Boston – Arizona 6:0 (kon.) | New Jersey – Columbus 1:3 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:4 (po pr.)
Detroit – Carolina 1:3 (kon.) | Florida – Colorado 4:1 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:0 (kon.)
Minnesota – Edmonton 4:3 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 4:3 (kon.)
Vancouver – Montreal 5:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:1 (3:0, 0:0, 2:1)
Montreal Canadiens
Středa 28.10.2015, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Na hattrick se ještě pokusil zaútočit Jared McCann, nicméně jeho střela po přihrávce od modré mířila těsně vedle tyče přesunujícího se Price.
     
    56:03
    Po nepřesné přihrávce na modrou čáru se do úniku dostal Jannik Hansen, který přebruslil Jemelina a bekhendem poslal puk do Price. Domácí útočník poté bruslí trefil montrealského brankáře, který puk neudržel a černá guma následně skončila v bráně. Gól nicméně právě kvůli kontaktu s Pricem Hansenovi uznán není!
    50:56 Derek DORSETT - 5:1
     
    50:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Troufnu si říct, že je hotovo! DEREK DORSETT se dostal ke kotouči u vlastní modré čáry, projel přes střední pásmo až před Coreyho Price, kde si položil jednoho obránce a poté bekhendem překonal gólmana hostujícího týmu. Velký kus práce odvedl také Virtanen, který už ve středním pásmu odstavil ze hry jednoho z beků Habs. Asistence: Jake Virtanen, Brandon Sutter
    47:50 Radim VRBATA - 4:1
     
    47:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hloupý přestupek Montrealu, za který byli hosté vyloučení, je potrestán! Petry se sice dostal k puku, ale poté ho nedokázal vyhodit z vlastního pásma a u levého kruhu kotouč získal RADIM VRBATA, který okamžitě zakončoval. Pokus českého útočníka byl velmi nešťastně tečován nataženou hokejkou Flynna a s obrovskou dávkou štěstí se dostal přes Price do brány. Asistence: Daniel Sedin
     
    46:04
    Tak tohle byla hloupá chyba Montrealu. Carey Price se snažil rychle rozehrát vyhozený puk, poslal ho k vlastní střídačce, kde ale docházelo ke střídání a budou z toho dvě trestné minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    45:06
    Až nyní se domácí dotkli kotouče a na trestnou lavici míří Jake Virtanen (VAN), který zahákoval Subbana. Nutno říci, že si obránce Montrealu hokejku soupeře možná trochu přichytil, ale na to již rozhodčí nereagovali.
     
    43:05
    Za zápasu mohlo být velmi záhy obrovské drama, nicméně Desharnais sám před Millerem nechal vyniknout domácího brankáře, který předvedl skvělý zákrok.
    42:54 Torrey MITCHELL - 3:1
     
    42:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Aktivita hostů přináší ovoce a je tady kýžené snížení! Po celkem bezproblémovém přechodu středního pásma se Montreal dostal ke střele od modré čáry, kterou před bránou fantasticky tečoval TORREY MITCHELL. Na tuto změnu směru Miller reagovat prostě a jednoduše nemohl! Asistence: Segej Jemelin, Devante Smith-Pelly
     
    37:31
    S Brandonem Prustem to vypadá hodně zle! Po souboji u mantinelu se domácí útočník drží za levý kotník a svíjí na ledové ploše. Menší šarvátka byla vyřešena rozhodčími.
     
    34:57
    Zničehonic se hosté ocitli v přečíslení dvou na jednoho, které trochu lakomě řešil Tomáš Plekanec střelou do připraveného Millera. Tady to možná chtělo přihrávku na spoluhráče, který mohl pálit z první do odkryté části branky.
     
    32:08
    Obrovská chyba Sbisy věnovala gólovou šanci Paciorettymu, jenž střelou dostal puk za Millera, ale kotouč si poté našel cestu těsně vedle tyče brány domácího gólmana.
     
    28:52
    Hosté se útočnou modrou čáru pokusili překonat pomocí nahození ze středního pásma a málem se dostali do obrovské šance, když se Tanevova rozehrávka odrazila od hokejky jednoho z hostujících hráčů před zcela odkrytou bránu Ryana Millera. Ten byl zrovna vedle své svatyně, avšak nejrychleji se zorientoval domácí hráč, jenž poslal puk dál od nebezpečného prostoru.
     
    20:31
    Hosté zahajují druhou třetinu přesilovou hrou, ale po ztrátě na útočné modré se do šance řítil Sutter, který se proti obránci dokázal uvolnit, ale poté pálil těsně vedle.
     
    19:28
    Přesilovou hru si ještě na konci první třetiny zahrají Canadiens. Svan Bärtschi (VAN) se v útočném pásmu obracel poněkud neohrabaně, podrazil Subbana a vysloužil si dvě trestné minuty.
     
    17:40
    S hosty mohlo být ještě hůře, jenže to by rychlé přečíslení Vancouveru musel Henrik Sedin zakončit o něco přesněji a trefit prostor mezi třemi tyčemi.
    15:52 Jared MCCANN - 3:0
     
    15:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je to 3:0 a vyrovnání rekordu v počtu vítězství v řadě je z pohledu Montrealu, troufnu si říct, minimálně velmi ohroženo! Domácí dokázali vyhrát buly v útočném pásmu, kotouče se ujal Brandon Prust, který jej okamžitě vrátil mezi kruhy JAREDU MCCANNOVI a ten rychlou ranou nedal Priceovi sebemenší šanci. Asistence: Brandon Prust
     
    14:34
    A domácí to teď udělali výborně, když jeden z nich skvělou přihrávkou přes brankoviště našel Taneva, avšak ten už příliš blízko bráně puk do sítě přes přesunujícího se Price neprotlačil.
     
    13:21
    Je tady první vyloučení zápasu. Tomáš Fleischmann (MTL) se až příliš moc snažil dostat k puku a dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    12:22
    Nakonec se vše obešlo bez vyloučení a domácí měli záhy obrovskou šanci na třetí gól. Jake Virtanen postupoval trochu ze strany sám na Price, ale kanadského brankáře rychlou střelou nepřekonal.
     
    11:16
    Neskutečný zákrok Millera! Domácí brankář čelil naprosto sám obrovské šanci Weise s Desharanisem, druhý zmiňovaný zakončoval do odkryté části brány, ale najednou se ještě před brankovou čárou zjevil pravý beton brankáře Kosatek, který zastavil kotouč!
    09:12 Luca SBISA - 2:0
     
    09:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky se při signalizovaném vyloučení hostujícího hráče dokázaly usadit v útočném pásmu a slaví branku na 2:0. LUCA SBISA využil hustého provozu před Priceovou bránou, napálil puk od modré a rána, kterou tečoval hostující obránce Beaulieu se štěstím zapadla za záda montrealského gólmana. Asistence: Sven Bärtschi
     
    05:35
    Fantastická zadovka zpoza brány našla hůl Weiseho, který měl před sebou už jen Millera, ale ten se stačil přesunout a poradil si i s dorážkou hostujícího útočníka!
     
    02:57
    A mohlo být velmi záhy srovnáno, jenže to by Gallagher musel mířit o pár centimetrů vedle tyče, kterou orazítkoval svou tvrdou ranou z mezikruží.
    02:30 Jared MCCANN - 1:0
     
    02:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Blesková akce domácích a je tady první branka zápasu. Rychlý Brandon Prust se dostal k volnému kotouči dříve než obránce, tvrdě vypálil a puk, který Price neudržel v lapačce poté do sítě jednoduše dorazil dojíždějící JARED MCCANN. Asistence: Brandon Prust, Derek Dorsett
     
    00:29
    Hned po vyhraném vhazování kotouč doputoval na hůl Henrika Sedina a ten rychlou ranou trefuje tyč Priceovy brány. Skvělý začátek domácího celku.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. McCann (Prust, Dorsett), 10. Sbisa (Bärtschi), 16. McCann (Prust), 48. Vrbata (D.Sedin), 51. Dorsett (Virtanen, Sutter) – 43. Mitchell (Jemelin, Smith-Pelly)


    Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Tanev, Edler, Webber, Bartkowski, Sbisa, Hutton – Vrbata, H.Sedin, D.Sedin – Virtanen, Sutter, Burrows – Hansen, Horvat, Bärtschi – Dorsett, McCann, Prust
    Montreal Canadiens: Price (Condon) – Subban, Markov, Petry, Jemelin, Gilbert, Beaulieu – Gallagher, Plekanec, Pacioretty – Sjomin, Galchenyuk, Eller – Weise, Desharnais, Fleischmann – Smith-Pelly, Mitchell, Flynn

    Rozhodčí: Brad Meier, Rob Martell – Ryan Galloway, Lonnie Cameron

    Diváci: 18.570
    bahis siteleri