Motor ČB – Šumperk 7:0 (kon.) | Jihlava – Prostějov 2:1 (kon.) | Most – Slavia 6:7 (0:2 po s.n.)
Třebíč – Kadaň 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Přerov 3:1 (kon.) | Litoměřice – Kladno 2:1 (2:1 po s.n.)
Havířov – Benátky n/J 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:0 (3:0, 3:0, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pondělí 09.11.2015, 17:30 • Budvar aréně (kapacita: 6461) • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další vyšachování obrany Šumperka, na jehož konci byl LUBOŠ ROB! Domácí využívají dvojnásobnou početní výhodu, když Straka výborně našel u druhé tyče číhajícího spoluhráče, jenž už měl lehkou práci. Asistence: Josef Straka, Martin Heřman.
     
    33:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dnes to je opravdu pohádka v podání domácího Motoru. Heřman našel na druhé modré čáře zapomenutého JOSEFA STRAKU, který svůj samostatný únik zakončil bravurně, střelou nad vyrážečku bezmocného Zelenky. Může tak slavit hattrick! Asistence: Martin Heřman.
     
    28:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    ...ale krátce po vypršení trestu opravdu inkasuje "pátou"! Opět geniální křižný pas napříč útočným pásmem v podání Žálčíka, který našel u vzdálenější tyče MICHALA ŠVIHÁLKA. Ten tentokrát nebyl tak blízko brance, ale alespoň měl čas zamířil a trefil se přesně nad rameno brankáře. Asistence: Lukáš Žálčík, Michal Chovan.
     
    24:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pajič si na modré vyměňoval puk s JÁNKEM MUCHOU, který nakonec tvrdou ranou na lapačku Svobody zaznamenal čistý průstřel od modré čáry. Motor tak využívá početní výhodu a vede už o čtyři branky. Asistence: Rok Pajič, Josef Mikyska.
     
    11:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další geniální akce Motoru skončila brankou. Po hezky provedené rotaci v rohu se od hráče odpoutal Žálčík, který našel ideálně MICHALA ŠVIHÁLKA, jehož si neuhlídal obránce Šumperka u vzdálenější tyče. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    06:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To byla opravdová paráda! Zkušený lišák JOSEF STRAKA si počkal na Svobodův pohyb a potom předvedl brilantní blafák do forhendu zakončený střelou pod horní tyč.
     
    00:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To byla rychlost! Domácí hokejisté se dostávají do vedení po gólu kapitána JOSEFA STRAKY, který do odkryté klece pohodlně uklidil střelu Suchánka od modré čáry, která byla tečovaná hostujícím obráncem. Asistence: Jakub Suchánek, Ladislav Marek.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 1. Straka (Suchánek, Marek), 7. Straka (TS), 12. Švihálek (Žálčík), 25. Mucha (Pajič, Mikyska), 29. Švihálek (Žálčík, Chovan), 34. Straka (Heřman), 46. Rob (Straka, Heřman)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Mucha, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Zíb, Žovinec – Babka, Pajič, Chovan – Marek, Straka, Heřman – Žálčík, Rob, Švihálek – Kuchejda, Mikyska, Prokeš
    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (29. Zelenka) – Holík, Drtil, Prokop, Sedlák, Zdráhal, Roupec, Petira – Haas, Plášek, Půhoný – Brunec, Vrdlovec, Fořt – Ostřanský, Kaut, Šimun – Hroch, Půlpán

    Rozhodčí: Grech – Kreuzer, Coubal
    bahis siteleri