Vítkovice – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:4 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 08.12.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Po nevyužitých tutovkách domácích se dopředu dostal Jakub Valský, který počkal na MARTINA BAKOŠE. Jeho přihrávku v přečíslení domácí bek obětavě zblokoval, ale puk tím jen vrátil na Bakošovu hokejku a liberecký útočník do prázdné klece snadno rozhodl zápas – 3:4 po prodloužení! Asistence: Jakub Valský.
     
    49:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři vracejí úder, stačily jim TŘI sekundy po buly! Petr Vampola vyhrál vhazování na modrou čáru pro MARTINA ŠEVCE, který neváhal a do puku se rovnou opřel. Kacetl měl zakrytý výhled a mohl jenom pokrčit rameny, když viděl, že kotouč projel bez teče až za jeho záda – 3:3! Asistence: Petr Vampola.
     
    41:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Len sa trela! To byla parádní rána. Liberec už byl ve čtyřech, ale své řady ještě nestihl pořádně seskupit. Když potom Courchaine poslal puk po modré čáře KARLU PILAŘOVI, hradecký bek s ním udělal dva kroky dopředu a pak tvrdou dělovkou rozvlnil libereckou branku. Hradec má zpátky svoje vedení – 3:2! Asistence: Adam Courchaine, Jaroslav Bednář.
     
    37:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádně šťastný moment pro hosty! Když jim to nešlo, museli si dát Hradečtí gól sami. Reprezentant JAKUB VALSKÝ měl puk na pravé straně před Kacetlem, odkud ho posílal bekhendem do brankoviště. Tam si ho jeden z hradeckých obránců srazil do brány a máme zase vyrovnáno – 2:2! Bez asistence.
     
    29:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jednoduchost je ten nejlepší recept, jak v hokeji uspět! Jaroslav Bednář poslal z rohu přihrávku na modrou Martinu Pláňkovi, který okamžitě napálil puk na branku. Tam si ho nejrychleji našel BEDŘICH KÖHLER a bez problémů ho poslal do odkryté branky odjetého Jána Lašáka. Hradec otáčí zápas a vede – 2:1! Asistence: Martin Pláněk, Jaroslav Bednář.
     
    12:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    No vida, netrvalo vůbec dlouho a máme vyrovnáno. Hradec využívá přesilovku po 25 sekundách! Domácí to sehráli velmi dobře, Ihnačák z rohu vyzval Karla Pilaře, jehož bombu vytáhl Lašák s vypětím všech sil pravým betonem. Na straně si ale BRIAN IHNAČÁK počkal na odražený kotouč a z těžkého úhlu ho okamžitě poslal do chřtánu zívající svatyně – 1:1! Asistence: Jiří Šimánek, Karel Pilař.
     
    03:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Aktivnější Bílí Tygři se hned ve čtvrté minutě ujímají vedení! Michal Bulíř u pravého mantinelu dobře věděl o MARTINU BAKOŠOVI mezi kruhy. Poslal mu přihrávku a Bakoš ještě potáhl puk na bekhend, načež překonal Kacetla zakončením mezi nohy – 0:1! Asistence: Michal Bulíř, Branko Radivojevič.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Ihnačák (Šimánek, K. Pilař), 30. Köhler (Pláněk, Bednář), 42. K. Pilař (Courchaine, Bednář) – 4. Bakoš (Bulíř, Radivojevič), 38. Valský, 50. Ševc (Vampola), 65. Bakoš (Valský)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený "C", K. Pilař, Frühauf, Dietz, Vašíček, Hronek – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Troliga, Honejsek. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Ševc, Šimek, Říha, Derner, Plutnar, Výtisk "C", Havlín – Lakatoš, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Ordoš, Stránský, Vlach. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Hradil, Pavlovič – Frodl, Hynek.

    Diváci: 4564
    bahis siteleri