Toronto – Los Angeles 5:0 (kon.) | New Jersey – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 1:2 (kon.)
Columbus – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Dallas – Montreal 6:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 3:2 (kon.)
Arizona – NY Islanders 1:0 (kon.) | Colorado – Edmonton 5:1 (kon.) | Florida – Vancouver 5:4 (2:1 po s.n.)
Boston – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Tampa – Ottawa 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 20.12.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Devan Dubnyk už je na střídačce a Minnesota Wild to zkouší v šesti proti čtyřem.
     
    57:02
    Nashville Predators se dostal do přečíslení dva na jednoho a James Neal se snažil na pravém křídle zamířit v blízkosti brány po přihrávce svého spoluhráče z levé strany přesně ke vzdálenější levé tyči, jeho střela ale orazítkovala tyč!
     
    55:51
    Nashville Predators dokázal udržet útočné pásmo a Barret Jackman mířil z levého křídla přesně do horního rohu brány, Devan Dubnyk ale předvedl skvělý zákrok a pravým ramenem jeho střelu vyrazil mimo!
     
    54:10
    Nashville Predators si vytvořil velký tlak a Roman Josi mohl rozhodnout dnešní utkání po vybruslení z pravého křídla před bránu, Devan Dubnyk ale dokázal jeho střelu z blízkosti u své levé tyče vyrazit!
     
    51:23
    Zach Parise spálil obrovskou šanci, když z pravého kruhu nedokázal puk poslat do odkryté brány! Pekka Rinne byl přitom na ledě po předchozím zákroku a jen těžko by zasahoval.
     
    50:34
    Viktor Arvidsson (NSH) dostal menší trest, 2 minuty držení.
    48:35 Jason ZUCKER - 3:2
     
    48:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER střílí gól a dostává Minnesotu Wild zpět do zápasu, jehož závěr bude ještě dramatický!! Mikko Koivu na pravém křídle vyhrál vhazování a Jason Zucker po jeho přihrávce z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil střelou zápěstím přesně k pravé tyči. Asistence: Mikko Koivu.
     
    48:31
    Zach Parise napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která směřovala přesně pod horní tyč a Mikko Koivu ji ještě mohl tečovat, nakonec se tak ale nestalo a Pekka Rinne puk ukryl v lapačce!
     
    46:28
    Miikka Salomaki na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a po vybruslení do rohu kluziště našel před bránou zpětnou přihrávkou Romana Josiho, který z první vypálil a málem zamířil mezi betony Devana Dubnyka, ten je ale včas sklapl k sobě a připsal si fantastický zákrok!
     
    39:48
    Jarret Stoll (MIN) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    36:14
    Matt Dumba napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování k jedovaté střele, Pekka Rinne se ale překonat nenechal a po fantastickém semaforu puk ukryl v lapačce!
     
    33:50
    Colton Sissons vyhrál na modré čáře souboj o puk a poté se řítil do samostatného úniku, který ještě vylepšil přihrávkou na Codyho Hodgsona, který pálil ze druhé vlny v blízkosti brány přesně k pravé tyči, Devan Dubnyk ale dokázal jeho střelu vyrazit! Fantastický přesun a fantastický zákrok.
     
    31:29
    Craig Smith nabral ve středním pásmu velkou rychlost a z pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou Devan Dubnyk pravým betonem dokázal vyrazit mimo.
    28:49 Zach PARISE - 3:1
     
    28:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ZACH PARISE snižuje z pohledu Minnesoty Wild na 1:3!! Marco Scandella tvrdě vypálil od modré čáry a u levé tyče tečoval jeho střelu Zach Parise, od jehož levého kolena se puk odrazil přesně do levého horního rohu nad lapačkou Pekka Rinneho, který máchl rukou naprázdno. Asistence: Marco Scandella, Mikael Granlund.
     
    28:45
    Zach Parise se řítil po krásné přihrávce středem ledové plochy do samostatného úniku, Pekka Rinne ho ale dokázal vychytat!
    28:06 James NEAL - 3:0
     
    28:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    JAMES NEAL střílí gól a posílí Nashville Predators do tříbrankového vedení!! Barret Jackman zastavil na levém křídle na modré čáře vyhození Minnesoty Wild a James Neal střelou po ledě z levého kruhu pro vhazování procedil puk mezi betony Devana Dubnyka do brány. Asistence: Barret Jackman, Viktor Arvidsson.
     
    24:13
    Minnesota Wild se po dlouhé době dostala ke střele, Pekka Rinne se ale blýskl skvělým zákrokem a pokus Wild z pravého kruhu pro vhazování vyrazil do ochranné sítě!
     
    22:13
    Nate Prosser (MIN) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    21:45
    Nashville Predators na pravém křídle vypálil ihned po vhazování a jeho střela po ledě směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, brankář Devan Dubnyk ji ale dokázal pravým betonem vyrazit mimo!
     
    20:27
    Minnesota Wild z úhlu nedokázala ohrozit bránu Nashvillu a na opačné straně vypálil z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč Filip Forsberg, brankář Devan Dubnyk ale dokázal jeho střelu levým betonem vyrazit mimo!
     
    18:53
    Colin Wilson se dostal na levém křídle do samostatného úniku a po vybruslení před bránu si puk z forhendu hodil rychle na bekhend, Devan Dubnyk ale včas sevřel betony a jeho pokus vyrazil!
     
    17:12
    Justin Fontaine využil srážky dvou hráčů Nashvillu mezi kruhy pro vhazování a poté napřáhl z levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, která orazítkovala levou tyč! Jeden z jeho spoluhráčů se poté dostal k dorážce, tu ale zastavil pozorný brankář Pekka Rinne.
    14:11 Mike RIBEIRO - 2:0
     
    14:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    MIKE RIBEIRO využívá přesilovou hru 5 na 3 a posílá Nashville Predators do dvoubrankového vedení!! Shea Weber si vyměnil puk s Romanem Josim a poté z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele, kterou těsně před bránou tečoval clonící Mike Ribeiro a usměrnil puk k levé tyči. Asistence: Shea Weber, Roman Josi.
     
    13:49
    Nashville Predators má k dispozici další přesilovou hru 5 na 3 a opět potrvá 49 sekund! Minnesota Wild se ocitá v obrovských problémech.
     
    13:49
    Nino Niederreiter (MIN) odpyká týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    12:38
    Ryan Carter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    11:27
    Jared Spurgeon (MIN) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    11:19
    Ryan Suter vypálil tvrdě od modré čáry a Pekka Rinne měl co dělat, aby jeho táhlou střelou zápěstím po ledě zastavil! Brankář Nashvillu chvíli nevěděl, kde má puk, poté se ale rychle zorientoval a zasedl ho.
     
    10:49
    Matt Dumba vypálil z pravého kruhu pro vhazování poté, co se před ním otevřel prostor, brankář Pekka Rinne ale předvedl skvělý reflex a puk ukryl v lapačce!
     
    10:32
    Jarret Stoll napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, kterou Pekka Rinne ukryl v lapačce! Minnesota Wild podruhé v zápase vyslala na bránu Nashvillu Predators nebezpečnou střelu.
     
    08:28
    Jason Zucker před bránou trochu zpomalil a trestné střílení zakončil bekhendovou střelou k pravé tyči, Pekka Rinne ale předvedl fantastický zákrok a lapačkou jeho střelu dokázal vyrazit mimo!
     
    08:28
    Trestné střílení. Ryan Ellis (NSH) zastavil únik soupeře hákováním.
     
    08:28
    Jason Zucker nabral na pravém křídle rychlost a po vybruslení před bránu byl zahákován Ryanem Ellisem. Následovat bude trestné střílení!
     
    07:43
    Mattias Ekholm předvedl nádhernou individuální akci, když si od modré čáry sjel před bránu a u pravé tyče se snažil bekhendem překonat Devana Dubnyka, ten ale dokázal jeho pokus vyrazit!
    00:46 Filip FORSBERG - 1:0
     
    00:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG se prosazuje po 46 sekudnách a posílá Nashville Predators do vedení!! Shea Weber vypálil na levém křídle od modré čáry a Filip Forsberg těsně před bránou skvělou tečí usměrnil puk do protipohybu Devana Dubnyka k pravé tyči. Asistence: Shea Weber, Mike Ribeiro.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Forsberg (Weber, Ribeiro), 15. Ribeiro (Weber, Josi), 29. Neal (Jackman, Arvidsson) – 29. Parise (Scandella, Granlund), 49. Zucker (Koivu)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Jackman, Jones, Ekholm, Ellis, Josi (A), Weber (C) – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Jarnkrok, Neal (A) – Arvidsson, Sissons, Hodgson – Nystrom, Gaustad, Salomaki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Prosser, Dumba, Brodin, Scandella, Suter (A), Spurgeon – Parise (A), Granlund, Pominville – Vanek, Koivu (C), Zucker – Niederreiter, Coyle, Fontaine – Porter, Stoll, Carter. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Mark Lemelin – Darren Gibbs, Brian Mach
    bahis siteleri