Kladno – Slavia 4:3 (po pr.) | PZ Kladno – Ústí n/L 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:3 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:1 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 0:5 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 12.11.2015, 15:55 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    58:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté možná dělají rozhodující krok k zisku tří bodů. Ránu Klodnera vyrazil Juřička před sebe, k dorážce se dostal ŠTĚPÁN POKORNÝ a 117 vteřin před koncem základní hrací doby otevírá skóre zápasu. Asistence: Jan Klodner.
     
    57:50
    Jakub Filip byl blízko gólu. Ve středním pásmu hezky zrychlil a snažil se najít mezi kruhy Kardoše. Kotouč srazil hostující bek před k levé tyči Dvořáka, kde se Filip neprosadil střelou ani dorážkou.
     
    53:31
    Martinec posílal křižnou přihrávku na Vojtěcha Sílu, který by na pravém kruhu zakončoval do odkryté svatyně, to by však musel trefit puk.
     
    52:58
    Hosté mají obrovský tlak, stále drží Duklu před Juřičkou. Vojtěch Síla pálil sám z pravého kruhu do levého horního rohu, kde byla lapačka gólmana domácích, která vyrazila puk.
     
    49:06
    Rušno bylo i před Dvořákem, kde se k odraženému puku dostal Jindřich Kardoš, který zblízka nepropálil gólmana.
     
    48:24
    Po ráně Štěpána Pokorného bylo před brankou Juřičky pořádně rušno, ale domácí gólman kotouč vyrazil a ze skrumáže se Dukla osvobozuje zakázaným uvolněním.
     
    41:36
    A právě Růta mohl po parádním pasu z obrany postupovat sám na Juřičku, jenže po přejetí útočné modré uklouzl a dobrá šance vyšuměla do ztracena.
     
    40:47
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    40:47
    Nyní to již Dukle vyšlo. Tomáš Chlubna zavezl puk do pásma a byl u pravého mantinelu zastaven vysokou holí Petra Poppela (HKM), který jde ven na dvě minuty. Jihlava bude mít 34 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    39:22
    Štěpán Ruta (HKM) dostává dvě minuty za podražení. Na konci druhé části je tu přesilovka pro Duklu.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    35:23
    Málem jsme viděli vlastní gól! Morong přihrával před branku na Poppela, kde jeden z domácích hráčů srazil puk přímo před branku. Kotouč poskakoval před čárou a nakonec se v tomto prostoru také zastavil.
     
    31:41
    Po nepřesné rozehrávce Dukly se mohl do sóla řítit Dominik Šedivý, avšak Daniel Zadina mu mezi kruhy parádně vypíchnul puk.
     
    31:16
    Krásný pas od Kardoše dostal před branku Filip, zblízka ale gólmana nepropálil a stejně si vedl i Kardoš svojí skrytou střelou z pravého kruhu.
     
    29:01
    Střelu Poppela výborně vyrazil Juřička a zblízka nedokázal puk protlačit do branky Vojtěch Síla.
     
    28:06
    Ránu Pokorného vyrazil Juřička na levou stranu, kde se pokusil o dorážku Dominik Šedivý, ovšem domácí gólman padl na led a zalehl skákavý puk.
     
    27:09
    Na trestnou lavici odjíždí Martin Zadražil (JIH) za podražení.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    23:15
    Krásné sólo Miroslava Judy. Domácí forvard to udělal krásně, vyhnul se třem protihráčům, avšak u pravé tyče gólmana už neměl dostatek času k zakončení a zvedl puk nad horní roh.
     
    18:35
    Obrovskou šanci měl Miroslav Juda, který byl u levé tyče Dvořáka osamocen. Zvedl puk nad jeho levé rameno, ale gólman hostí výborným semaforem drží remízový stav.
     
    18:10
    Jan Klodner (HKM) dostává za předchozí faul na Filipa dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    18:09
    Vala vybojoval kotouč pro Filipa, jenž byl faulován a nemohl tak pořádně vystřelit. I tak to zkusil a puk se zastavil také těsně před brankou, kde jej lapí Dvořák.
     
    17:06
    Domácí mohl poslat do vedení Tomáš Vala, jenž měl před brankou dostatek času a prostoru ke střele, jenže znovu si vylámal zuby na gólmanovi soupeře.
     
    15:45
    Také Dukla si připsala nebezpečný pokus, Vítězslav Brož vyprášil zblízka z pravé strany levý beton gólmana.
     
    14:52
    Vojtěch Síla projel po levé straně do útočného pásma a směřoval střílenou přihrávku před branku, kde puk tečoval Morong a kotouč dopadl těsně před levou tyč dezorientovaného Juřičky.
     
    14:00
    Dělovka kapitána Martince od modré byla nejprve zblokována vedle levé tyče a poté jí tísněný Šlaicher tečoval vedle druhé tyčky.
     
    04:41
    V situaci dva na jednoho najížděl Valovi před branku Kardoš. Domácí hráč vzal odpovědnost na sebe a z levého kruhu vystřelil, avšak Dvořák byl na místě.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Pokorný (Klodner)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Piskač, Rašín, Marek, Zadina, Rusňák – Úlovec, Juda, Musil – Brož, Kardoš, Filip – Chlubna, Najman, Vala – Zadražil. Trenér: Petr Svoboda
    Mountfield HK: Dvořák (Ševců) – Duben, Martinec, Krištof, Klodner, Kynčl, Řehák – Šedivý, Pokorný, Šlaicher – Poppel, Morong, V. Síla – M. Síla, Růta, Jakubec – Vaňát. Trenér: Karel Soudek

    Rozhodčí: Král – Kuřítko, Šťastná
    bahis siteleri