Slovensko – Švýcarsko 2:4 (kon.)
konec
Slovensko
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Švýcarsko
sk Úterý 29.12.2015, 17:00Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec, Slovensko nedokázalo zvíťaziť ani vo svojom druhom zápase na turnaji a na svojom konte má stále iba jeden bod. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:04:44)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:59
    Švajčiarsko dalo gól!
    Slovákom napokon ich snaha počas hry bez brankára vôbec nevyšla a MATHIEU VOUILLAMOZ gólom do prázdnej svätyne zrejme definitívne rozhodol o osude zápasu. Bez asistencií.
     
    58:45
    Brankár Matej Bátory korčuľuje na striedačku, Slováci sa o vyrovnanie pokúsia v šestici!
     
    58:01
    Začala sa posledná dvojminútovka riadnej hracej doby tohto stretnutia. Švajčiari na čele s gólmanom Févrem sa musia mať na pozore.
     
    57:20
    Dnešné stretnutie sleduje 284 divákov.
     
    55:35
    Pred nami je necelá päťminútovka riadnej hracej doby a Slováci musia stále doťahovať náskok súpera. Naši reprezentanti sú ale dobre rozbehnutí a mohlo by sa im to podariť!
     
    54:43
    Slovensko dalo gól!
    Slováci výborne zabrali a podarilo sa im vrátiť sa späť do hry! Gól dosiahol MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ. Asistencie si pripisujú Oliver Okuliar a Martin Bučko.
     
    53:10
    Ďalší program Slovenska na turnaji:
    Slovensko – Fínsko (31.12.2015, 14:30)

    Aj tento zápas vám v priamom prenose prinesieme na webe www.onlajny.eu.
     
    50:02
    Presilovka hosťujúceho tímu sa skončila a zároveň sa začala posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Ak chcú Slováci pomýšľať nad bodovým ziskom, mali by čo najrýchlejšie skórovať.
     
    49:02
    Polovica Ligasovho trestu je minulosťou a Švajčiarom sa ešte nepodarilo štvrtýkrát v zápase skórovať. Slováci stále prehrávajú o dva góly.
     
    48:02
    Slovensku rozhodne npomôže ani fakt, že sa bude musieť brániť. Na dve minúty je za seknutie vylúčený obranca Branislav Ligas.
     
    46:57
    Prvá päťminútovka tejto tretiny je minulosťou a my musíme konštatovať, že skóre sa stále nemení. Slováci sa začínajú dostávať pod časový tlak, na návrat do zápasu im už neostáva veľa času.
     
    44:16
    Hlavným trénerom reprezentantov do 16 rokov je 47-ročný kouč Dušan Halahija, ktorý sa kormidla pri tejto mládežníckej reprezentácii ujal na začiatku aktuálnej sezóny. Predtým pôsbil pri reprezentácii naposledy v sezóne 2007/2008, kedy pracoval ako asistent havného trénera výberu do 18 rokov.
     
    42:27
    Tretia tretina druhého zápasu slovenskej reprezentácie do 16 rokov na domácom turnaji v Trnave je v plnom prúde, ale stále čakáme na kontatktný gól nášho tímu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V úvode druhej tretiny Slovensko vyrovnalo, ale v jej druhej polovici totálne prepadlo, dvakrát inkasovalo vo vlastnej presilovke a pred záverečnou časťou riadnej hracej doby má na svojom konte dvojgólové manko. Uvidíme, či sa našim chlapcom po zmene strán podarí zmazať ho.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:57
    V úvode tretej tretiny bude Slovensku chýbať Martin Faško-Rudáš, ktorý inkasuje desaťminútový osobný trest za napadnutie rozhodcu.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 23. Komloš (Hvizdoš, Sarvaš), 55. Faško-Rudáš (Okuliar, Bučko) – 12. Kiener (Ducret), 36. Wetter (Stampfli), 37. Oana, 59. Vouillamoz


    Slovensko: Bátory (Vojvoda) – Patlevič, Bučko, Šalka, Senko, Ligas, Masár, Ilenčík, Škorec – Faško-Rudáš, Kováčik, Okuliar – Habala, Čederle, Džudan – Komloš, Hvizdoš, Sarvaš – Melcher, Minko, Maniaček
    Švýcarsko: Févre (Schmid) – Ducret, Wyss, Gross, Henauer, Berni, Aebischer, Stampfli, Barandun – Gerber, Kiener, Vouillamoz – Kohler, Pena Triana, Weibel – Verboon, Nussbaumer, Patry – Oana, Wetter, Calzimiglia

    Rozhodčí: Novák, Stano – Gegáň, Valo

    Diváci: 284
    bahis siteleri