Boston – Arizona 6:0 (kon.) | New Jersey – Columbus 1:3 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:4 (po pr.)
Detroit – Carolina 1:3 (kon.) | Florida – Colorado 4:1 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:0 (kon.)
Minnesota – Edmonton 4:3 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 4:3 (kon.)
Vancouver – Montreal 5:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Edmonton Oilers
Středa 28.10.2015, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Hosté si vzali oddechový čas.
     
    58:57
    Branka Edmontonu je prázdná, začala power-play hostů.
     
    55:45
    Obrovský závar před Dubnykem, který už ležel v brankovišti a snažil se krýt prostory okolo tyček. Nevyzráli na něj forhendovým blafákem McDavid, ani Jakupov z dorážky. Důležitý moment utkání.
    Charlie COYLE - 4:3
     
    49:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí opět vedou a opět to byl gól z bezprostřední blízkosti brankoviště. Byť byl CHARLIE COYLE tísněný, dokázal se postavit tak, aby bekhendem zasunul mezi Talbotovy betony. Asistence: Thomas Vanek, Justin Fontaine.
    Ryan SUTER - 3:3
     
    48:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že domácí svou akci překombinovali, nakonec se radují z vyrovnání. Koivu nahazoval puk skrz pásmo, s pomocí jemné teče se dostal k RYANU SUTEROVI a ten bruslí usměrnil touš za bezmocného Talbota. Kopnutí v tom nebylo, gól platí. Asistence: Mikko Koivu, Nino Niederreiter.
    Darnell NURSE - 2:3
     
    43:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté už vedou. Porychlém přenesení hry z obranného pásma se k puku dostal DARNELL NURSE a prudkou ranou zaznamenal svou první branku v NHL! Asistence: Oscar Klefbom, Benoit Pouliot.
     
    36:21
    Parádní Talbotův zákrok! Gólman Edmontonu se zvládl roztáhnout v brankovišti a betonem zastavit Zuckerův pokus o bekhendové zasunutí!
    Iiro PAKARINEN - 2:2
     
    24:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je srovnáno. Za brankou vybojoval puk Hall, přihrál na kruh pro vhazování, kde číhal IIRO PAKARINEN a ten přesnou a hlavně rychlou střelou propálil Dubnyka! Asistence: Taylor Hall.
     
    22:51
    Zleva vypálil Jakupov a domácí Coyle nechtěně změnil dráhu letu puku. Dubnyk ale zvládl zareagovat a vyrazil.
     
    19:04
    Přesilovka pro hosty. Minnesota špatně vystřídala a v jeden okamžik měla šest hráčů na ledě. Následovaly tak dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    16:05
    Domácí si zahrají druhou přesilovku, dvě minuty za hákování dostal Brandon Davidson.
    Taylor HALL - 2:1
     
    11:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se trest udělovat nebude, neboť hosté dali ve výhodě gól. Zprava se před branku nacpal právě McDavid a přes Jakupova se pak puk dostal na hůl TAYLORA HALLA, který už zblízka zakončoval do odkryté branky. Asistence: Nail Jakupov, Connor McDavid
    Marco SCANDELLA - 2:0
     
    09:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota využívá přesilovku! MARCO SCANDELLA si středem najel do pásma, poslal puk doprava na Vaneka a sám si najel před branku na zpětnou přihrávku. Nastavil hůl a puk poslal do horního růžku branky. Asistence: Thomas Vanek.
     
    07:47
    Domácí Dumba doslova sestřelil Korpikoskiho a na ledě se strhla menší šarvátka. Samotný hit potrestán nebyl, na trestnou si šel sednout pouze hostující Eric Gryba za hrubost. Přesilovka pro Minnesotu.
    Ryan SUTER - 1:0
     
    07:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Po několika rychlých akcích z obou stran si do pásma najel RYAN SUTER a z vrcholu levého kruhu pro vhazování poslal na Talbota přesný střelecký pokus. Gólman Edmontonu toho moc neviděl a podle toho vypadala i jeho opožděná reakce. Asistence: Jason Zucker.
     
    04:15
    Tyčka! Z pravé strany přišla svižná Brodinova střela a za Dubnykem to pěkně zacinkalo!

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 8. Suter (Zucker), 10. Scandella (Vanek), 49. Suter (Koivu, Niederreiter), 50. Coyle (Vanek, Fontaine) – 12. Hall (Jakupov, McDavid), 25. Pakarinen (Hall), 44. Nurse (Klefbom, Pouliot)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Prosser, Scandella – Pominville, Granlund, Parise – Niederreiter, Koivu, Zucker – Fontaine, Coyle, Vanek – Carter, Haula, Porter. Trenér: Mike Yeo.
    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Klefbom, Nurse, Fayne, Sekera, Gryba, Davidson – Jakupov, McDavid, Pouliot – Klinkhammer, Nugent-Hopkins, Hall – Purcell, Lander, Korpikoski – Pakarinen, Letestu, Slepyšev. Trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Leggo, Hanson – Alphonso, Kovachik

    Diváci: 18 936
    bahis siteleri