Valencia – Getafe 2:2 (kon.) | Espanyol – Las Palmas 1:0 (kon.) | Real Betis – Sevilla 0:0 (kon.)
La Coruňa – Eibar 2:0 (kon.)
konec
Deportivo La Coruňa
2:0 (1:0)
SD Eibar
Sobota 19.12.2015, 22:05 • Estadio Municipal de Riazor, La Coruña • Španělská LaLiga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Deportivo La Coruňa dokázala porazit SD Eibar 2:0!

    První poločas bohužel příliš zajímavou podívanou nenabídl. Na první šanci jsme čekali do osmé minuty, kdy předvedl lehké zaváhání Riesgo, za kterého však zaskočili spoluhráči! Po půl hodině hry vypálil ze středu Luis Alberto, ale Riesgo byl na místě! První gól zápasu přišel ve 41. minutě, kdy proměnil pokutový kop Lucas!

    První zajímavý moment ve druhém poločase přišel až v 68. minutě, kdy ve vápně spadl Luisinho. Portugalský záložník však simuloval, a dostal druhou žlutou! Domácí se prosadili i v oslabení zásluhou Alejandra Arribase, a prakticky rozhodli o svém vítězství!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (23:54:55)
    Deportivo dnes podalo velmi dobrý výkon, a po zásluze získává tři body!

     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Deportivo mělo ještě k dispozici zajímavou standardní situaci z pravé strany. Exekuce se zhostil Cartabia, jehož centr však skončil v náruči brankáře Riesga!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje pouze dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Na levou stranu dostal míč Inuj, který si navedl míč do středu, a následně vyslal prudkou střelu. Japonský záložník však mířil vysoko nad branku!
     
    89
    Eibar se ještě pokouší v samotném závěru alespoň snížit na rozdíl jediné branky. Obrana Deportiva však pracuje opravdu velmi dobře!
     
    88
    Eibar se dokázal udržet v kombinaci na útočné polovině, a ze střední vzdálenosti natáhl ke střele Dani García. S jeho slabým pokusem si však Lux hravě poradil!
     
    86
    Svěřenci kouče Mendilibara následně vybojovali rohový kop, kterého se ujal Inuj. Centr japonského záložníka našel na hranici malého vápna Pantiće, jehož hlavička však skončila nad brankou!
     
    85
    Hostující Eibar mohl vyrazit do zajímavého protiútoku, ten táhl středem hřiště Escalante. Jeho následnou přihrávku na Enricha však sebral stoper Arribas, a míč odkopl!
     
    84
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Lucas, přichází Juan Domínguez.
     
    83
    Poté však následně chyboval při kombinaci Cartabia, který nabíld míč Verdimu. Střídající italský záložník přenesl hru na útočnou polovinu, a Eibar začíná kombinaci.
     
    82
    Deportivo je však i o deseti daleko aktivnější než hostující Eibar! La Coruňa momentálně kombinuje na útočné polovině, a dostává se na dostřel branky Riesga!
    80. Nebezpečná rána Lucase
     
    80
    Deportivo toho okamžitě využilo, a šlo do nebezpečného protiútoku. Středem hřiště postupoval útočník Lucas, který natáhl ze střední vzdálenosti. Jeho rána nakonec prolétla těsně nad brankou Luxe!
     
    79
    Eibar obléhal vápno svého soupeře, a do středu hřiště dostal přihrávku Simone Verdi, který však raději udělal kličku, a zanedlouho míč ztratil!
     
    77
    Hostující Eibar se tentokrát dostal do kombinace na útočné polovině. Svěřenci kouče Mendilibara se však nemohou dostat do zakončení!
     
    76
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Keko, přichází Simone Verdi.

    Jan Havlovic

    Branky: 41. Lucas (pen.), 73. Arribas (Fajr)

    Karty:   21. Luisinho (DEP) – 12. Pantić (EIB), 40. Riesgo (EIB)   68. Luisinho (DEP)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 9:5. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 9:11.
    Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran, Arribas, Sidnei, F. Navarro – Mosquera, Bergantiños – Fajr, Alberto (62. Cartabia), Luisinho – Lucas (84. J. Domínguez).
    Náhradníci: Manu – Pablo, J. Domínguez, Cartabia, Cardoso, Jonathan Rodríguez.

    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Pantić, Luna (45. L. Castellano) – Keko (76. Verdi), Dani García, Escalante, Berjón (23. Inuj) – Bastón, Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Verdi, Inuj, Arruabarrena, L. Castellano, Barrenetxea, Adrián González.

    Rozhodčí: Javier Estrada – Miguel Martínez, Francisco Martín (vš. Španělsko)
    bahis siteleri