Vítkovice – Opava 2:3 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Zlín 1:3 (kon.) | Letňany – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 1:3 (kon.) | Poruba – Vsetín 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 6:2 (kon.)
Chomutov – Sparta 5:6 (kon.) | Havířov – Třinec 1:2 (kon.) | Jihlava – Liberec 3:7 (kon.)
Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Litvínov
Pátek 13.11.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu • 19. kolo
Partner:
     
    58:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A právě to se jim nevyplatilo a je asi rozhodnuto. Hosté se dostali ke kotouči a s velikým přehledem jej nakonec dopravil JAN BEČVÁŘ do prázdné brány. Asistence: Kristián Reichel a Karel Schmidmayer.
     
    28:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    No tak to byla nádherná akce! Poslední bránící hráč Litvínova totiž upadl, a tak se Pavel Řepka s TADEÁŠEM PEJCHALEM dostali do úniku dvou na nikoho! Oba borci si kotouč několikrát vyměnili, takže druhý jmenovaný zakončoval do odkryté klece za rozhozeného Havlíka! Asistence: Pavel Řepka.
     
    20:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostům dnes rychlé protiútoky prostě vycházejí! Tentokráte se Litvínovští dostali do přečíslení dvou na jednoho, FILIP HELT ale nepřihrával svému kolegovi, vzal to na sebe a přesnou bekhendovou trefou pod horní víko navýšil náskok svého týmu! Asistence: Jan Bečvář a Zdeněk Vébr.
     
    03:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hosté jdou do vedení po bleskové akci! KAREL SCHMIDMAYER se dostal do samostatného úniku, přehodil si kotouč na bekhend a svižnou střelou vymetl bližší růžek Stahlovy klece! Asistence: David Drašar a Kristián Reichel.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 29. Pejchal (Řepka) – 4. Schmidmayer (Drašar, Reichel), 21. Helt (Bečvář, Vébr), 59. Bečvář (Reichel, Schmidmayer)


    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Klusáček, Šíma, J. Kučera, Veber, Müller, Kiml, Smrž – Řepka, Hrabík, Svoboda, Bláha, Mi. Kučera, Kalaj, Husarik, Kovacs, Kubík "C", Pejchal "A". Trenér: Jiří Kopecký.
    HC Litvínov: Š. Havlík (Kovařík) – Macháč, M. Havlík, D. Havlík, Ma. Kučera, Urbánek "C", Cikánek – Kumov, Reichel, Schmidmayer, Vopat, Vébr, Vaněk, Drašar "A", Myšák, Bečvář "A", Pavlíček, Helt. Trenér: Radek Mrázek.

    Rozhodčí: Pavlovič – Svobodová, Šmika
    bahis siteleri