Bohemians 1905 – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 1:6 (kon.) | Teplice – Jihlava 1:2 (kon.)
Třinec – Jablonec 0:3 (kon.) | Znojmo – Liberec 4:1 (kon.)
konec
FK Třinec
0:3 (0:2)
FK Jablonec
Neděle 08.11.2015, 13:30 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • Juniorská liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Třinec si kvůli dnešní ztrátě v tabulce pohoršil a klesl na devátou příčku. Jablonec se naproti tomu zvedl a najdeme jej na čtvrté pozici. V 17. kole se Třinec představí v neděli 15. listopadu od 14:15 na hřišti pražské Slavie. Severočeši budou za dva týdny v neděli 22. listopadu hostit v rámci 18. kola ostravský Baník, výkop je naplánován na 13:30.

    Z mé strany je to pro dnešek z Třince všechno a loučím se s vámi. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji příjemný zbytek víkendu a příště se těším, na počtenou! (15:39:25)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Do druhého poločasu vstupoval Jablonec s dvoubrankovým vedení, které si po celý jeho průběh v pohodě hlídal. Už po osmi minutách mohl náskok Severočechů navýšit Bulíř, ale jeho zakončení z ostrého úhlu vykopával z brankové čáry Minařík. Za dalších osm minut přihrál Kuhn do šestnáctky Bulířovi, který se ale neprosadil ani v této příležitosti, když střílel vedle.

    Dalších dvacet minut patřilo Třinci, který dokázal zavřít Jablonecké před Valešem, rozehrával mnoho přímých a rohových kopů, ale se všemi Martynkovými centry si poradili buď obránci, nebo bezchybný brankář Valeš. Obě mužstva pětkrát vystřídala a čas v závěru utkání tak utíkal rychle. Na pár minut vklouzl na hřiště také Dorničák, aby v nastavení uzavřel gólový účet. Dorničák zakroutil rohový kop na zadní tyč, Brych na balon nedosáhl, a ten od tyče zamířil do sítě. Nádhernou brankou Jablonec upravil vítězství na tříbrankové.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Fotbalovou parádu vykouzlil v závěrečných sekundách DANIEL DORNIČÁK! Rohový kop zakroutil na zadní tyč, Brych se natahoval marně a míč po odrazu od tyčky zamířil do brány – 0:3!
     
    90+1
    Jakovlev pronikl přes Puczoka a stihl odcentrovat. Samiec srazil balon na roh, který ještě stihne rozehrát Dorničák.
     
    90
    Jakovlev vyslal dlouhý balon na Munzara, proti kterému ale daleko z branky vyběhl Brych a odhlavičkoval. Třinec se ještě snaží o další útok.
     
    89
    Poslední střídání v zápase obstarali Jakub Kuhn a Daniel Dorničák. Mezitím přišel Minařík o míč u rohového praporku.
     
    88
    Brych bude rozehrávat standardní situaci z poloviny hřiště, ještě předtím ale stihnou hosté vystřídat dalšího hráče.
     
    87
    Počtvrté v utkání střídají Severočeši. Tři minuty před koncem je stažen z trávníku David Breda a pár minutek si připíše Ondřej Šedý.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá už jen několik minut a Jablonec si své vedení v pohodě kontroluje. Valeš si život nekomplikuje a nakopává dopředu.
     
    85
    Rovnou trojité střídání připravili domácí trenéři. Utkání skončilo pro Lukáše Foitzika, Jakuba Kalfase a Davida Martynka. Zahrají si Michal Lanc, Václav Bujok a Jiří Pilch.
     
    84
    Skuhravý vyslal po lajně Bredu, který ovšem nepřihrál na spoluhráče v šestnáctce přesně. Dopředu může jít Šenk.
     
    83
    Latocha se po Šenkově vhazování vrhl do individuální akce, ale o balon záhy přišel. Rozhodčí navíc odpískal Samiecův faul na Tichého. Dnešní utkání sleduje 70 diváků.
     
    82
    Munzarův centr zprava zablokoval Kalfas, následně se balon pokoušel dostat před bránu Skuhravý, nicméně pro vysokou svíci si došel Brych.
     
    81
    Rozběhla se poslední desetiminutovka utkání a Jablonec potřetí v zápase střídá. Lukáše Nováka nahradí na hřišti Sebastian Munzar.
     
    80
    Samiec obdržel na levou stranu přihrávku od Kalfase, zbavil se Skuhravého, pak si ovšem pro tečovaný balon zkušeně došel Valeš.
     
    79
    Puczok přistrčil Martynkovi a jeho rohový kop přetransformoval na vhazování odkopem Drozd. Vhazovat bude Šenk.
     
    78
    Další odkop Brycha zamířil k Samiecovi s Martynkem, kteří vybojovali vhazování. Následovala Šenkova střela zpoza šestnáctky, Valeš vyboxoval na roh.
     
    77
    Kuhn se po Jakovlevově vhazování neprosadil proti třineckým obráncům. Brychův kratší odkop zastavil na polovině hřiště Kubista.
     
    76
    Ano, skutečně tomu tak bylo. Latochovu ránu z první zablokovali obránci, Samiec střílel vzápětí z voleje pouze nad branku.
     
    75
    Martynkův přímý kop z rohu hřiště odhlavičkoval Tichý na rohový kop. Zřejmě bude znovu rozehrávat Martynek.
     
    74
    Puczok přihrál vzduchem Martynkovi, který byl ale v souboji se Skuhravým odzbrojen. Puczok si na pravé straně o něco později vynutil Jakovlevův faul.
     
    73
    Jablonec zvládl souboj o balon na polovině hřiště a Jakovlev nakopl směrem k třinecké šestnáctce. Tam pokračují další boje.
     
    72
    Breda prostrčil mezi dvěma obránci míč na Kuhna, ale také jemu byl odpískán ofsajd. Jablonec znovu střídá, Tomáše Bulíře nahrazuje Adam Houser.
     
    72
    Hosté jsou teď delší dobu pod mírným tlakem Třince. Jablonecká defenziva odvrátila Šenkův centr a Foitzik byl zachycen v ofsajdu.
     
    71
    Jablonec poprvé v zápase střídá. Střelec první branky Milan Palatický je stažen ze hry a v posledních dvaceti minutách ho zastoupí Jiří Žemba.
     
    71
    Martynek rozehrál další rohový kop Třince, Kuhn si ovšem s Minaříkem poradil a dostal balon o něco dále od Valešovy branky.
     
    70
    O chvilku později si to Foitzik namířil přímo do vápna a byl faulován Tichým. Nebezpečnou standardní situaci si vzal na starosti znovu Martynek, Valeš jeho střelu přes zeď vyrazil.
     
    69
    Martynek rozehrál také přímý kop zleva. Valše zboural Minaříka a o chvilku později také Latochu a míč dvakrát vyrazil. Foitzika pak zablokoval Kubista.
     
    68
    Další centr kroutil Martynek přímo do branky, ale Valešovi nikdo nebránil v klidném vyboxování. Jablonci se nepovedl protiútok, Lasota rozehrává na Puczoka.
     
    67
    Lasota zabojoval proti Tichému a vybojoval rohový kop. Martynek cílil na přední tyč, Breda odkopl jen na další roh.
     
    66
    Martynkův centr odvrátili hosté jen k Lasotovi, který ale v těžké pozici netrefil skákavý míč dobře. V dalším pokračování akce byl Latocha zachycen v ofsajdu.
     
    65
    Drozd fauloval Samiece a standardní situaci rozehraje Martynek, nebo Puczok. Zbytek třineckého týmu se stěhuje do vápna.
     
    64
    Lasota s Latochou přišli o balon a Jakovlev se natlačil doprostřed hřiště s balonem. Poté ovšem Palatický nezpracoval jeho těžkou přihrávku.
     
    63
    Ještě před rohem stihli domácí vystřídat. Václava Tomečka nahradil na trávníku Jan Lasota. Martynkův nízký centr odvrátil Breda společně s Novákem.
     
    62
    Šenk, Samiec a Puczok zakombinovali na malém prostoru a nakonec vybojovali roh. Puczokův centr srazil do zámezí Drozd.
     
    61
    Novák přihrál Kuhnovi, který v šestnáctce uvolnil Bulíře! Ten postupoval na branku z levé strany, ale byl dostoupen Kučerou a vystřelil jen vedle!
     
    60
    Breda roztáhl hru na Skuhravého, jehož centr domácí se štěstím odvrátili. Samiec se vrhl do souboje proti dvěma a byl odzbrojen Jakovlevem.
     
    59
    Nedorozumění mezi hráči na obou stranách. Latocha na jedné utekl Samiecovi, na druhé Breda nechápal sklepnutí od Kuhna.
     
    58
    Tomečkův centr vyboxoval Valeš, Samiecův následný centr odhlavičkoval Novák. Do útoku jdou hosté, jmenovitě Breda.
     
    57
    Foitzikův nenápadný centr proskákal pokutovým územím Jablonce až k Tichému, který odkopl na rohový kop. Tomeček se k zakončení neprotlačil, teď bude rozehrávat.
     
    56
    Jakovlev šel do souboje se Šenkem skluzem a odehrál míč do zámezí. Tomečkovu přihrávku na Kalfase si zase našel Skuhravý a také odehrál aspoň za autovou čáru.
     
    55
    Breda rozehrál standardní situaci z poloviny hřiště nakrátko se Skuhravým, který ale nepřidal přesnou přihrávku na Bulíře. Balon v autu, rozehrává Brych.
     
    54
    Šenkův dlouhý balon měl zamířit na Martynka, ale skončil na hlavě Tichého. Ten se odvážil pro malou domů hlavou a Valeš si pro balon vyběhl.
     
    53
    Palatický přihrál doprava Skuhravému, jeho přetažený centr doběhl Bulíř a zkusil zakončit z ostrého úhlu! Skoro mu to vyšlo, Minařík odkopával téměř z brankové čáry!
     
    52
    Jenže přihrávku na Latochu Šenk neprocpal a Foitzikův pokus z dálky nebyl problémem pro Valeše. Ten rozehrává nakrátko s Tichým.
     
    51
    Kalfas nedokázal dostat na zem vysokou přihrávkou a Samiec o něco později zezadu fauloval Kubistu. Další akci táhne Šenk.
     
    50
    Samiec se octl za zády obránců a unikal Drozdovi, než jeho akci zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.
     
    49
    Tomečkova přihrávka na útočníky neprošla, a tak se hra přesouvá zpět na třineckou polovinu. Šenk si pomohl nahrávkou na Minaříka.
     
    48
    Skuhravého centr z pravé strany domácí zastavili. Za pár chvil se míč dostal k Novákovi, jehož ránu sebral ze vzduchu Brych.
     
    47
    Třinci už se podařilo dostat balon pod kontrolu. Martynek přihrál dozadu Minaříkovi, který kombinuje se Šenkem na půlce.
     
    46
    Domácí mužstvo reaguje na nepříznivý vývoj prvním střídáním. Pavola Zimku nahradil na trávníku Jakub Puczok. Na začátku se ale Třinec musí bránit, Šenk odkopává.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Rozhodčí už žádnou další minutu nepřidal, a tak Třinec inkasoval čistý gól do šatny opravdu z poslední akce. Ale pojďme pěkně po pořádku. Jablonec se ujal vedení už po sedmi minutách, když prošel přízemní centr Minaříkovi pod nohama a Palatický tváří v tvář Brychovi nezaváhal. Za další dvě minuty mohl Třinec vyrovnat, to by však Valeš nesměl skvěle zasáhnout proti pokusu Tomečka. V dalších minutách se hrál vyrovnaný fotbal s pološancemi ať už na jedné, nebo na druhé straně.

    Po půlhodině hry mohl srovnat Latocha, jenomže po Šenkově centru zkoušel střílet už z voleje a míč v nadějné pozici netrefil dobře. Severočeši zahrozili zanedlouho. Breda utekl po levé straně a Minařík si jeho štiplavou přihrávku skoro srazil do vlastní branky. Nejlepší střelec Jablonce pokračoval v aktivní hře a minutu před koncem poločasu střílel z uctivé vzdálenosti do pravé tyče. Smutnit nemusel dlouho, protože Třinec za minutu zbytečně přišel o míč, Jakovlev pronikl po levé straně a Kuhn sklepl jeho centrovaný míč za bezmocného Brycha.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:30.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Jablonec právě vstřelil branku!
    V poslední minutě prvního poločasu přidávají hosté druhou branku! Aktivně hrající Jakovlev unikl po levé straně, přízemní centr prošel až na JAKUBA KUHNA, proti jehož zakončení neměl Brych šanci – 0:2!
     
    44
    Breda se opřel do balonu asi ze třiceti metrů, střela skončila na tyči a Brych se ani nehnul! K dorážce se tlačil Kuhn, ale Brych vysoký balon vyboxoval a Minařík přidal odkop.
     
    43
    Protiútok hostů zastavil Šenk a Novák rozehrával rohový kop. Centr byl moc dlouhý, další pokus Skuhravého odhlavičkoval Minařík.
     
    42
    Tomečkův přímý kop nadělal starosti Valešovi, který si ale nebral servítky, zboural Samiece a vyboxoval k pomezní čáře. Martynkovi se centr nepodařil.
     
    41
    Šenk si na pravém křídle vyměnil balon s Tomečkem a pokračoval v průniku do té doby, než byl nedovoleně zastaven Bulířem.
     
    40
    Martynek fauloval Nováka na půli hřiště a Tichý rozehrál přímý kop nakrátko s Bredou. Ten mu míč vrátil a Jablonec pokračuje v rozehrávce.
     
    39
    Bredův rohový kop zamířil na zadní tyč a Drozd hlavičkoval v dobré pozici jen nad branku. Brych pořádně vyčinil svým obráncům, kteří nechali Drozda úplně volného.
     
    38
    Bulíř se uvolnil na levé straně a přihrál do běhu Bredovi. Proti němu vyběhl Brych, Breda posunul před branku a Minařík se štěstím odehrál na roh! Tohle mohlo klidně skončit vlastním gólem!
     
    37
    Další útok Třince skončil v zámezí, Valeš rozehrál nakrátko a balon vyváží dopředu středem hřiště Kubista.
     
    36
    Třinec nějakou tu dobu obléhal šestnáctku hostí, až se dostal do dobré šance. Šenkův centr nalezl osamoceného Latochu, jemuž ale rána z první z úrovně penaltového puntíku vůbec nesedla.
     
    35
    Breda rozehrával standardní situaci z levé strany, avšak centr byl příliš nízký. Šenk odkopl, podruhé rozehráli Jablonečtí ještě nepřesněji.
     
    34
    Brychův nákop dopředu odehrál hlavou Tichý, Jakovlevův nebezpečný centr odhlavičkoval na druhé straně Minařík.
     
    33
    Šenk s Minaříkem zastavili útok Jablonce po levé straně, ale znovu jen odkopli balon na polovinu hřiště. Tam mohou hrát hosté.
     
    32
    Tomeček přihrál do běhu Latochovi, který unikl po pravé straně, ale pak jeho přihrávku na Zimku zastavil vracející se Kubista. Latochovu snahu pak definitivně zmařil Valeš.
     
    31
    Roh Nováka mířil na přední tyč, Kučera hlavičkoval do protihráče Kuhna, od něhož se míč odrazil do autu. Rozehrávat tedy bude gólman Brych.
     
    30
    Kuhn si nakonec přeci jen poradil s Kučerou, ale Minaříkův odkop do zámezí už nezastavil. Po zásazích Bredy s Novákem odkopl Minařík už jen na roh.
     
    29
    Šenk neuspěl s průnikem po pravé straně, od branky rozehraje Valeš. S míčem hraje v posledních momentech častěji Jablonec.
     
    28
    Tomečkův přímý kop zleva Severočeši bez problémů ubránili, vše skončilo malou domů Skuhravého. Foitzik v další akci nepřihrál Martynkovi dobře.
     
    27
    Latocha prodloužil Kalfasovo vhazování na Zimku, kterého zezadu přistrčil Tichý. To už faul byl a rozehrávat bude Tomeček.
     
    26
    Kubista na půlce zametl s Kučerou, ale Bulíř s Novákem nenaložili s nadějnou situací dobře. Rozhodčí Proske tvrdší zákroky pouští.
     
    25
    Kalfas si čistě odstavil Skuhravého, Třinec ale také po rozehrávce zůstal pod tlakem. Kučeru neobešel Kuhn, Novák nepřihrál přesně.
     
    24
    A také teď vybojoval Kuhn balon a odcentroval. Balon si ale našel Brych a bleskově rozehrál. Martynkovu přihrávku na Zimku zastavil Kubista.
     
    23
    Palatický vybojoval ve střetu s Minaříkem autové vhazování od rohového praporku pro Skuhravého. Minule z toho byla dobrá šance Jablonce.
     
    22
    Breda s Novákem rozehráli rohový kop nakrátko, ale následně byli vytlačeni na polovinu hřiště. Na druhé straně nepřihrál Latocha Zimkovi přesně.
     
    21
    Skuhravý si obhodil Kalfase a z brankové čáry ještě stihl odcentrovat. Minařík odkopl do zámezí. Po autovém vhazování Jablonce srazil Šenk Bredovu střelu na roh.
     
    20
    Na opačné straně zastavili hosté Zimku. Před brankou Třince pak Minaříka přehrál Palatický, ale nedokázal přesně přihrát spoluhráčům. Po souboji Samiece s Novákem požadovali Jablonečtí penaltu, marně.
     
    19
    Drozd zachytil slabý Kalfasův odkop, naštěstí pro domácí pak Novák nepřihrál přesně, nýbrž na nohu bránícího Šenka.
     
    18
    Breda si naváděl míč na střed, aby mohl vystřelit, narazil však na třineckého Kučera, který odkopl na polovinu hřiště.
     
    17
    Tomeček se šikovně zbavil uprostřed hřiště všech protihráčů, ale pak přihrál Zimkovi jen do ofsajdu. Rozehrávat bude kapitán Tichý.
     
    16
    Na hranici vlastního pokutového území se pod tlakem octl Breda, a tak radši odkopl do zámezí. Tomeček zanedlouho svůj centr přetáhl.
     
    15
    Jakovlevův přízemní centr mířil do šestnáctky na nabíhajícího Palatického. Brych byl na zemi včas a nepříjemný balon zkrotil.
     
    14
    Martynek vyhrál hlavičkový souboj po odkopu Valeše, načež byl uprostřed hřiště Samiec faulován Kubistou. Domácí rozehrávají.
     
    13
    Jakovlevův centr sebral ze vzduchu bez potíží Brych a okamžitě hodil balon na rozběhnutého Zimku. Ten ale proti bránící dvojici Tichý, Kubista neměl příliš mnoho šancí.
     
    12
    Šenk vybojoval v souboji s Jakovlevem v rohu hřiště vhazování. Třinečtí ale záhy o míč přišli a hra se přesouvá zpět k Brychovi.
     
    11
    Tomečkův přímý kop odhlavičkoval dopředu Tichý. Následoval dlouhý nákop, proti němuž vyběhl Brych a odkopl balon daleko do zámezí.
     
    10
    Další nebezpečná situace na sebe nenechala dlouho čekat. Martynkův roh nadělal jablonecké defenzivě potíže, Samiec ovšem dorážel z nějakých dvanácti metrů vysoko nad branku.
     
    9
    Přihrávka vzduchem nalezla za zády bránícího Skuhravého Tomečka. Ten si přebral balon a ze vzduchu vypálil! Mířil na přední tyč, avšak střelu vyrazil brankář Valeš na roh!
     
    8
    Třinecké může inkasovaný gól mrzet, centru totiž mohl Minařík docela dobře zabránit. Nyní musejí domácí dotahovat, dlouhý nákop jen do náruče Valešovi.
     
    7
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec se po sedmi minutách hry ujímá vedení! Jakovlev pronikl po levém křídle, přízemní centr pak propadl Minaříkovi pod nohama a MILAN PALATICKÝ si zpracovával balon osamocen ve vápně! Zbývalo jen umístit k tyči, což se povedlo – 0:1!
     
    7
    Palatický se uvolnil na pravé straně a centroval před bránu na Kuhna. Ještě před ním však neomylně zasáhl Minařík hlavou.
     
    6
    Jakovlevovo první vhazování poslal jen zpět do zámezí Foitzik. Podruhé skončil dlouhý aut na hlavě Minařík a Kalfas přidal odkop vzduchem.
     
    5
    Minaříkův odkop zamířil na Latochu, se kterým si ve vzdušném souboji poradil Drozd. Míč se octl zpět na polovině hřiště, kde Latocha kombinuje s Kalfasem.
     
    4
    Kuhnovu nepřesnou přihrávku po lajně zachytil Minařík a přihrál brankáři Brychovi. Tomu se odkop nepovedl a míč skončil v zámezí.
     
    3
    Kuhn přihrál do zajímavé pozice Bredovi, který pronikl přes Šenka až do vápna. Tam se do zakončení tlačil Palatický, v souboji s Kalfasem však fauloval.
     
    2
    První rohový kop rozehrával Jablonec, jmenovitě Breda. Balon doplachtil až Bulířovi, ten ale svou ranou z prvního doteku branku neohrozil.
     
    1
    Utkání bylo zahájeno, na úvod jsme viděli několik soubojů uprostřed hřiště. Důrazný Minařík dostal míč na Foitzika, který přihrává Šenkovi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Třinci chybí jeden z jeho nejlepších střelců Daniel Černý, posilami z A-mužstva jsou pro dnešek Peter Šenk, Martin Samiec a Václav Tomeček. V jablonecké sestavě je nejstarším hráčem gólman Roman Valeš.
     
    Na umělé trávě pomalu končí rozcvička obou mužstev. Domácí fotbalisté budou hrát v červených dresech a bílých trenýrkách, Jablonečtí navlékli dresy tmavě zelené barvy a černé trenýrky. Mělo by se začít za pět minut, na trávník už dorazili také rozhodčí.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Minařík, Kalfas – Foitzik – Martynek, Samiec, Tomeček – Latocha, Zimka. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Bocek – Pilch, Puczok, Lasota, Lanc, Bujok.

    FK Jablonec: Valeš – Skuhravý, Tichý (C), Drozd, Jakovlev – Kubista – Novák, Bulíř, Breda – Kuhn, Palatický. Trenér: Zdeněk Klucký.
    Náhradníci: Repáň – Dorničák, Munzar, Šedý, Žemba, Houser.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Radek Kotík, Valter Boček.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Jabloncem, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #TRIvJAB a #juniorskaliga.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

    Neděle 1. března, 15:00, 23. kolo, Třinec:
    FK Fotbal Třinec – FK Jablonec 1:0 (0:0)
    Branka: 81. Martynek.
    Diváci: 110.
     
    FK JABLONEC
    5. místo, 24 bodů, skóre 31:24


    Jablonec patří tradičně mezi nejsilnější týmy Juniorské ligy. V aktuálním ročníku nasbírali svěřenci trenéra Kluckého sedm vítězství, tři remízy a šest porážek. V posledních třech zápasech Severočeši ani jednou neprohráli, Jablonec remizoval s Teplicemi, v Praze s Duklou a před týdnem zdolal Hradec Králové. Do Třince ale Jablonec nepřijede v roli favorita, jako by tomu bylo jindy. Nyní se očekává vyrovnaný duel.

    Neděle 1. listopadu, 11:00, 15. kolo, Jablonec:
    FK Jablonec – FC Hradec Králové 1:0 (1:0)
    Branka: 30. Breda (pen.).
    Diváci: 80.
    JAB: Fendrich – Tichý, Breda, Palatický, F. Drozd, Jakovlev, Bulíř (74. Munzar), Žemba, Kuhn (66. Nesládek, 83. Šedý), Rys (46. Skuhravý), Kubista (62. Houser). Trenér: Zdeněk Klucký.
    Náhradníci: Repáň – Skuhravý, Dorničák, Munzar, Šedý, Nesládek, Houser.

    Nejlepší střelec: David Breda (9 gólů)
    Nejlepší brankář: Michal Bárta (3 nuly)
     
    FK FOTBAL TŘINEC
    8. místo, 22 bodů, skóre 22:17


    Slezané jsou v letošní sezoně příjemným překvapením juniorské soutěže. Mužstvo trenérů Vaška a Zbončáka se chytlo na přelomu srpna a září především v domácích zápasech, postupně přeneslo skvělou formu i na cizí hřiště a jednu dobu se ukazovalo v první trojce. V posledních čtyřech zápasech přišel menší útlum, Třinec třikrát remizoval a prohrál v Teplicích. Naposled skončilo utkání hutníků v Hradci Králové bez branek. Minulý víkend měli volno.

    Pondělí 26. října, 13:00, 14. kolo, Hradec Králové:
    FC Hradec Králové – FK Fotbal Třinec 0:0
    Diváci: 100.
    TRI: Orawski – Šenk, Minařík (89. Lanc), Kučera, Stříž (90. Bujok) – Foitzik – Martynek (74. Zimka), Samiec, Tomeček, Martynek – Latocha, Pustka. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Bocek – Zimka, Puczok, Lanc, Bujok.

    Nejlepší střelci: Daniel Černý, Peter Kučera, David Martynek (všichni 3 góly)
    Nejlepší brankář: Lukáš Brych (4 nuly)
     
    Dobré odpoledne z Třince! Vítejte při sledování textového online přenosu z 16. kola Juniorská liga. Naše jediná juniorská soutěž má v neděli na programu pět utkání, v tomto přenosu se budeme věnovat souboji mezi týmy FK Fotbal Třinec a FK Jablonec. Utkání osmého týmu proti pátému celku tabulky je zápasem bez favorita. Začínáme ve 13:30 na umělé trávě v Třinci. Jste srdečně zváni ke sledování přenosu, kterým vás provede Ondřej Zoubek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Ondřej Zoubek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 7. Palatický, 45. Kuhn, 90+2. Dorničák


    FK Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Minařík, Kalfas (85. Bujok)– Foitzik (85. Lanc) – Martynek (85. Pilch), Samiec, Tomeček (63. Lasota) – Latocha, Zimka (46. Puczok). Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Bocek – Pilch, Puczok, Lasota, Lanc, Bujok.

    FK Jablonec: Valeš – Skuhravý, Tichý (C), Drozd, Jakovlev – Kubista – Novák (81. Munzar), Bulíř (72. Houser), Breda (87. Šedý) – Kuhn (89. Dorničák), Palatický (71. Žemba). Trenér: Zdeněk Klucký.
    Náhradníci: Repáň – Dorničák, Munzar, Šedý, Žemba, Houser.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Radek Kotík, Valter Boček

    Diváci: 70
    bahis siteleri