Omsk – Čerepovec 4:0 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Toljatti – Vladivostok 1:5 (kon.)
Jaroslavl – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
CSKA Moskva
Úterý 29.12.2015, 14:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (17:37:12)
     
    První třetina dnešního zápasu nabídla bleskový start domácího týmu, který se dostal již ve druhé minutě do vedení zásluhou Romana Savčenka! Poté se hrál velmi aktivní hokej z obou stran, a k vidění byly velké šance. Až v deváté minutě přišla překvapivě další branka Astana, kterou poslal do dvoubrankového vedeníé Roman Starčenko. CSKA poté svého soupeře tlačilo, a mělo velké šance. Poluektov si však se všemi pokusy poradil!

    Ve druhé třetině jsme na branku čekali hodně dlouho. CSKA se tlačilo za snižující brankou, která stále nemohla přijít. Domácí celek držel skvěle chytající Poluektov! V závěru se prosadil domácí celek, který se zásluhou Martina St.Pierra dostal do tříbrankového náskoku! CSKA se však nevzdalo, a za malou chvíli snížil po krásné přihrávce Kugryševa Sergej Andronov. V poslední minutě ještě snížil na rozdíl jediné branky překvapivou střelou Jan Muršak!

    Na začátku třetí třetiny se Astana dočkala velmi důležité branky, kterou se dostala zpět do dvoubrankového vedení. Přesnou střelou se prezentoval Mike Lundin! Hostující celek se následně pokoušel co nejdříve vyrovnat. Branka na 4:3 však přišla až dvě minuty před konce, kdy se prosadil Stephane Da Costa. Víc už však CSKA nestihlo ...

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Do dnešního utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Kazašská Astana nakonec dotáhla dnešní utkání do vítězného konce, a vedoucí celek celé KHL, CSKA Moskva, poráží těsně 4:3!
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Dustin Boyd měl teď na hokejce rozhodnutí! Jeho rána z ostrého úhlu však mířila těsně mimo opuštěnou branku!
     
    59:19
    Dmitrij Kugryšev dostal zajímavou přihrávku na hranici levého kruhu, a střelou zápěstí mířil do horní poloviny branky! Jeho ránu však obrana Astany zablokovala!
     
    59:01
    VIktor Fasth je na střídačce, a hostující celek to zkouší opět se šesti hráči na ledě!
     
    58:39
    Moskevskému celku teď však nevyšel přechod přes modrou čáru, a je odpískán ofsajd!
     
    58:21
    Domácí celek zatím drží kotouč ve vlastním pásmu, a nedává Fasthovi prostor odejít na střídačku!
    Stephane Da COSTA - 4:3
     
    57:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevskému celku risk v posledních minutách přecijen vyšel, a dvě minuty před koncem přichází snižující branka! Alexander Radulov dostal kotouč mezi kruhy, kde se nacházel STEPHANE DA COSTA, jehož rána mířila přesně k tyči! Asistence: Alexander Radulov.
     
    57:27
    Astana je v plném počtu! CSKA to nadále zkouší bez brankáře, a kombinuje v útočném pásmu!
     
    57:10
    Domácí celek se dokázal osvodobit, nicméně pouze na malou chvilku!
     
    56:33
    Z hranice pravého kruhu vyslal tvrdou ránu Alexander Radulov, jehož pokus však dokázal Poluektov vyrazit. Kotouč se však odrazil na levou stranu, kde se nacházel zcela volný Jan Muršak. Jeho pohotovou ránu však dokázal lapit Poluektov, který se velmi rychle přesunul!
     
    56:21
    CSKA nadále kombinuje v útočném pásmu! Ke kotouči se málem dostal Dustin Boyd, nicméně situaci na poslední chvíli zachránil pro CSKA Raduolov!
     
    56:08
    Moskevský celek to zkouší bez brankáře!
     
    55:33
    Hned po vhazování se kotouč odrazil na levou stranu, kde se nacházel Ožiganov. Ruský bek se již chystal ke střele, nicméně na poslední chvíli mu skočil pod nohy Boyd, a jeho střelu zablokoval!
     
    55:24
    Radulov našel na levé straně volného Kiseleviče, jehož střelu však dokázal Poluektov vyrazit. CSKA si však zahraje přesilovou hru, neboť Lipin trefil Stoljarova holí do obličeje!
     
    54:53
    Domácím se opět podařilo dostat kotouč do středního pásma. Moskevský celek si zaváží kotouč do vlastní třetiny, a celá pětka odchází střídat!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 2. Savčenko (Puškarjov, Chudjakov), 9. Starčenko (Bochenski, Dallman), 38. St.Pierre (Chudjakov, Krasnoslobodcev), 45. Lundin (Starčenko, Dallman) – 39. Andronov (Kugryšev, Muršak), 40. Muršak (Kutuzov), 58. Da Costa (Radulov)


    Barys Nur-Sultan: Poluetkov (Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov – Bochenski, Boyd, Starčenko – Krasnoslobodcev, Chudjakov (A), Puškarjov – Panšin, Romanov, St.Pierre – Michajlis, Solarev, Žajlauov – Markelov
    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Zajcev (A), Kiselevič, Kutuzov, Naumenkov, Sergejev, Panin, Ožiganov – Radulov (C), Stoljarov, Da Costa – Kugryšev, Muršak (A), Andronov – Žarkov, Korotkov, Kvartalnov – Telegin, Ljubimov, Pihlström

    Rozhodčí: Oskirko, Sergejev – Gorděnko, Tomilov

    Diváci: 6908
    bahis siteleri