Znojmo – Innsbruck 5:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HC TWK Innsbruck
Pátek 20.11.2015, 18:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:19
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu hattrick! DAVID BARTOŠ se utrhl obráncům a vydal se sám na bránu. Z mezikruží vyslal střelu švihem a svým třetím gólem v utkání dostává svůj tým do tříbrankového vedení! Asistence: Petr Šenkeřík, Jakub Stehlík.
     
    29:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Fanoušci jsou na nohou! I druhou přesilovou v krátkém časovém sledu Znojmo využívá! Šedivý nabruslil od modré na kruh, vyslal švihem střelu na bránu, kterou tečoval nejprve Šulák a následně DAVID BARTOŠ přímo do brány! Asistence: Libor Šulák, Ondrej Šedivý.
     
    28:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Velice rychle proměněná přesilová hra! ROMAN TOMAS se zmocnil kotouče na modré čáře, udělal dva rychlé kroky směrem k bráně a střelou švihem nedal Chiodovi vůbec žádnou šanci! Bez asistence.
     
    26:38
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! vystřelil nepřesně od modré, puk se odrazil od zadního mantinelu zpět před bránu, kde stál TYLER SPURGEON, který pouze dorazil do odkryté sítě! Asistence: Nicholas Ross.
     
    22:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Yellow Horn přihrál na modrou Stehlíkovi, který vystřelil přízemní střelu, kterou parádně tečoval do horního růžku DAVID BARTOŠ! Asistence: Jakub Stehlík, Colton Yellow Horn.
     
    17:12
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Podešva poslal kotouč Štachovi, který předal na modrou ANTONÍNU BOŘUTOVI, který nekompromisní střelou od modré propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Lubomír Štach, Martin Podešva.
     
    09:06
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že branku vstřelí domácí, kteří si vytvořili obrovský tlak, ovšem gól padl na druhé straně! Po závaru před bránou dotlačil kotouč do sítě JEFF ULMER. Bez asistence.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 18. Bořuta (Štach, Podešva), 23. Bartoš (Stehlík, Yellow Horn), 29. Tomas, 30. Bartoš (Šulák, Šedivý), 42. Bartoš (Šenkeřík, Stehlík) – 10. Ulmer, 27. Spurgeon (Ross)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Bořuta, Biro, Šulák, Stehlík, Šenkeřík, Bača – Beroun, Lattner, Novák – Tomas, Pucher, Podešva – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Csamango, Rehuš, Číp – Špaček.
    HC TWK Innsbruck: Chiodo (Litterbach) – Liffiton, VanBallegooie, Ross, Saringer, Ebner, Schaus, Steinacher, Schramm – Lammers, Hahn, Ulmer – Schennach, Spurgeon, Mössmer – Bishop, Valdix, Frischmann – Hanschitz, Schuller, Hörtnagl.

    Rozhodčí: Smetana, Jensen – Nagy, Reimer

    Diváci: 2651
    bahis siteleri