Ottawa – Detroit 3:5 (kon.) | Tampa – Boston 1:3 (kon.) | Florida – Washington 1:2 (po pr.)
Columbus – Winnipeg 2:3 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:2 (po pr.)
Edmonton – Calgary 4:5 (kon.) | Colorado – San Jose 3:4 (kon.) | Carolina – Tampa 3:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:5 (0:1, 1:2, 2:2)
Detroit Red Wings
Neděle 01.11.2015, 00:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Bobby RYAN - 3:5
     
    58:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se ještě dočkali další branky a snižují na rozdíl dvou gólů! Shane Prince vjel po dobré práci Zibanejada do útočného pásma a zajel si skoro za branku. Odtud posléze předal puk před ní, kde čekal BOBBY RYAN, který překonal Mrázka! Asistence: Shane Prince a Mika Zibanejad.
    Mark STONE - 2:5
     
    55:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Velmi špatná rozehrávka znamená zbytečnou branku v síti Petra Mrázka! Jakub Kindl udělal chybu a při rozehrávce trefil jen MARKA STONEA, který prostřelil českého brankáře v kleci Detroitu! Bez asistence.
    Danny DEKEYSER - 1:5
     
    45:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    A znovu se Sens zapomněli v útoku! Nyquist do útočného pásma vnikl po pravém křídle, kde zadovkou v tandemu přenechal puk DANNYMU DEKEYSEROVI, který otevřel svůj střelecký účet v této sezoně! Asistence: Gustav Nyquist a Riley Sheahan.
    Dylan LARKIN - 1:4
     
    40:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Fantastický úvod třetí periody v podání Red Wings! Nejprve se v přečíslení dva na jednoho nedokázali prosadit Abdelkader s Larkinem. Posléze se ale mladý forvard DYLAN LARKIN ujal kotouče ve středním pásmu, projel do toho útočného a po objetí branky vsítil svůj třetí gól v sezoně! A byl opravdu podařený. Asistence: Niklas Kronwall a Luke Glendening.
    Jonathan ERICSSON - 1:3
     
    38:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Takhle se střílí po vhazování! Lekci z této situace nyní udělil JONATHAN ERICSSON, který po vyhrané buly od Helma obdržel přihrávku DeKeysera a nekompromisní dělovkou vstřelil svou první branku v této sezoně! Asistence: Danny DeKeyser a Darren Helm.
    Kyle TURRIS - 1:2
     
    33:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Dnes tu máme noc milníků! Erik Karlsson vystřelil od modré čáry a puk se před brankou odrazil od bránícího Ericssona přímo na hokejku KYLEA TURRISE, který zaznamenal svou 100. branku v NHL. Senátoři tak snižují na rozdíl jednoho gólu. Asistence: Erik Karlsson a Mark Stone.
    Gustav NYQUIST - 0:2
     
    25:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá Křídla využila i svou druhou přesilovou hru v utkání a už vedou 2:0! Henrik Zetterberg krásnou střílenou přihrávkou ke skórování vybídl GUSTAVA NYQUISTA, který jen vložil hokejku do dráhy puku a překonal tak Andersona. Pro Zetterberga je to další milník – 800. bod v NHL! Asistence: Henrik Zetterberg a Tomáš Tatar.
    Tomáš TATAR - 0:1
     
    12:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a máme tu první branku! TOMÁŠ TATAR využil toho, že Abdelkader výborně clonil Andersonovi ve výhledu a krásnou střelou zápěstím otevřel skóre zápasu! Kapitán Red Wings Henrik Zetterberg navíc zaznamenal 500. asistenci v NHL! Asistence: Niklas Kronwall a Henrik Zetterberg.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 34. Turris (Karlsson, Stone), 56. Stone, 59. Ryan (Prince, Zibanejad) – 13. Tatar (Kronwall, Zetterberg), 26. Nyquist (Zetterberg, Tatar), 39. Ericsson (DeKeyser, Helm), 41. Larkin (Kronwall, Glendening), 46. DeKeyser (Nyquist, Sheahan)


    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Methot, Karlsson "C", Wiercioch, Ceci, Cowen, Borowiecki – Prince, Turris "A", Stone – Puempel, Zibanejad, Ryan – Michálek, Pageau, Chiasson – McCormick, Z. Smith, Neil "A"
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Ericsson, Kronwall "A", DeKeyser, B. Smith, Kindl, Marčenko – Abdelkader, Zetterberg "C", Larkin – Tatar, Sheahan, Nyquist – Andersson, Helm, Pulkkinen – Miller, Glendening, Ferraro

    Rozhodčí: Joannette, Kozari – Alphonso, Sericolo

    Diváci: 16 964
    bahis siteleri