HC Plzeň – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Opava 9:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 0:4 (kon.)
Kladno – Slavia 0:4 (kon.) | Poruba – Zlín 2:5 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
HC Kometa Brno
Pátek 20.11.2015, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    58:06
    Střelu jednoho z hostí z pravé strany likviduje Šťastný a Kometa Brno si bere oddechový čas.
     
    56:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava otáčí silou vůle tento zápas. ALEŠ HEINRICH se prosazuje proti svému bývalému týmu, když zblízka dorazil puk do branky po Čermákově střele. Domácí se tak poprvé v utkání ujímají vedení. Asistence: David Čermák.
     
    54:46
    Další velká chyba v rozehrávce hostí. Puk doslova získal na zlatém podnose před brankou Vladimír Srnský, ovšem zblízka netrefil branku, mířil kolem levé tyče vedle.
     
    53:50
    Zukal od modré vypálil jen do Strnada, který získal puk a řítil se sám na Dostála. Střelou po ledě na něj však nevyzrál a gólman Komety nyní zachránil svému týmu možné body v dnešním utkání.
     
    51:50
    Milan Strnad (JIH) jde ven za dvě minuty – hrubost, což se mi zdá podivné, když vezmu situaci o několik minut zpět před brankou Dukly, kde byl naopak za krosček vyloučen bránící hráč.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    49:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrovský závar předvedla jihlavská první lajna před Dostálem. Oščádal se zblízka napoprvé neprosadil, puk do branky nedostrkal ani Mejzlík. Hosté jej odpálili do pravého rohu, kde byl první Mejzlík a znovu jej poslal na branku. Když už se zdálo, že se hosté osvobodí, dostal se kotouč před branku na VLADIMÍRA OŠČÁDALA, který jej důrazem snad natřikrát dostal do opuštěné klece. Bez asistence.
     
    48:01
    Adam Gajarský se po své střele z vrcholu levého kruhu už radoval, jenže předčasně, kotouč se zastavil na horní tyčce.
     
    46:35
    Libor Zábranský tvrdou ránou od modré mířil těsně vedle levé tyče. Kotouč se odrazil k Tomáši Mejzlíkovi, jenž vyhazuje puk.
     
    46:06
    Robert Havlát se zblízka pokusil dorazit kotouč za záda Šťastného, který dlouho nevěděl, kde má kotouč. Před brankou Dukly operoval Matěj Novák a chtěl jej dostrkat za čáru, když jej krosčekoval Matěj Vála (JIH).

    Na vyloučení: 2-2.
     
    42:53
    Další velká šance Dukly! Jeden z hostujících beků nechal kotouč za sebou a zcela sám před Dostálem byl Josef Berka, zblízka však trefil pouze jeho betony.
     
    42:31
    Tohle by mohlo Duklu mrzet. V situaci dva na jednoho přihrál Mejzlík puk pro Oščádala, jenž si sjel před branku, udělal Dostálovi kličku, jenže neprotlačil kotouč k pravé tyči!
     
    41:33
    Po střele Adama poskakoval kotouč na brankové čáře, kde jej odklidili hosté. Dukla ovšem znovu získala puk a na pravém kruhu volný Heinrich měl proti sobě jen gólmana, který si hodně povyjel z branky a zneškodnil jeho ránu.
     
    39:02
    David Stark měl velkou šanci, z dorážky zblízka však těsně netrefil prostor u pravé tyče Dostála, který možná lehce zasáhl betonem.
     
    38:17
    Ferda to zkusil hezky, poslal si puk na levou stranu a zkusil to bekhendovým blafákem, kterým trefil jen tyčku!
     
    38:17
    Jihlava si znovu nedala pozor! V oslabení ujel Radim Ferda, před brankou byl faulován Davidem Starkem a uvidíme trestné střílení.
     
    36:36
    Přesilovou hru si zkusí také Jihlava za nedovolené bránění Štěpána Kučery.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    33:52
    První vyloučení vidíme také na straně Dukly. Stanislav Huňáček (JIH) si jde odpočinout za držení.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    33:21
    Ferda tečoval střelu Zábranského těsně nad branku domácích.
     
    30:36
    V situaci dva na jednoho poslal Berka z levé strany puk před branku pro Vladimíra Oščádala, který střílel z první. Rána mu však nesedla, přesto kotouč projel těsně vedle levé tyče branky Brna.
     
    28:53
    Havlát vybojoval puk proti špatné domácí rozehrávce. Boj o kotouč mezi kruhy vyhrál Tomáš Mlynář, vzápětí ukázal šikovné ručičky a sjel si k levé tyči Šťastného, kterého nevymýchal, gólman Dukly pokryl prostor tyče betonem.
     
    27:11
    Strnad cítil mezi kruhy najíždějícího Lukáše Jindru. Poslal mu kotouč a jihlavský útočník rázem směřoval na branku Dostála. Zkusil to bekhendem, ovšem gólman Komety jej vychytal.
     
    24:20
    Tempo hry je rázem větší než v první třetině. Střela Zukala od modré skončila mezi kruhy. Zde se puk dostal k Adamovi Gajarskému a Šťastný vleže kryje kotouč.
     
    23:10
    Ránu Milana Strnada vytěsnil Dostál levým betonem, vzápětí zasáhl proti další nebezpečné střele domácích.
     
    19:40
    Dělovka Milana Strnada ze středu pásma málem přerazila Dostálovu vyrážečku vejpůl. Gólman hostí zachránil svůj tým.
     
    19:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak nám na Horáckém zimním stadionu hezky začaly padat branky. Jihlava využívá přesilovou hru po tom, co Srnského střela po modré šla na Mejzlíka, jenž vypálil a VLADIMÍR OŠČÁDAL potvrzuje šikovnou tečí a jedenáctým gólem v sezoně post nejlepšího střelce Dukly. Asistence: Tomáš Mejzlík, Vladimír Srnský.
     
    18:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Chybovat je lidské a domácí pouští soupeře do dvougólového vedení. Na útočné modré jihlavskému obránci kotouč uskočil do středního pásma, kde mu jej sebral MATĚJ NOVÁK, najel si před Šťastného a poslal mu navštívenku do levého horního rohu branky. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    18:22
    Jihlava si zahraje přesilovou hru, protože Lukáš Frydrych (KOM) podrazil spoluhráče.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    17:15
    Dominik Adam, jihlavský střelec posledních dní, tentokrát svoje zakončovací kvality neprokázal, jelikož z mezikruží mířil těsně nad.
     
    15:43
    No pozor, Robert Havlát byl hodně blízko brance. Mezi kruhy dostal přesnou přihrávku a zkoušel Šťastného překonat střelou kolem vyrážečky, kde domácí gólman zasáhl právě touto částí výstroje.
     
    03:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    V předchozím utkání v Jihlavě se Kometa prosadila půlminuty před koncem, nyní na začátku utkání. Střela LIBORA ZÁBRANSKÉHO od modré prošla přes klubko hráčů až na branku a zapadla za záda gólmana Šťastného. Asistence: Matěj Novák, Tomáš Mlynář.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 20. Oščádal (Mejzlík, Srnský), 50. Oščádal, 57. Heinrich (Čermák) – 4. Zábranský (Novák, Mlynář), 19. Novák (Mlynář)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Huňáček, Mareš, Stark, P. Slabý, Srnský, Vála – Oščádal, Mejzlík, Berka – Heinrich, Adam, Čermák – Jindra, Kadleček, Strnad – J. Slabý, Vrátný. Trenér: Štepán Moravec
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Zukal, Trnka, Zábranský, Král, Jeřábek, Kučera, Jurnečka – Frydrych, Gajarský, Süss – Novák, Havlát, Mlynář – Ferda, Škvrně, Čejka. Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Kopeček – Jeletu, Klouda
    bahis siteleri