Švédsko – Rusko 2:3 (po pr.) | Finsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Finsko
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
Česko
Pátek 06.11.2015, 18:00Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Kapitán Finska dostává svůj tým podruhé v utkání do vedení. ROOPE HINTZ se chopil kotouč u hrazení, procpal se až mezi kruhy, odkud trefil místo mezi Vejmelkovou rukou a tělem. Češi tak rázem musejí dotahovat jednobrankovou ztrátu. Asistence: Aleksi Saarela, Sami Niku.
     
    43:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové ale přeci jenom dokázali v přesilové hře vyrovnat. Neuvěřitelnou individuální akcí se prezentoval JESSE PULJUJÄRVI, který si vzal kotouč na svou hůl už na obranné modré a už jej nikomu nepůjčil. Fantasticky obešel dva české zadáky a následně pokořil Vejmelku střelou mezi betony. Bez asistence.
     
    18:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají svou přesilovku zásluhou neuvěřitelně přesné rány RADKA VESELÉHO! Ten si po posunutí puku od Christova vyjel z rohu kluziště do palebné pozice, odkud chirurgicky přesně trefil levý horní roh finské klece. Asistence: Vít Christov, Alex Rašner.
     
    11:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Dlouho puk přeskakoval kolem branky Finska, následně si jej ze vzduchu stáhl DAVID TOMÁŠEK, který na nic nečekal a z otočky poslal kotouč na finskou klec. Střela byla přesná a tvrdá. Češi jsou tak právem odměněni za svou aktivitu. Asistence. Lukáš Jašek.
     
    04:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je tu první branka utkání. Čeští hokejisté byli v prvních minutách zřejmě o něco lepší než soupeř, gólu se však dočkali domácí hokejisté. Tammelovu střelu dokázal Vejmelka vyrazit jen před sebe. O gólovou dorážku se i přes dvojnásobnou přesilu českých zadáků postaral SEBASTIAN REPO. Asistence: Jonne Tammela, Miska Siikonen.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 5. Repo (Tammela, Siikonen), 44. Puljujäarvi, 51. Hintz (Saarela, Niku) – 12. Tomášek (Jašek), 19. Veselý (Christov, Rašner)


    Finsko: Larmi (Vehviläi nen) – Tuulola, Haaranen, Niku, MIkkola, Keskitalo, Sopanen, Salo – Saarela, Hintz (C), Laine – Aho, Kalapudas, Puljujäarvi – Tammela, Siikonen, Repo – Björkqvist, Mäkinen, Kiviranta – Honkanen.
    Česko: Vejmelka (Lukeš) – Hronek, Sklenička, Havlín, Ščotka, Rašner, Bahounek, Mikliš – Kaše (C), Lakatoš, Veselý – Christov, Tomášek, Jašek – Zohorna, Andres, Vopelka – Voženílek, Černoch, Ordoš – Gřeš.

    Diváci: 692
    bahis siteleri