Rohožník – FC Košice 0:2 (kon.) | Nové Mesto n/V – Senica 1:1 (3:4 po pen.) | Dolný Kubín – Trenčín 1:4 (kon.)
Dunajská Streda – Prešov 3:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Pohronie 1:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
1:0 (0:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
sk Středa 04.11.2015, 17:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan zdolal Pohronie tesne 1:0 a postupuje do ďalšieho kola pohárovej súťaže, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (18:54:43)
     
    Slovan napokon vydrel tesné víťazstvo, vďaka ktorému postupuje do ďalšieho kola Slovnaft Cupu. Belasí predviedli v druhom polčase lepší výkon, vypracovali si viacero dobrých príležitostí, a po jednej z nich sa v 80. minúte presadil Vittek. O ten jeden gól boli domáci zrejme lepší, ich výkon však dnes určite nesplnil očakávania. Hostia predviedli dobrý futbal, pri troche šťastia mohli aj uspieť, napokon odchádzajú domov bez bodu.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Pohronie ešte v závere zaútočilo, po sérii súbojov napokon Gregáň vystrelil z 30 metrov, Greif loptu spoľahlivo pokryl.
     
    90
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    90
    Hostia si pýtajú pokutový kop, Abrahám totiž po Páleníkovej prihrávke postupoval z ľavej strany na bránu, pričom ho hraničným zákrokom zastavil Oršula. Rozhodca necháva v hre pokračovať.
     
    89
    Slovan umne drží loptu na svojej útočnej polovici a nedovoľuje hosťom pomyslieť na prípadný záverečný nápor. Pohronie sa až teraz dostalo k lopte.
     
    88
    Zreľák vyzval na rozhodujúci úder Priskina, adresoval mu presnú prihrávku na pravú stranu pokutového územia, útočník Slovana si zasekol obrancu a zblízka strieľal, Plach vykopol pravou nohou!
     
    87
    Hostia pohrozili, Gregáň vyslal krásny oblúčik dopredu a Greif si vybehol veľmi ďaleko za hranicu pokutového územia, napokon to stihol včas a odkopol do bezpečia!
     
    86
    Po tejto štandardke ale vyrovnanie v podaní Pohronia nepríde, Greif si totiž vybehol na dlhý center a pred päťkou si loptu s prehľadom stiahol zo vzduchu.
     
    85
    Po rohovom kopu belasí neuspeli a hra sa tak otáča na opačnú stranu, dopredu sa vysúva Pohronie. Hostia majú 5 minút a nadstavenie na to, aby si vynútili rozstrel.
     
    84
    Vittek mohol pridať aj druhý presný zásah, Priskin mu v pokutovom území parádne sklepol loptu na stred a Vittek strieľal z úrovne bieleho bodu, Plach sa krásne natiahol k pravej žrdi a vytlačil loptu na roh!
     
    83
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Lukáš Garaj, prichádza Michal Páleník.
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Miroslav Poliaček, prichádza Adam Širáň.
     
    82
    Útočia však belasí, Priskina nedovolene zastavil vpredu Nosko, stiahol ho za dres, Slovan tak rozohrá štandardku.
     
    81
    Pohronie teraz určite vrhne všetky sily do útoku, hostia určite nechcú odísť po dobrom výkone z Bratislavy porazení. Momentálne ale pri lopte Slovan.
     
    80
    Slovan dal gól!
    Ledva som to o penaltách dopísal, belasí otvárajú skóre a výrazne sa približujú k postupu do ďalšieho kola! RÓBERT VITTEK si na hrote útoku prebral dlhú prihrávku od Priskina z hĺbky poľa, už bol sám pred Plachom, ktorého pekne obišiel a zasunul loptu do odkrytej časti brány!
     
    80
    Na opačnej strane brejk Pohronia, Abrahám sa uvoľnil na rohu šestnástky a z otočky strieľal, Hudák tento pokus až ku Greifovi nepustil. Penalty nám visia vo vzduchu čoraz viac...
     
    79
    Priskin teraz pokazil zaujímavý útok domácich, keď mal na pravej strane dostatok času i priestoru, aby nahral Vittekovi, ktorý si už pýtal loptu v strede pokutového územia. Priskin však poslal nedôraznú prihrávku, ktorú Sojka zastavil.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 80. Vittek

    Karty:   14. Sojka (POH)


    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Oršula, Gorosito, Hudák, Zreľák – Sekulič (55. Savičevič), Gonzales – Mészáros (60. Čikoš), Kubík, Peltier (65. Priskin) – Vittek (C)
    Náhradníci: Krnáč (NB), Saláta, Čikoš, Štefánik, Savičevič, Šefčík, Priskin

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Plach – Prikryl, Sojka (C), Nosko, Hatok – Garaj, Poliaček, Abrahám, Paraj – Frimmel, Zuziak (74. Gregáň)
    Náhradníci: Packo (NB), Pelegríni, Páleník, Blahút, Širáň, Gregáň

    Rozhodčí: Glova – Jankovič, Ferenc

    Diváci: 338
    bahis siteleri