HC Plzeň – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Opava 9:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 0:4 (kon.)
Kladno – Slavia 0:4 (kon.) | Poruba – Zlín 2:5 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 20.11.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    54:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov z nepříjemné situace, ale dokázal dostat parádním momentem. Srníček posunul puk na DOMINIKA CIHLÁŘE, který si vyjel před Daňu a trefil malinký prostor pod horní tyčkou. Krásný moment, který Havířovu vrací dvoubrankové vedení.
    Asistence: Patrik Srníček.
     
    44:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující dorostenci nyní v Havířově ukazují velké věci. Nyní se podařilo Vítkovicím snížit na rozdíl jediné branky. MATĚJ ŠALA se dokázal prosadit po chybě domácího obránce.
    Asistence: Ondřej Kosina, Zack Malík.
     
    44:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice dokázaly ale velmi rychle na tuto branku odpovědět a dotahují se zpět do kontaktu o dvě branky. JAKUB TAUWINKL se dostal k přesné střele a snížil.
    Asistence: Lukáš Slíž, Ján Blaško.
     
    43:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov je ve vedení už o tři branky! První velkou šanci dokázal AZ ve třetí třetině využít. OSKAR RZEKANOWSKI předvedl parádní individuální akci, objel dva hráče a dokázal ještě přesně po ledě zakončit vedle brankáře Daňi.
    Bez asistence.
     
    28:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovu se dokonce podařilo odskočit soupeři v tomto derby o dvě branky. S pukem si sjel po modré čáře DAVID CHUJAC a jeho střela zamířila přesně nad rameno vítkovického brankáře.
    Asistence: Lukáš Peterka, Dominik Pecka.
     
    27:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    A jakoby jsem domácí popíchl k větší aktivitě. Tuto početní výhodu nakonec také využívají. Frojda vystřelil na Daňu, ten puk vytěsnil, ale následně se dokázal prosadit dorážkou mezi jeho betony PATRIK RAČEK.
    Asistence: Matyáš Frojda, David Chujac.
     
    24:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující celek se dostal ke srovnání dnešního výsledku. Po vyhraném vhazování se dostal do dobré pozice před Matouška RADIM TOMAN a prostřelil ho.
    Asistence: Jozef Baláž.
     
    14:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    A jako první otevírají účet dnešního derby hokejisté AZ Havířov. Dominik Cihlář našel přihrávkou od zadního mantinelu před brankou LUKÁŠE PETERKU, který svou střelu nemohl zamířit přesněji, puk zapadl o levou tyčku do branky. Brankář Daňa měl i lehce zakrytý výhled.
    Asistence: Dominik Cihlář, David Chujac.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 15. Peterka (Cihlář, Chujac), 28. Raček (Frojda, Chujac), 29. Chujac (Peterka, Pecka), 44. Rzekanowski, 55. Cihlář (Srníček) – 25. Toman (Baláž), 45. Tauwinkl (Slíž, Blaško), 45. Šala (Kosina, Malík)


    AZ Havířov: Matoušek (Sonnek) – Pavelek, Adámek, Aulehla, Chujac, Frojda, Szturc, Srníček, Mrowiec – Strakoš, Pecka, Peterka, Piš, Lenomar, Rzekanowski, Raček, Pawliczek, Cihlář.
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Kardinál) – Kaláb, Veřmiřovský, Ficek, Slíž, Kučera, Malík, Bartek – Gřesík, Tauwinkl, Bernát, Maxner, Šala, Baláž, Richtár, Cháňa, Blaško, Franz, Kosina, Toman.

    Rozhodčí: Fiala – Vengřín, Barteček
    bahis siteleri