West Brom – Bournemouth 1:2 (kon.) | Stoke – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Everton – Leicester 2:3 (kon.)
Manchester Utd. – Norwich 1:2 (kon.) | Chelsea – Sunderland 3:1 (kon.) | Southampton – Tottenham 0:2 (kon.)
Newcastle – Aston Villa 1:1 (kon.)
konec
Stoke City
1:2 (0:1)
Crystal Palace FC
Sobota 19.12.2015, 16:00 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním toho, že dnešní utkání na Britannia Stadium sledovalo 27 500 diváků, se s Vámi loučím. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů na počtenou! (18:05:02)
     
    Je konec, vyrovnané utkání nakonec šťastněji skončilo pro Crystal Palace, které si z Britannia Stadium odváží tří body za výhru 2:1! První poločas tohoto duelu příliš atraktivní nebyl, největší šanci domácích měl van Ginkel, který po Pietersově centru nastřelil tyč. V samotném závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky kopali Eagles penaltu, kterou bezpečně proměnil Connor Wickham! V druhé půli se naopak hrál velice pohledný fotbal, v týmu hostí nejčastěji hrozil Bolasie, který si ale ani v jedné ze svých šancí na Butlanda nepřišel. Vyrovnání se aktivnější Potters dočkali v šestasedmdesáté minutě zásluhou Bojana Krkiće, jenž se štěstím proměnil nařízený pokutový kop. Už už to vypadalo, že si oba celky odnesou po bodu, pár minutek před koncem ale k parádní bombě natáhl Lee Čung-Jong a Butland se natahoval marně!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Další rána Stoke, tentokráte své štěstí zkusil Adam, ovšem Chamakh letící balón dokázal zablokovat a kulatý nesmysl následně doskákal až do náruče Waynea Hennesseyho, který už nikam spěchat nehodlá.
     
    90+3
    Johnson skvělou přihrávkou našel na hranici šestnáctky volného Shaqiriho, který se nijak nerozmýšlel a ihned vypálil, ovšem trefil opět výborně blokujícího stopera Danna.
     
    90+2
    Marouane Chamakh dobře zabojoval a nakonec Adama o míč dokázal obrat, nyní s ním společně s Bolasiem na útočné polovině získávají pro hostující celek velmi cenné vteřinky.
     
    90+1
    Bojan byl faulován a domácí zahrávali další standardní situaci, míč však tentokráte bez zásahu jakéhokoliv z hráčů prolétl vápnem. Zpět do šestnáctky jej ještě vracel Johnson, ale Hennessey si jeho centrovaný balón v klidu našel.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se bude nastavovat pět minut!
    89. Lee ČUNG-JONG - 1:2
     
    88
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Neskutečné, hosté se zničehonic opět ujímají vedení! Po rohovém kopu se obráncům Potters nedařilo míč poslat do bezpečí, po několika odrazech se kulatý nesmysl nakonec dostal do míst, kde si sbíhal LEE ČUNG-JONG, jenž náramnou pumelicí prostřelil bezmocného Butlanda!
     
    88
    Parádní zákrok Butlanda! Obrana Stoke zaváhala a zcela zapomněla na Bolasieho, ten v dalším z mnoha dnešních soubojů zvolil střelu na bližší tyč, ale na pohotového gólmana Potters nevyzrál!
     
    87
    To je pro domácí tým obrovská škoda! Přibližně v místě penaltového puntíku zůstal úplně sám kapitán Shawcross, který však svou hlavičku mezi tři tyče nedokázal usměrnit.
     
    86
    Hráči Crystal Palace už působí zataženým dojmem a trochu to vypadá, jako by jim bod z dnešního utkání stačil. Budou to ale mít hodně těžké, Hrnčíři mají k dispozici další kop od rohového praporku.
     
    84
    Po faulu na Adama zahrávali Potters další volný přímý kop. Shaqiri to nyní kopl parádně, jeho technická rána se snášela do branky, nakonec míč ale zatočil o kousek více, než asi měl a těsně minul levou tyč hostující pokladnice!
     
    83
    Shaqiri je dnes hodně vidět, nyní do vápna poslal další ze svého arzenálu nebezpečných centrů, na který jako šelma číhal Walters, ovšem ten se díky zásahu na poslední chvíli v podání kapitána Delaneyho ke střele nedostal.
     
    82
    Závěr utkání se nám nezadržitelně blíží. Dokáže ještě někdo vstřelit branku, nebo si oba soupeři dnes body rozdělí?
     
    81
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Wilfried Zaha, přichází Lee Čung-Jong.
     
    81
    Bolasie s Chamakhem svou akci nevyřešili ale vůbec dobře a Charlie Adam dlouhým nákopem hledal rozběhnutého Arnautoviće, který dělal co mohl, ale kulatý nesmysl už před přechodem přes postranní lajnu nestihl.
     
    80
    Po faulu na Arnautoviće zahrávali domácí volný přímý kop, na Shaqiriho centr si sice naskočil Wollscheid, ovšem hlavou míč poslal jen do náruče připraveného Hennesseyho.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 76. Krkić (pen.) – 45+1. Wickham (pen.), 88. Čung-Jong

    Karty:   52. Shaqiri (STK), 68. Afellay (STK)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 10:7. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:12.
    Stoke City: Butland – Johnson, Shawcross (C), Wollscheid, Pieters – Whelan (66. Walters), van Ginkel (75. Adam) – Shaqiri, Afellay, Arnautović – Krkić.
    Náhradníci: Haugaard – Bardsley, Joselu, Wilson, Adam, Diouf, Walters.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Ward, Dann, Delaney (C), Souaré – McArthur, Ledley – Zaha (81. Čung-Jong), Puncheon (79. Mutch), Bolasie – Wickham (64. Chamakh).
    Náhradníci: Speroni – Hangeland, Kelly, Mutch, Chamakh, Bamford, Čung-Jong.

    Rozhodčí: Robert Madley – Andy Garratt, Peter James Kirkup

    Diváci: 27 500
    bahis siteleri