Rohožník – FC Košice 0:2 (kon.) | Nové Mesto n/V – Senica 1:1 (3:4 po pen.) | Dolný Kubín – Trenčín 1:4 (kon.)
Dunajská Streda – Prešov 3:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Pohronie 1:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
1:0 (0:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
sk Středa 04.11.2015, 17:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Předzápasové kurzy
     
    88
    Zreľák vyzval na rozhodujúci úder Priskina, adresoval mu presnú prihrávku na pravú stranu pokutového územia, útočník Slovana si zasekol obrancu a zblízka strieľal, Plach vykopol pravou nohou!
     
    84
    Vittek mohol pridať aj druhý presný zásah, Priskin mu v pokutovom území parádne sklepol loptu na stred a Vittek strieľal z úrovne bieleho bodu, Plach sa krásne natiahol k pravej žrdi a vytlačil loptu na roh!
     
    83
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Lukáš Garaj, prichádza Michal Páleník.
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Miroslav Poliaček, prichádza Adam Širáň.
     
    80
    Slovan dal gól!
    Ledva som to o penaltách dopísal, belasí otvárajú skóre a výrazne sa približujú k postupu do ďalšieho kola! RÓBERT VITTEK si na hrote útoku prebral dlhú prihrávku od Priskina z hĺbky poľa, už bol sám pred Plachom, ktorého pekne obišiel a zasunul loptu do odkrytej časti brány!
     
    74
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Marek Zuziak, prichádza Miroslav Gregáň.
     
    69
    Slovan spálil ďalšiu tutovku! Vittek si na hrote prebral dlhý pas a v náročnej pozícii na pravej strane na hranici šestnástky strieľal z voleja, tiesnený protihráčom namieril nad!
     
    65
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Tamás Priskin.
     
    63
    Kubík zahodil miliónovú šancu na otvorenie skóre! Vittek si perfektne sklepol vysokú loptu pred päťkou, priťukol ešte na stred Kubíkovi, ktorý prekopol nielen padajúceho Placha, ale zblízka aj bránu!
     
    60
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Karol Mészáros, prichádza Erik Čikoš.
     
    58
    Priamočiara akcia Slovana, Zreľák našiel v strede Savičeviča, ten okamžite dával naľavo na šestnástku k Mészárosovi, ktorý už mal pred sebou len Placha a delovkou napálil tesne vedľa brány!
     
    55
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Boris Sekulič, prichádza Vukan Savičevič.
     
    49
    Center Kubíka preletel do stredu pokutového územia, kde "koníčkom" hlavičkoval od zeme Peltier, lopta po odraze len tesne minula hornú žrď!
     
    48
    Vittek priťukol na hrote útoku na ľavú stranu Mészárosovi, ktorý sa presadil cez obrancu a rútil sa sám na Placha, ktorý parádne vybehol, zmenšil strelecký uhol a vyrazil na roh!
     
    31
    Obrovská šanca hostí, toto bola skutočne tutovka! Abrahám dostal na ľavej strane nádherný krížny center, vyhol sa ofsajdovej pasci a už sa rútil sám na Greifa. Zblízka zoči-voči vystrelil, Greif skvele zasiahol a nohou vyrazil na roh!
     
    26
    Hostia sa takmer dostali do vedenia! Po ojedinelej akcii centroval z pravej strane Hatok, smer centra ešte zmenil brániaci Zreľák a Greif sa naťahoval márne, lopta zapadla len tesne vedľa protiľahlej žrde!
     
    24
    Center z rohu obrana ešte odvrátila, na šestnástkovom oblúku sa však v krkolomnej pozícii chrbtom k bráne oprel do lopty z voleja Gorosito a mieril výborne pod brvno, Plach sa natiahol a vytlačil loptu nad!
     
    14
    Gorosito si urobil stopérsky výlet a už na útočnej polovici ho zozadu skosil Ján Sojka, kapitán Pohronia vidí od rozhodca žltú kartu.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 80. Vittek

    Karty:   14. Sojka (POH)


    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Oršula, Gorosito, Hudák, Zreľák – Sekulič (55. Savičevič), Gonzales – Mészáros (60. Čikoš), Kubík, Peltier (65. Priskin) – Vittek (C)
    Náhradníci: Krnáč (NB), Saláta, Čikoš, Štefánik, Savičevič, Šefčík, Priskin

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Plach – Prikryl, Sojka (C), Nosko, Hatok – Garaj, Poliaček, Abrahám, Paraj – Frimmel, Zuziak (74. Gregáň)
    Náhradníci: Packo (NB), Pelegríni, Páleník, Blahút, Širáň, Gregáň

    Rozhodčí: Glova – Jankovič, Ferenc

    Diváci: 338
    bahis siteleri