Buffalo – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.) | Tampa – Washington 1:2 (kon.)
Columbus – NY Islanders 2:3 (po pr.) | St. Louis – Dallas 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 2:3 (kon.)
Arizona – Carolina 4:5 (po pr.) | Calgary – NY Rangers 5:4 (po pr.) | San Jose – Minnesota 0:2 (kon.)
NY Islanders – New Jersey 4:0 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
New York Islanders
Neděle 13.12.2015, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kyle OKPOSO - 2:3
     
    62:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Do třetice všeho dobrého se Isles ujali vedení – a tentokrát už je jasné, že zvítězí! Hosté se dostali do málo vídaného přečíslení dvou proti nikomu a Bailey nesobeckou zadovkou oslovil KYLEA OKPOSA, jenž i s trochou štěstí propasíroval puk do branky! Asistence: Josh Bailey.
    Cam ATKINSON - 2:2
     
    48:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci znovu vyrovnali! David Savard vybojoval kotouč v souboji u hrazení a poté jej přihrál nikým nehlídanému CAMU ATKINSONOVI, jehož přízemní projektil se zastavil až v síti, a Atkinson tak navázal na své dvougólové představení ze čtvrtečního duelu na ledě Winnipegu! Asistence: David Savard, Scott Hartnell.
    Frans NIELSEN - 1:2
     
    27:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je to gól, puk je v síti! Před McElhinneym vznikl neskutečný závar a dezorientovaného strážce domácí svatyně na brankové čáře zastoupil David Savard, cestě puku do sítě po dorážce FRANSE NIELSENA ale nezabránil! Asistence: Kyle Okposo, Nick Leddy.
    Brandon SAAD - 1:1
     
    25:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    ...No a jsou za to odměněni! Boonem Jennerem ve spolupráci s Dubinskym vybojoval kotouč v rohu kluziště a poté ho z ostrého úhlu nahodil do předbrankového prostoru, odkud se touš odrazil od brusli BRANDONA SAADA do sítě! Asistence: Boone Jenner, Brandon Dubinsky.
    Kyle OKPOSO - 0:1
     
    15:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Newyorský celek se z ojedinělé šance ujímá vedení a Gregory Campbell mlátí svou holí o led, jelikož namazal touš na hůl volného KYLEA OKPOSA, jenž prudkou ranou z levého kruhu nedal McElhinneymu šanci! Bez asistence.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 26. Saad (Jenner, Dubinsky), 49. Atkinson (Savard, Hartnell) – 16. Okposo, 28. Nielsen (Okposo, Leddy), 63. Okposo (Bailey)


    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Korpisalo) – Johnson, Savard, Murray, Bodnarchuk, Ťutin, Connauton – Jenner, Johansen, Saad – Calvert, Wennberg, Atkinson – Hartnell, Dubinsky, Foligno – Campbell, W. Karlsson, Clarkson.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – de Haan, Boychuk, Hickey, Hamonic, Leddy, Strait – Nelson, Tavares, Okposo – Bailey, Nielsen, Lee – Kuljomin, Grabovskij, Strome – Martin, Cizikas, Boulton.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Ian Walsh – Matt MacPherson, Pierre Racicot
    bahis siteleri