovat, domácí nezvládli. Zemčjonok vyhodil puk od vlastní brány po mantinelu do útočné třetiny. Bylo zřejmé, že ALEXANDER GORŠKOV se může dostat do samostatného brejku, a tak se pokusil Svedberg výjezdem z brány sebrat soupeři šanci. U kotouče byl ovšem první Gorškov, který dostal puk přes Svedberga a následně do prázdné brány zakončil. Asistence: Arťjom Zemčjonok, Konstantin Makarov.
     
    53:41
    Velká nepříjemnost pro Salavat. Domácí budou hrát oslabení po krosčeku Alexandera Nestěrova. Pokud se nemýlím, tak hosté se dnes prosadili z početní převahy už třikrát.
    Linus OMARK - 5:5
     
    44:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    Dlouho malátný výkon Salavatu Julajev v dlohé přesilovce je zapomenut. Grigorenko ještě zblízka bekhendem Nalimova nepřekonal, LINUS OMARK už se z následně dorážky nemýlil a domácí již potřetí v zápase vyrovnávají a ještě mají přes dvě minuty na to vstřelit další branku v přesilové hře. Asistence: Igor Grigorenko, Alexander Loginov.
     
    42:20
    Tak to byl hodně nešetrný zákrok. Dmitrij Kosmačjov dohrál hodně nešetrně talentovaného Prochorkina, který dopadl obličejem na hrazení. Hodně bolestivý okamžik odnesl nejen Prochorkin, ale také Kosmačjov, jehož rozhodčí vyloučil na pět minut plus do konce utkání! Velká šance domácího týmu vyrovnat a vzápětí otočit stav zápasu.
     
    38:05
    Prochorkin dostal dobrou přihrávku do jízdy, vjel do útočného pásma a při jeho zajížďce za bránu přelstil Nalimova, který vyjel z brány a spadl. Prochorkin vzápětí mohl nahrávat spoluhráčům do prázdné brány, jenomže jeho přihrávku nohou zblokoval Blum, který dnes hraje velký zápas.
     
    36:50
    Podšendjalov měl v mezikruží velmi dobrou příležitost, jenomže z dobré pozice přestřelil bránu.
    Alexander LOGINOV - 4:5
     
    33:40
    Ufa právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo Lepistömu, povedlo se jeho kolegovi z obrany ALEXANDERU LOGINOVOVI. Ten vypálil od modré čáry a jeho projektil zamířil mezi Nalimovovy betony. Pro obránce Salavatu se jednalo o zvlášť pikantní branku, protože ve Vladivostoku ještě minulou sezonu působil. Asistence: Igor Grigorenko, Linus Omark.
     
    33:11
    Stoprocentní šanci spálil Lepistö. Ten zakončoval do protipohybu ležícího Nalimova, jehož ovšem zblízka nedokázal překonat!
     
    32:38
    Další přesilová hra pro Salavat Julajev. Dvě minuty za hákování obdržel autor první branky zápasu Dmitrij Sajustov.
     
    31:55
    Další vyložená šance Admiralu. Sajustov nahodil puk na bránu, ten se odrazil do Svedberga na Lugina, který ovšem nedokázal kotouč zasáhnout a švédský gólman vzápětí zalehl puk. Ani Svedberg, podobně jako jeho předchůdce Sochackij, nepůsobí jistě.
     
    30:13
    Grigorenka výborně u brankové čáry vychytal lapačkou pohotový Nalimov. Hosté hrají ve čtyřech a to nejhorší mají zřejmě za sebou.
     
    28:47
    A pozor, domácí si zahrají velmi dlouhou přesilovou hru pět na tři! Dvě minuty za vražení dostal Alexander Kuzněcov.
     
    28:13
    Šance pro Salavat znovu vstřelit kontaktní branku. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Jegor Jakovlev poté, co atakoval gólmana Svedberga.
    Oskars BARTULIS - 3:5
     
    27:44
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vynikající produktivita Admiralu v dnešním zápase nezná konce. Hosté překonávají i Svedberga a dávají před polovinou zápasu už svou pátou branku! Střílenou přihrávku od modré čáry tečoval Makarov, s jeho tečí si ještě Svedberg poradil, jenomže na následnou dorážku OSKARSE BARTULISE již nestačil. Asistence: Konstantin Makarov, Jonathon Blum.
     
    27:17
    Poprvé ve druhé třetině rozhodčí vylučuje. Konkrétně Envera Lisina, který dostal dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    22:38
    Vladimir Sochackij opouští po čtyřech inkasovaných brankách svatyni Ufy, jehož za mohutného aplausu nahradil Niklas Svedberg.
    Jonathon BLUM - 3:4
     
    22:38
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté už podruhé v dnešním klání velmi rychle zareagovali na vyrovnávací branku a gólové dostihy pokračují. JONATHAN BLUM napřáhl na modré a dnes už podruhé prostřelil od modré Sochackého. Asistence: Arťjom Podšendjalov.
    Dmitrij MAKAROV - 3:3
     
    22:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! Hartikainen našel z otočky úplně volného DMITRIJE MAKAROVA, který svůj samostatný brejk zakončil přesnou střelou pod víko. Asistence: Teemu Hartikainen.
    Alexander NESTĚROV - 2:3
     
    16:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Fanoušci v zaplněné Ufa Areně si žádali gól a brzy se ho dočkali. Prochorkin prokázal dobrý tah na bránu, když vyrazil z rohu kluziště střemhlav před bránu, tam se snažil nahrát na ALEXANDERA NESTĚROVA, zasáhl ovšem jen brusli Kosmačjova, což ho v konečném důsledku příliš mrzet nemuselo. Puk se odrazil na Nestěrova, který bekhendem dorazil puk za ležícího Nalimova. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Anton Lazarev.
    Konstantin MAKAROV - 1:3
     
    10:13
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak to jsou věci. Hráči Admiralu si otevřeli v Ufě střelnici. Kuzněcov nahrál od mantinelu na KONSTANTINA MAKAROVA číhajícího u tyče, který poslal kotouč nad ležícího Sochackého. Asistence: Alexander Kuzněcov.
    Jonathan BLUM - 1:2
     
    09:20
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hostům se vedení zřejmě hodně líbilo, a tak se do něj bleskurychle vrací. JONATHON BLUM napřáhl na modré a jeho střelecký pokus zaplachtil do brány. Asistence: Dmitrij Sajustov, Niclas Bergfors.
    Dmitrij MAKAROV - 1:1
     
    08:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to byla velká paráda. Krátce poté, co se domácím skončilo oslabení, vyrovnali. Hartikainen našel přesným pasem Višněvského, který poté výtečnou přihrávkou na DMITRIJE MAKAROVA celou akci vyšperkoval. Kanonýr Salavatu Julajev zakončoval do prázdné brány. Asistence: Ivan Višněvskij, Teemu Hartikainen.
     
    06:20
    Další komplikace pro domácí mužstvo. To bude hrát další oslabení poté, co chvíli hrálo šest hráčů Salavatu Julajev. Rozhodčí udělil střídačce domácího celku dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
    SAJUSTOV - 0:1
     
    04:50
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    První střelecký pokus Admiralu a hned je z toho úvodní branka utkání. Dobrou přesilovkovou kombinaci Vladivostoku zakončoval z pravého kruhu z první DMITRIJ SAJUSTOV, který se trefil pod víko. Kotouč se velmi rychle odrazil z brány, a tak se ještě chvíli hrálo. Rozhodčí poté odjel ke konzultaci ke svému kolegovi od videa, který potvrdil, že šlo o gól a ne o břevno. Asistence: Arťjom Zemčjonok, Viktor Alexandrov.
     
    03:56
    Hosté mají šanci více prověřit Sochackého v následující přesilové hře. Tu si Admiral zahraje po podražení Envera Lisina, který míří za katr.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 9. Dmitrij Makarov (Višněvskij, Hartikainen), 17. Nestěrov (Prochorkin, Lazarev), 23. Dmitrij Makarov (Hartikainen), 34. Loginov (Grigorenko, Omark), 45. Omark (Grigorenko, Loginov) – 5. Sajustov (Zemčjonok, Alexandrov), 10. Blum (Sajustov, Bergfors), 11. Konstantin Makarov (Kuzněcov), 23. Blum (Podšendjalov), 28. Bartulis (Konstantin Makarov, Blum), 57. Gorškov (Zemčjonok, Konstantin Makarov)


    Salavat Julajev Ufa: Sochackij (23.Svedberg) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Bodrov, Arzamastcev, Metljuk, Derljuk, Culygin – Engqvist, Omark, Grigorenko – Lisin, Dmitrij Makarov, Hartikainen – Lazarev, Vorobjov, Nesterov – Černov, Prochorkin, Chlystov.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Bartulis, Blum, Glazkov, Zemčjonok, Kosmačjov, Rafikov, Lisov – Konstantin Makarov, Podšendjalov, Kuzněcov – Alexandrov, Bergors, Sajustov – Jakovlev, Fisenko, Voronin – Mamin, Lugin, Gorškov.

    Rozhodčí: Boman, Vasiljev – Matjuša, Nesterov

    Diváci: 6271
    bahis siteleri