Vítkovice – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:4 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 08.12.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:06
    Kudrnu nepustili soupeři před Lašáka, na druhé straně znovu zasáhl Kacetl, a to už v ponechané výhodě Liberce. Tomáš Knotek (HKM) pyká za podražení, zlomí Tygři své přesilovkové trápení?
     
    41:09
    No a Hradec si zahraje 7 sekund v pěti proti třem. Jiří Říha (LIB), který v minulém kole vstřelil svůj první extraligový gól, je vyloučen za držení hole.
     
    39:16
    Ale ta trvala jenom 41 sekund, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. U hrazení byl až příliš důrazný Lukáš Krenželok (LIB), kterého sudí vykazují za hákování.
     
    38:36
    Jakub Valský obkroužil pásmo a dojel až před Kacetla. Ten proti němu vystrčil pravý beton, čímž soupeře podrazil, a je zcela poprávu vyloučen. Trest odpyká Jaroslav Kudrna, hosté mají další přesilovku.
     
    22:53
    Fanouškům se to znovu nelíbí, ale tak už to chodí. Třetí přesilovka pro Bílé Tygry. Bedřich Köhler (HKM) pyká za držení.
     
    19:02
    Ovšem Roman Kukumberg (HKM) vydržel na ledě pouhých 11 sekund a už se vrací na své zahřáté místečko! Znovu pyká za sekání, co teď na to Liberec?
     
    16:51
    No a právě Petr Vampola, který je pověstný svými občasnými "kousky", vzápětí upadl po zákroku Romana Kukumberga (HKM). Sekání a na první přesilovku jde i Liberec!
     
    11:56
    Martin Ševc (LIB) – 2 minuty za nedovolené bránění. První přesilovka zápasu je pro domácí.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Ihnačák (Šimánek, K. Pilař), 30. Köhler (Pláněk, Bednář), 42. K. Pilař (Courchaine, Bednář) – 4. Bakoš (Bulíř, Radivojevič), 38. Valský, 50. Ševc (Vampola), 65. Bakoš (Valský)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený "C", K. Pilař, Frühauf, Dietz, Vašíček, Hronek – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Troliga, Honejsek. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Ševc, Šimek, Říha, Derner, Plutnar, Výtisk "C", Havlín – Lakatoš, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Ordoš, Stránský, Vlach. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Hradil, Pavlovič – Frodl, Hynek.

    Diváci: 4564
    bahis siteleri