Vítkovice – Opava 2:3 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Zlín 1:3 (kon.) | Letňany – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 1:3 (kon.) | Poruba – Vsetín 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 6:2 (kon.)
Chomutov – Sparta 5:6 (kon.) | Havířov – Třinec 1:2 (kon.) | Jihlava – Liberec 3:7 (kon.)
Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:7 (1:4, 1:2, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 13.11.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 19. kolo
Partner:
     
    52:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava kosmeticky upravuje stav zápasu, když využívá přesilovou hru. Po ose Čermák a Jindra doputoval puk až k DOMINIKU ADAMOVI (4+7), který jej zametl do odkryté branky. Asistence: Lukáš Jindra (3+3), David Čermák (6+9).
     
    51:45
    Kapitán hostí Ivan Korecký (LIB) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 1-5.
    Využití: 1-0.
    V oslabení: 1-2.
     
    45:27
    Dělovku Kunsta vyrazil Juda nejistým zákrokem jen na pravou stranu, kde dorážel kotouč Nezbeda, ale dnes mu zřejmě není přáno dát gól. Jeho střela byla zblokována do ochranné sítě.
     
    43:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Snahou Dukly bude dnešní zápas hlavně důstojně dohrát, protože dostává sedmý gól. A znovu si jej Bílí Tygři nemuseli nijak moc vydřít. JAN JENÍK (8+16) dostal přesný pas od Juščáka, sjel si k levému kruhu a trefil se nad lapačku Judy do levého horního rohu. Asistence: Michal Juščák (0+1).
     
    39:02
    V následné šarvátce dostává Jan Jeník (LIB) dvouminutový trest za sekání.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    39:02
    Jeník vystřelil z mezikruží a pálil přesně do levé tyče Judy. Puk se odrazil kousek před čáru, kde domácí gólman zalehl puk.
     
    38:13
    Vladimír Oščádal zkusil střelu z levého kruhu, kterou Žajdlík s obtížemi vyrazil nad svojí branku.
     
    34:41
    Tomáš Mejzlík se ukázal jako zdatný obránce, až obvykle hraje jako útočník. V situaci dva na jednoho zkusil Wiencek přihrát před branku Nezbedovi, Mejzlík tento úmysl vystihl, padl do přihrávky a zblokoval jí.
     
    32:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dnes padl již gól v přesilovce a třikrát v oslabení, tentokrát vidíme smolnou vlastní branku. PETR WIENCEK se dnes znovu dostal do úniku a i když jej Juda vychytal, kotouč si srazil do vlastní klece Daniel Zadina. Bez asistence.
     
    31:59
    Tohle nebyla vůbec špatná akce v podání Josefa Berky, který našel před brankou Vladimíra Oščádala a domácí útočník v obtížné pozici těsně minul pravou tyčku.
     
    25:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    A osvobozuje se gólově. DOMINIK ADAM (3+7) dobrou hrou získal ve středním pásmu kotouč, sjel si po pravé straně před branku a našel mezeru mezi betony Žajdlíka.
     
    25:16
    Přesilovou hru si vyzkouší také Liberec. Josef Berka (JIH) dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 1-3.
    Využití: 1-0.
    V oslabení: 0-2.
     
    23:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí tým je zralý na ručník. Liberec střílí druhý gól v oslabení a znovu se prosazuje obránce, tentokrát VÍTEK TURSKÝ (4+0), který si sjel s pukem mezi kruhy a střelou po ledě k levé tyči prostřeluje Judu. Asistence: Martin Jursa (6+5).
     
    21:27
    První přesilovku Dukla využila, v druhé dostala gól. Jak to bude nyní? Liberec dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě, trest jde odpykat Michal Juščák (LIB).

    Na vyloučení: 0-3.
     
    21:14
    Jihlavě se povedla hezká kombinační akce, na když si tři hráči vyměnili puk. Na konci byla střela Dominika Adama, kterou vyrazil Žajdlík ramenem.
     
    19:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zmar domácího celku pokračuje libereckým gólem v oslabení. Jihlava se nechala strhnout útočením, ztratila puk, Nezbeda jej přihrál na obranné modré pro IVANA KORECKÉHO (3+2) a ten své sólo zakončil střelou mezi betony Šťastného. Asistence: Tomáš Nezbeda (13+13).
     
    19:17
    Odražený puk přistál před brankou na holi Lukáše Jindry, který měl před sebou odkrytou polovinu branky, ale poslal puk vedle pravé tyče Žajdlíka.
     
    18:13
    Dukla bude moci znovu snížit, protože minutu a tři čtvrtě před koncem první třetiny jde ven Petr Had (LIB) za držení.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    06:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vůbec mi není jasné, co červenožlutí od začátku zápasu hrají. Jako by si neuvědomovali důležitost zápasu. PETR WIENCEK (8+11) prošel téměř neatakován kolem soupeře, sjel si před branku, naznačil kličku doprava, kam poslal i gólmana a poté zamířil přesně na opačnou stranu. Bez asistence.
     
    05:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Liberečtí mohli znovu vyvézt puk, jenže ve středním pásmu propadli, Strnad získal puk, projel s ním do útočného pásma, z pravého kruhu předložil v situaci dva na jednoho parádní pas na opačný kruh pro VLADIMÍRA OŠČÁDALA (10+3), který projel blíže k brance a střelou nad lapačku posílá Jihlavu zpět do zápasu. Asistence: Milan Strnad (7+8).
     
    04:44
    Nyní k tomu budou mít domácí velkou příležitost, neboť Tomáš Nezbeda (LIB) jde ven na dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    02:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jihlava by se měla hodně rychle probrat, jinak její dnešní zápas skončí slušnou nadílkou. Liberec je ve všech směrech lepší. MARTIN JURSA (6+4) dává druhou branku, když důrazem dostrkal puk u pravé tyče Šťastného za čáru. Asistence: Petr Wiencek (7+11).
     
    02:25
    Nezbeda se po pravé straně proháčkoval až před Šťastného a nechybělo moc, aby zasunul puk k pravé tyči gólmana.
     
    00:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé. Hosté se hned po buly přesunuli před jihlavskou branku a po osmnácti vteřinách otevírají stav zápasu. Po Nezbedovi dostal puk před brankou zcela volný MARTIN JURSA (5+4), jenž se zblízka nemýlil. Asistence: Tomáš Nezbeda (13+12), Petr Wiencek (7+10).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Oščádal (Strnad), 26. Adam, 53. Adam (Jindra, Čermák) – 1. Jursa (Nezbeda, Wiencek), 3. Jursa (Wiencek), 7. Wiencek, 20. Korecký (Nezbeda), 24. Turský (Jursa), 33. Wiencek, 44. Jeník (Juščák)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (21. Juda) – Stark, P. Slabý, Zadina, Srnský, Mejzlík, Mareš – Jindra, Heinrich, Čermák – Oščádal, Adam, Berka – Strnad, Kadleček, J. Slabý – Vrátný. Trenér: Štěpán Moravec
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (58. Kuhn) – Kunst, Korecký, Had, Bednář, Velechovský, Turský, Eichler, Krejsa – Jursa, Nezbeda, Wiencek – Jeník, Průžek, Juščák – Chrtek, Brabec, Branský – Charvát. Trenér: Jiří Kudrna

    Rozhodčí: Mertl – Flegl, Oudes
    bahis siteleri