Vítkovice – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:4 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 08.12.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Po nevyužitých tutovkách domácích se dopředu dostal Jakub Valský, který počkal na MARTINA BAKOŠE. Jeho přihrávku v přečíslení domácí bek obětavě zblokoval, ale puk tím jen vrátil na Bakošovu hokejku a liberecký útočník do prázdné klece snadno rozhodl zápas – 3:4 po prodloužení! Asistence: Jakub Valský.
     
    64:41
    Hradec si počkal na dvě neuvěřitelné šance! Ihnačákovu bekhendovou kličku fanasticky vypíchl Lašák, při Dejově dorážce do prázdné ho zastoupil jeho obránce!
     
    57:52
    Dnešní utkání sleduje 4564 diváků.
     
    56:43
    Vašíčkovu střelu krásně tečoval Dej, další hráč bojoval před brankou. I domácí chtějí rozhodnout!
     
    56:03
    Kombinovaný útok domácích skončil u nehlídaného Jiřího Šimánka, který mohl Hradci vrátit vedení. Lašák ale souboj muže proti muži vyhrál!
     
    53:35
    Branko Radivojevič protáhl Kacetla pěknou střelou k pravé tyčce, hradecký brankář se znovu natáhl.
     
    52:41
    Dvakrát se po pravém hrazení protáhl dopředu Vampola. První přihrávka na Birnera byla nepřesná, podruhé mu parádním obětavým skluzem vypíchl puk Vašíček.
     
    51:23
    Po buly střílel zezadu Radivojevič, proti Šimkovi už to měl Kacetl o hodně těžší, protože se přesouval. Ránu do protipohybu jen tak tak vykopl skvělým pravým betonem!
     
    50:06
    Kudrnu nepustili soupeři před Lašáka, na druhé straně znovu zasáhl Kacetl, a to už v ponechané výhodě Liberce. Tomáš Knotek (HKM) pyká za podražení, zlomí Tygři své přesilovkové trápení?
     
    49:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři vracejí úder, stačily jim TŘI sekundy po buly! Petr Vampola vyhrál vhazování na modrou čáru pro MARTINA ŠEVCE, který neváhal a do puku se rovnou opřel. Kacetl měl zakrytý výhled a mohl jenom pokrčit rameny, když viděl, že kotouč projel bez teče až za jeho záda – 3:3! Asistence: Petr Vampola.
     
    47:45
    Najednou se skóre mohlo měnit na obou stranách! Ondřej Kacetl vytáhl Vampolovu vychytralou střelu špičkou betonu, na druhé straně ztroskotal na Lašákovi nehlídaný Šimánek!
     
    41:59
    Stadion už byl znovu na nohou, po straně ujížděl na Lašáka Adam Courchaine. V poslední chvíli mu ale do zakončení sáhl Radim Šimek!
     
    41:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Len sa trela! To byla parádní rána. Liberec už byl ve čtyřech, ale své řady ještě nestihl pořádně seskupit. Když potom Courchaine poslal puk po modré čáře KARLU PILAŘOVI, hradecký bek s ním udělal dva kroky dopředu a pak tvrdou dělovkou rozvlnil libereckou branku. Hradec má zpátky svoje vedení – 3:2! Asistence: Adam Courchaine, Jaroslav Bednář.
     
    41:09
    No a Hradec si zahraje 7 sekund v pěti proti třem. Jiří Říha (LIB), který v minulém kole vstřelil svůj první extraligový gól, je vyloučen za držení hole.
     
    39:16
    Ale ta trvala jenom 41 sekund, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. U hrazení byl až příliš důrazný Lukáš Krenželok (LIB), kterého sudí vykazují za hákování.
     
    38:36
    Jakub Valský obkroužil pásmo a dojel až před Kacetla. Ten proti němu vystrčil pravý beton, čímž soupeře podrazil, a je zcela poprávu vyloučen. Trest odpyká Jaroslav Kudrna, hosté mají další přesilovku.
     
    37:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádně šťastný moment pro hosty! Když jim to nešlo, museli si dát Hradečtí gól sami. Reprezentant JAKUB VALSKÝ měl puk na pravé straně před Kacetlem, odkud ho posílal bekhendem do brankoviště. Tam si ho jeden z hradeckých obránců srazil do brány a máme zase vyrovnáno – 2:2! Bez asistence.
     
    36:27
    První útok domácích pak rychle vpadnul do pásma, jenže dva puky byly lehce nepřesné a Kudrna ani Šimánek nezvládli přečíslení zakončit!
     
    35:42
    Obrovská chyba Jána Lašáka! Vyjel daleko proti puku, ale s rozehráním čekal tak dlouho, až k němu přijel Antonín Honejsek. Od něj se pak kotouč odrazil jen kousek vedle prázdné brány!
     
    29:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jednoduchost je ten nejlepší recept, jak v hokeji uspět! Jaroslav Bednář poslal z rohu přihrávku na modrou Martinu Pláňkovi, který okamžitě napálil puk na branku. Tam si ho nejrychleji našel BEDŘICH KÖHLER a bez problémů ho poslal do odkryté branky odjetého Jána Lašáka. Hradec otáčí zápas a vede – 2:1! Asistence: Martin Pláněk, Jaroslav Bednář.
     
    27:27
    Celý hradecký stadion tleská. Domácí přidělávají svým napadáním soupeři obrovské potíže, proti Pláňkově bombě musel obětavě zasáhnout jeden ze soupeřů.
     
    24:51
    Tak přece jenom! Parádní křižná přihrávka našla Michala Bulíře, který se do puku opřel z první. Střela mu ale vůbec nesedla.
     
    23:14
    To jsou věci! Tomáš Knotek vypíchl puk dopředu, měl to k němu ale daleko. Na Lašáka potom pálil aspoň z velkého úhlu a jeho druhou tyčku minul jenom o pár čísel!
     
    22:53
    Fanouškům se to znovu nelíbí, ale tak už to chodí. Třetí přesilovka pro Bílé Tygry. Bedřich Köhler (HKM) pyká za držení.
     
    19:02
    Ovšem Roman Kukumberg (HKM) vydržel na ledě pouhých 11 sekund a už se vrací na své zahřáté místečko! Znovu pyká za sekání, co teď na to Liberec?
     
    16:51
    No a právě Petr Vampola, který je pověstný svými občasnými "kousky", vzápětí upadl po zákroku Romana Kukumberga (HKM). Sekání a na první přesilovku jde i Liberec!
     
    12:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    No vida, netrvalo vůbec dlouho a máme vyrovnáno. Hradec využívá přesilovku po 25 sekundách! Domácí to sehráli velmi dobře, Ihnačák z rohu vyzval Karla Pilaře, jehož bombu vytáhl Lašák s vypětím všech sil pravým betonem. Na straně si ale BRIAN IHNAČÁK počkal na odražený kotouč a z těžkého úhlu ho okamžitě poslal do chřtánu zívající svatyně – 1:1! Asistence: Jiří Šimánek, Karel Pilař.
     
    11:56
    Martin Ševc (LIB) – 2 minuty za nedovolené bránění. První přesilovka zápasu je pro domácí.
     
    11:03
    Liberečtí hokejisté pronikají středním pásmem s lehkostí, kterou jsem tady letos zatím u žádného týmu neviděl. Zblokovaný Vampolův puk poté projel před prázdnou brankou, ale Birner už to nestihl!
     
    09:09
    Přečíslení dva na jednoho pro Tygry! Dominik Lakatoš potáhl puk na střed a zakončoval sám, ale trefil chrániče Reného Vydareného, který stál mezi ním a Kacetlem.
     
    05:04
    Hned po střídání našel Petr Vampola zpoza branky volného Michala Birnera, který pálil z první. Kacetla ale nepřekonal! S čistým svědomím můžu říct, že jestli chce hrát Hradec takhle, schytá debakl jako Vary.
     
    03:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Aktivnější Bílí Tygři se hned ve čtvrté minutě ujímají vedení! Michal Bulíř u pravého mantinelu dobře věděl o MARTINU BAKOŠOVI mezi kruhy. Poslal mu přihrávku a Bakoš ještě potáhl puk na bekhend, načež překonal Kacetla zakončením mezi nohy – 0:1! Asistence: Michal Bulíř, Branko Radivojevič.
     
    03:12
    První šance domácího týmu byla taky gólová! Kudrna se Šimánkem si několikrát vyměnili puk, až byl druhý jmenovaný před Lašákem sám, ale ten jeho bekhendovou kličku vychytal!
     
    02:33
    Hradec se v útoku dlouho neudržel a nechal si za zády prchnout Petra Vampolu. Ten v úniku zkoušel trefit místo mezi betony, které ale Ondřej Kacetl secvakl včas!
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Ihnačák (Šimánek, K. Pilař), 30. Köhler (Pláněk, Bednář), 42. K. Pilař (Courchaine, Bednář) – 4. Bakoš (Bulíř, Radivojevič), 38. Valský, 50. Ševc (Vampola), 65. Bakoš (Valský)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený "C", K. Pilař, Frühauf, Dietz, Vašíček, Hronek – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Troliga, Honejsek. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Ševc, Šimek, Říha, Derner, Plutnar, Výtisk "C", Havlín – Lakatoš, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Ordoš, Stránský, Vlach. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Hradil, Pavlovič – Frodl, Hynek.

    Diváci: 4564
    bahis siteleri