Boston – Toronto 2:0 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 5:0 (kon.)
Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – San Jose 1:3 (kon.) | Washington – Colorado 7:3 (kon.)
Winnipeg – Arizona 3:2 (kon.) | St. Louis – Detroit 3:4 (po pr.) | Dallas – Buffalo 3:0 (kon.)
Minnesota – Nashville 4:0 (kon.) | Vancouver – Chicago 6:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 4:3 (kon.)
Columbus – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Washington Capitals
7:3 (4:0, 0:2, 3:1)
Colorado Avalanche
Neděle 22.11.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 18 506 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (03:51:42)
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Jevgenij Kuzněcov (WSH) 1+2
    2. Jason Chimera (WSH) 0+3
    3. John Carlson (WSH) 1+0
     
    Utkání je tedy definitivně u konce a tři body si do tabulky připisuje favorizovaný Washington. Ten šel do třetí třetiny s dvougólovým vedením, které dokázal zásluhou Jevgenije Kuzněcova a Dmitrije Orlova ještě navýšit. Při skóre 6:2 se sice ještě trefil hostující Andreas Martinsen, avšak na tento gól dokázal v závěru zareagovat Karl Alzner, jenž uzavřel dnešní gólové hody.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Colorado se ještě snaží, ale ani případná branka by na výsledku vůbec nic nezměnila. Domácím se navíc ještě podařilo dostat puk do středního pásma.
     
    58:49
    U střídačky Colorada se do konfliktu dostal Tom Wilson (WSH) s Codym McLeodem (WSH) a je z toho desetiminutový trest pro oba soky.
     
    58:08
    Další pohledná kombinace Washingtonu v útočném pásmu už k zakončení nevedla, nicméně u puku budou stále právě svěřenci Barryho Trotze.
    56:16 Karl ALZNER - 7:3
     
    56:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích stále neupadá a je z toho sedmá branka v síti Colorada. Caps se několik desítek vteřin drželi v útočném pásmu a vše nakonec parádní přihrávkou vyřešil Oshie, který našel KARLA ALZNERA, jenž střelou po ledě překonal Pickarda v bráně Lavin. Asistence: T.J.Oshie, Alexander Ovečkin
     
    55:32
    Zákrok Calvina Pickarda, jenž zlikvidoval Johanssonovu ránu, přináší poslední komerční přestávku.
     
    55:11
    Nyní už se sice puk dostal až k Holtbymu, avšak domácí jej záhy posílají mezi modré čáry.
     
    54:33
    Washington je ale stále v útočném pásmu a snaží se vymyslet nějakou zajímavou kombinaci, která by vedla k sedmé brance.
     
    53:57
    Domácí se řítili do přečíslení dvou na jednoho, Ovečkin našel přihrávkou hůl Bäckströma, ale toho v rozhodujícím momentě vyrušil vracející se hráč Colroada, který puk poslal do rohu.
    51:52 Andreas MARTINSEN - 6:3
     
    51:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Naprosto z ničeho přichází branka Colorada. Grigorenko dostal kotouč na modrou čáru, kde byl Redmond, který puk nahodil na bránu a díky parádní cloně a teči ANDREASE MARTINSENA hosté slaví třetí branku v síti Bradena Holtbyho. Asistence: Zach Redmond, Michajl Grigorenko
     
    51:21
    Holtbyho zákrok přináší další komerční přestávku. Troufnu si mezitím říct, že 8 minut a 39 sekund před koncem třetí třetiny je opravdu rozhodnuto.
    50:07 Dmitrij ORLOV - 6:2
     
    50:07
    Washington právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, co se teď stalo! DMITRIJ ORLOV předvedl nejprve parádní stahovačku, díky které se dostal před Pickarda, jenž zasáhl, ale poté si myslel, že má kotouč ve výstroji, což byl velký omyl. Puk se totiž zjevil opět na holi ruského mladíka, kterého už si nikdo nevšímal a byla z toho jednoduchá branka do odkryté brány! Asistence: Jason Chimera, Jay Beagle

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 4. Williams (Chimera, Kuzněcov), 8. Ovečkin (Bäckström, Chorney), 10. Carlson (Kuzněcov, Johansson), 20. Schmidt, 47. Kuzněcov (Chimera, Niskanen), 51. Orlov (Chimera, Beagle), 57. Alzner (Oshie, Ovečkin) – 26. McLeod (Comeau, Söderberg), 39. MacKinnon (Landeskog, Duchene), 52. Martinsen (Redmond, Grigorenko)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson (A), Schmidt, Alzner, Niskanen, Chorney, Orlov – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Johansson – Galijev, Beagle, Chimera – Wilson, Latta, Laich
    Colorado Avalanche: Berra (od 21. Pickard) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Redmond, Gormley – Duchene, MacKinnon, Landeskog (C) – McLeod (A), Söderberg, Comeau – Iginla (A), Martinsen, Grigorenko – Skille, Wagner, Everberg

    Rozhodčí: Rob Martell, Dean Morton – Derek Amell, Jonny Murray

    Diváci: 18.506
    thejrc.org