Omsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Barys – Vladivostok 4:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Jokerit 3:4 (0:2 po s.n.)
Chanty-Mansijsk – Riga 2:1 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 3:1 (kon.)
Záhřeb – Čerepovec 4:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Dynamo Moskva
Sobota 14.11.2015, 15:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimir BRJUKVIN - 1:2
     
    58:22
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A máme nejspíš rozhodnuto! Pestuško nahodil kotouč před branku od modré čáry, VLADIMIR BRJUKVIN dokázal před Milčakovem kotouč tečovat, a ten tak nakonec skončil za zády tohoto běloruského brankáře. Maxim Pestuško
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:31
    Osipov napřáhl ke střele z pravého kruhu a kotouč orazítkoval pouze levou tyč Milčakovovi branky! Tak to bylo nyní štěstí pro domácí celek.
    Sergej DROZD - 1:1
     
    55:18
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se domácím podařilo vyrovnat! Skvělou práci na modré čáře odvedl Bailen, s kotoučem se následně dostal ke střele z mezikruží, kotouč propadl Jerjomenkovi pod mezi rukou a tělem a SERGEJ DROZD už měl lehkou práci poslat kotouč do prázdné branky. Asistence: Nick Bailen
     
    49:15
    Znacharenko poslal na branku střelu od modré čáry, Jerjomenko kotouč vyrazil pouze před sebe k Stěpanovovi, ten však z bezprostřední blízkosti nedokázal prostřelit Jerjomenka.
     
    42:51
    Karpov se dostal ke střele z levého kruhu, Milčakov jeho pokus vyrazil pouze ke Karsumsovi, ten ještě našel na pravé straně kluziště volného Cvetkova, tomu stačilo kotouč uklidit do odkryté klece, svým pokusem však trefil pouze před sebou stojícího obránce.
     
    42:33
    Fjodorov si vybruslil s kotoučem zpoza branky před branku soupeře, jeho následnou povedenou střelu mířenou do pravého horního růžku branky dokázal na dvakrát Milčakov chytit.
     
    37:47
    Hosté se opět dostali do přečíslení 2 na 1, Fjodorov to vzal na sebe, ale Milčakova nedokázal prostřelit.
     
    22:14
    Ihned po buly v útočném pásmu hostujícího celku se z ničeho nic dostal ke kotouči před Jerjomenkem Cheechoo, Jerjomenko však jeho následný střelecký pokus dokázal fantasticky vyrazit.
     
    22:05
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Galimov.
     
    17:17
    Gunderson napřáhl ke střele od modré čáry, Jerjomenko kotouč vyrazil pouze před sebe k volnému Ellisonovi, ten však následně nedokázal prostřelit dnes skvělého Jerjomenka.
     
    15:38
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Karpov.
     
    14:57
    Další velká šance na straně domácích. Ellison poslal před branku dobrou přihrávku z levého kruhu, Šinkevič před Jerjomenkem kotouč přizvedl, ten však nakonec v brance neskončil, neboť ho Jerjomenko svou maskou vyrazil nad branku.
     
    13:49
    Stěpanov nyní dostal skvělou přihrávku před branku zpoza branky, ale svým následným pokusem nedokázal překonat Jerjomenka.
    Dmitrij VIŠNĚVSKIJ - 0:1
     
    07:29
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! DMITRIJ VIŠNĚVSKIJ napřáhl ke střele od modré čáry a kotouč nakonec skončil v pravém horním růžku branky. Asistence: Mat Robinson, Alexej Kajgorodov
     
    06:02
    Pestuško se nyní dostal s kotoučem po pravé straně kluziště až do útočného pásma, následně si s kotoučem sjel do mezikruží, ale jeho následná střela mířená k levé tyči skončila v lapačce připraveného Milčakova.
     
    01:47
    Hosté si zahrají přesilovku. Dvě minuty za hákování vyfasoval Szczechura.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 56. Drozd (Bailen) – 8. Višněvskij (Robinson, Kajgorodov), 59. Brjukvin (Pestuško)


    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Lalande) – Nogačjov, Bailen, Lisovec, Šinkevič (A), Znacharenko, Gunderson, Usenko – Vesce, Ellison, Kaljužnij (C) – Stěpanov, Szczechura, Cheechoo (A) – Gavrus, Drozd, Matěruchin – Buinickij, Kolcov, Pavlovič
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Robinson, Višněvskij, Hietanen, Nikulin, Mironov, Solovjov, Osipov – Karpov, Cvetkov (A), Karsums – Kokarev, Tarasov (A), Kajgorodov – Pestuško (C), Těreščenko, Brjukvin – Galimov, Filatov, Fjodorov – Volkov

    Rozhodčí: Bondar, Kyseljov – Palei, Raming
    bahis siteleri