Motor ČB – Přerov 1:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 6:3 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 5:2 (kon.) | Havířov – Slavia 5:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 7:5 (kon.)
Most – Třebíč 2:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:5 (3:2, 2:0, 2:3)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 14.11.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:58
    Hosté budou mít šanci srovnat stav, neboť Jiří Dobrovolný se provinil podražením.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    51:23
    Trošku strkanice a pošťuchování nesmí chybět. Po ráně Hlavy z pravého kruhu se to před brankou mlelo a Miha Štebih je vyloučen za hrubost. Za kadaňské jde ven Nicolas Hlava, také za hrubost.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    49:35
    Ondřej Malec dostává za faul kolenem na útočné modré dvě minuty.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    35:46
    Po střele Dobrovolného od modré vypadl skákavý puk Dlouhému z výstroje, což byla voda na mlýn pro Vojtěcha Tomečka, který zblízka chtěl dorážet puk, jenže Lukáš Blaha ho před brankou tvrdě poslal k zemi a míří také na trestnou lavici, a to za tvrdost. Tomeček se po delším čase sbírá z ledu a za pomocí spoluhráče míří rovnou do kabin. Doufejme, že bude v pořádku.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    32:59
    Nejsem si jist, který z domácích hráčů se nyní proháčkoval až před branku, možná Marek Melenovský. Důležité však je, že Šimon Szathmáry je vyloučen na dvě minuty za držení a Duklu čeká 58 vteřin dlouhá přesilovka pět na tři.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    31:57
    Dukla bude mít možnost další přesilové hry, protože za brankou si proti Prokšovi pomohl Darek Hejcman držením a už míří na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    28:37
    Důrazný Vojtěch Tomeček opět získal ve středním pásmu puk, najel si na pravý kruh a tentokrát již sudí posílá Martina Slobodu ven za držení – dvě minuty.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    24:10
    Hosté vyhráli buly a dostali se hned k Honzíkovi. V tomto prostoru Ondřej Šafář nedovoleně bránil soupeře a Dukla míří potřetí do čtyř.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    21:12
    Vojtěch Tomeček si jde sednout na trestnou lavici, provinil se podražením.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    16:22
    Přesilovku si zahraje také Dukla, protože Jiří Drtina dostává dvě minuty za hákování, kterého se dopustil před vlastní klecí.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    10:41
    Marek Melenovský to v útočném pásmu lehce přepískl s napadáním a dostává dvě minuty za nedovolené bránění. I to však ukazuje píli a bojovnost domácích.

    Na vyloučení: 1-0.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Seman, 7. Důras (Anděl, Grebenyuk), 9. Březina (Gríger, Malec), 29. Seman (Diviš, Štebih), 38. Prokš (Diviš, Honzík), 48. Březina (Seman), 59. Flek (Diviš, Kaláb) – 14. D. Kaše (Drtina, Račuk), 19. Šťovíček (Sloboda, Rohan), 43. Šťovíček (Hlava, Chrpa), 45. D. Kaše (Račuk, Chlouba), 54. Chlouba (D. Kaše)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Šafář, Štebih, Šimek, Kaláb, Zadražil, Grebenyuk, Dobrovolný – Diviš, Seman, Tomeček – Anděl, Flek, Důras – Jícha, Melenovský, Prokš – Malec, Gríger, Březina. Trenér: Petr Vlk
    Sportovní klub Kadaň: Dvořák (9. Dlouhý) – Drobný, Drtina, Trefný, Szathmáry, Blaha, Rohan, Černý – Račuk, D. Kaše, Chlouba – Zadražil, Kverka, Vrána – Hlava, Hejcman, Chrpa – Vaněk, Štovíček, Sloboda. Trenér: Jaroslav Beck

    Rozhodčí: Pražák – Kreuzer, Křivohlavý

    Diváci: 1651
    bahis siteleri