Nové Mesto n/V – Žilina B 2:0 (kon.) | Prešov – Dolný Kubín 2:0 (kon.) | Lok. Košice – Haniska 1:0 (kon.)
konec
Nové Mesto nad Váhom
2:0 (1:0)
MŠK Žilina B
sk Neděle 22.11.2015, 13:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Žilinská snaha bola napokon márna a tri body ostávajú v Novom Meste nad Váhom. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok dňa. (14:51:48)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Žilinčania sa však odmietajú vzdať bez boja a aj posledné sekundy využívajú na aktivitu v útoku kde sa pokúšajú prekvapiť, ale márne.
     
    90+1
    Domáci futbalisti ešte v úplnom závere stretnutia vybojovali rohový kop, ale využiť sa im ho nepodarilo. Duel sa už iba dohráva.
     
    90
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Urban, prichádza Marek Jastráb.
     
    89
    Prebieha predposledná minúta riadnej hracej doby a domáci futbalisti majú loptu pod kontrolou. Nové Mesto už trojbodový zisk zo svojich rúk nepustí.
     
    87
    Nové Mesto nad Váhom opäť získalo loptu a nikam sa s ňou nemusí ponáhľať. Domáci hráči budú z vlastnej polovice rozohrávať voľný kop.
     
    84
    Žilinčania sa bleskovo vyrútili do útoku a skúsili to strelecky, ale priestor troch žrdí v zakončení minuli.
     
    83
    Hra sa prelieva zo strany na strenu. Nové Mesto vybojovalo svoj druhý roh v zápase, ale ani tentokrát po štandardke od zástavky úspešné nebolo.
     
    82
    Žilinská snaha a aktivita je veľká, ale zrejme je na ňu už veľmi neskoro. Domáci hráči majú na kopačkách dvojgólové vedenie a zdá sa, že ho už z rúk nepustia.
     
    81
    Domáci hráči presunuli hru na svoju útočnú polovicu, kde získali rohový kop. Po ňom síce skórovať nedokázali, ale ušetrené desiatky sekúnd im padnú vhod.
     
    80
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Mário Lopušan, prichádza Daniel Rapavý.
     
    80
    Žilinskí futbalisti sa stále držia na útočnej polovici a pokúšajú sa o menší zázrak. Pri takomto tlaku súpera si domáci hráči ziskom troch bodov ešte istí byť nemôžu.
     
    78
    Žilinčania zápas ešte nevzdávajú! Hostia teraz vybojovali rohový kop a po ňom dvakrát v rade zakončili do priestoru troch žrdí, ale domáci na čele s Belicom odolali.
     
    77
    Tretia žltá karta v tomto zápase smeruje na stranu hosťujúceho tímu. Vyslúžil si ju Miroslav Káčer.
     
    75
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Peter Tlacháč, prichádza Rastislav Václavik.
     
    75
    Nové Mesto nad Váhom dalo gól!

    Domáci futbalisti napokon po svojej piatej strele do priestoru bránky v tomto zápase dávajú aj druhý gól a zrejme definitívne tak pečatia zisk troch bodov! Ponúkutý pokutový kop úspešne vyžil dnes už dvojgólový strelec LUKÁŠ ŠEBEK.
     
    75
    Domáci futbalisti získavajú výhodu pokutového kopu!
     
    74
    Nové Mesto sa aj teraz presunulo do ofenzívy, ale ani táto jeho strela nemierila medzi tri žrde. Gólman Lé Giang však aj napriek tomu musí byť pozorný, pretože domáci by radi pridali ešte jeden presný zásah.
     
    72
    Domáci futbalisti sa dokonca dostali aj do zakončenia, ale to minulo priestor troch žrdí! Na strely mimo bránky je to z pohľadu futbalistov Nového Mesta aktuálne 8:4.
     
    71
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Branislav Šušolík, prichádza Peter Puček.
     
    71
    Nové Mesto sa tera bude snažiť držať loptu čo najďalej od svojej bránky. Domácim sa to zatiaľ darí, teraz získali autové vhadzovanie na súperovej polovici.
     
    67
    Po jednom z faulov teraz Žilinčania získali nebezpečný priamy kop spoza šestnástky, ale domáci hráči si s ním napokon dokázali poradiť.
     
    66
    Ani zo šiesteho rohu Žiliny napokon presný zásah nie je. Tlak hostí sa ale začína stupňovať a domáci si v defenzíve pomáhajú aj faulami.
     
    65
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Denis Vavro, prichádza Libor Ďuratný.
     
    65
    Žilinskí hráči sa dostali do útoku a vybojovali tam ďalší rohový kop.
     
    62
    Žilinčanom sa po autovom vhadzovaní na útočnej polovici nepodarilo zakončiť a nasledovať bude odkop od bránky domáceho celku.
     
    59
    Nové Mesto si s pokusom súpera pohodle poradilo a gólman Belic sa obávať nemusel. Po štvrťhodine druhého polčasu sa skóre stále nemení.
     
    58
    Žltú kartu teraz rozhodca musí udeliť aj na stranu domáceho tímu. Po faule v strede trávnika bude nasledovať voľný odkop Žiliny, potrestaným hráčom je Miloš Šupák.
     
    56
    Máme tu prvú žltú kartu v tomto stretnutí, ktorú musel hlavný rozhodca Sedlár udeliť jednému z hráčov hosťujúceho tímu. Potrestaným mužom je Branislav Šušolík.
     
    55
    Žilinčania sa prepracovali do útoku a vybojovali si tam vhadzovanie spoza autovej čiary.
     
    53
    Po zmene strán sledujeme veľkú aktivitu a bojovnosť hostí, ktorí sa všemožne pokúšajú o vyrovnanie. Domáca defenzíva je zatiaľ pozorná.
     
    50
    Po rohu ale hostia nezakončili a skóre sa meniť nemôže. Nové Mesto nad Váhom doma nad žilinským béčkom vedie stále tesne 1:0.
     
    49
    Žilinčania to s pokusom o vyrovnanie myslia vážne. Hosťujúci futbalisti hneď v úvode polčasu vybojovali svoj piaty rohový kop v zápase.
     
    47
    Žilinčania začali aktívne a pokúšajú sa vyrovnať. Po minúte hry v druhom polčase vybojovali štandardku v polovici trávnika.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
    Infografika bet365.com po prvom polčase
     
    Prvý polčas je minulosťou. Domáci futbalisti po ňom vyhrávajú najtesnejším možným rozdielom, pričom o presný zásah sa postarali v závere prvej polhodiny tohto zápasu.

    Druhý polčas sa začne približne o 14:01.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Videli sme ešte štvrtý roh Žiliny v tomto zápase, ale ani tentokrát hostia úspešní neboli. Prvý polčas sa končí.
     
    45+1
    V nadstavenom čase to ešte strelecky skúsili domáci futbalisti, ale ich pokus minul priestor bránky. Nasledovať bude odkop Lé Gianga.
     
    44
    Po rohu síce prišlo zakončenie, ale to smerovalo iba mimo priestoru troch žrdí. Pred nami je posledná minúta riadnej hracej doby tohto polčasu.
     
    43
    Žilinčania sa opäť prepracovali do útoku a vybojovali si tam svoj druhý rohový kop v tomto zápase.
     
    42
    Šošoni teraz dokázali zakončiť zo zaujímavej pozície, ale ich strelecký pokus skončil iba mimo bránky domáceho Belica! Nové Mesto nad Váhom si na podobné strely musí dávať pozor, veľmi rýchlo by totiť mohlo prísť o vedenie.
     
    39
    Žilinčania si teraz loptu prevzali na svoje kopačky pri vlastnej bránky, prešli až do útoku do nebezpečného územia, ale odtiaľ nedokázali zakončiť. Ich snaha o vyrovnanie pred prestávkou je však zrejmá.
     
    38
    Na trávniku sa stále nič nemení. Domáci hráči vedú najtesnejším rozdielom a vyhrávajú aj v pomere striel na bránku (2:1), aj v pomere zakončení mimo priestoru troch žrdí (5:2).
     
    36
    Domácim futbalistom jeden gól v súperovej sieti zjavne nestačí a aj naďalej sa tlačia do útoku. Hráči Nového Mesta teraz na súperovej polovici vybojovali autové vhadzovanie.
     
    34
    Hra bola prerušená až dve minúty, ale teraz je už všetko pripravené na pokračovanie zápasu. Môžeme predpokladať, že rozhodca toto ošetrovanie pri záverečnom nadstavenom čase zohľadní.
     
    32
    Na trávniku sa na malý moment nemôže hrať, pretože jeden z hráčov ostal ležať na trávniku a bude potrebovať ošetrenie. Pevne veríme, že to nebude nič vážne.
     
    29
    Nové Mesto nad Váhom dalo gól!

    Domáci futbalisti po svojej aktivite prekvapili súpera a po prvej strele do priestoru Lé Giangovej bránky dávajú gól! Postaral sa o to LUKÁŠ ŠEBEK.
     
    28
    Hostia sa opäť dostlai k bránke súpera, ale zakončenie nevyprodukoval a nasledovať bude odkop Belica.
     
    26
    Žilinčania hru rýchlo preniesli na útočnú plovicu a vybojovali tam rohový kop, no po ňom sa im skórovať nepodarilo. Aj naďalej pokračujeme za stavu 0:0.
     
    25
    Prekvapiť sa pokúšajú aj domáci hráči. Nové Mesto nad Váhom sa teraz dostalo na dostrel bránky a skúsilo to aj strelecky, ale zakončenie z domácej strany nebolo presné.
     
    23
    Hostia sa chceli dostať do zakončenia, ale pozorný postranný arbiter odmával ofsajd a strela tak ani neprišla.
     
    20
    Žilinčania sa síce do útoku dostali, ale tam sa dopustili iba útočného faulu a voľný kop budú rozohrávať domáci hráči.
     
    19
    Po štandardnej situácii ale zakončenie neprišlo a hostia sa pohodlne ubránili. Teraz majú pred sebou pootvorený priestor, ktorý sa pokúsia využiť.
     
    18
    Nové Mesto sa stále tlačí do útoku. Domáci hráči teraz získali v rohu za šestnástkou nebezpečný priamy kop.
     
    15
    Máme za sebou prvých 15 minút stretnutia, ale na presný zásah stále iba čakáme. Ani jednému z clekov sa totiž doposiaľ presne vypáliť nepodarilo, zaznamenali sme iba štyri strely mimo bránky. O tri z nich sa postarali domáci, o jednu hostia.
     
    10
    Hra je pokojná a na presný strelecký pokus stále iba čakáme. V ukazovateli držania lopty ale vedú hostia, a to dokonca vysokým pomerom 60%:40%!
     
    7
    Teraz už ale hráči Nového Mesta dokázali vystreliť, no dvakrát minuli priestor bránky! Hostia môžu situáciu upokojiť, od svojej svätyne bude rozohrávať Lé Giang.
     
    5
    Aj naďalej pokračuje aktívna hra zo strany oboch celkov. Domáci hráči sa už do nebzpečnejšej pozície dostali dvakrát, hostia raz, no nezaznamenali sme ani jeden strelecký pokus, takže doposiaľ dominuje defenzíva.
     
    2
    Futbalistom Nového Mesta ale ich pokus o prechod ku gólmanovi Lé GIangovi nevyšiel a museli sa vrátiť na vlastnú polovicu, kde mali aut k dispozícii aj Žilinčania.
     
    1
    Domáci futbalisti začali aktívne a ihneď sa prebojovali na útočnú polovicu, kde získali autové vhadzovanie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -2
    Hráči oboch celkov už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci futbalisti nastúpia v zelených dresoch, hostia zo Žiliny v žltej farbe.
     
    -29
    Úvodné zostavy:

    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Šupka (C), Šupák, Kutaj, Vlado, Lopušan, Múdry, Jurica, Kurtin, Urban, Šebek
    Náhradníci: Jurkovič, Rapavý, Jastráb, Jantošovič, Druxa

    MŠK Žilina B: Lé Giang – Michlík, Káčer, Špalek, Mazáň, Piaček (C), Haskič, Vavro, Hancko, Tlacháč, Šušolík
    Náhradníci: Puček, Ďuratný, Václavik, Kuric, Krela, Bajza

    Rozhodca: Sedlár – Lieskovský, Mikulaj.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní posledného jesenného kola našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. Doxxbet liga sa so svojimi priaznivcami rozlúči aj duelom v Novom Meste nad Váhom, kam zavíta záloha žilinského MŠK.

    Domáci hráči sa priebežne nachádzajú na šiestej priečke v tabuľke a na svojom konte majú 25 bodov, avšak prezimovať môžu v prípade dnešného víťazstva aj o dve miesta vyššie. Ich celkové skóre je aktuálne 20:18.

    Hostia zo Žiliny sú tretí a na tejto pozícii strávia aj zimnú prestávku. Záloha klubu spod Dubňa má na svojom konte 28 bodov, čo je o 7 menej než druhé Borčice a o 8 menej než prvé Pohronie. Celkové skóre Žilinčanov je zatiaľ 32:23.

    V minulom kole sa ani jeden z tímov na tento duel nenaladil víťazne. Hráči Nového Mesta nad Váhom sa predstavili na trávniku nováčika a z Borčíc si priniesli bod po bezgólovej remíze. Rovnakým výsledkom sa skončil aj zápas žilinského béčka, ktoré doma bez gólov remizovalo so Sereďou.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 29. Šebek, 75. Šebek (pen.)

    Karty:   58. Šupák (NMV) – 56. Šušolík (ZIN), 77. Káčer (ZIN)


    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Šupka (C), Šupák, Kutaj, Vlado, Lopušan, Múdry, Jurica, Kurtin, Urban, Šebek
    Náhradníci: Jurkovič, Rapavý, Jastráb, Jantošovič, Druxa

    MŠK Žilina B: Lé Giang – Michlík, Káčer, Špalek, Mazáň, Piaček (C), Haskič, Vavro, Hancko, Tlacháč, Šušolík
    Náhradníci: Puček, Ďuratný, Václavik, Kuric, Krela, Bajza

    Rozhodčí: Sedlár – Lieskovský, Mikulaj
    bahis siteleri