Omsk – Čerepovec 4:0 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Toljatti – Vladivostok 1:5 (kon.)
Jaroslavl – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:2 (kon.)
konec
HK Soči
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 29.12.2015, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (20:05:45)
     
    Rozhodčí bitku po závěrečné siréně vyhodnotili takto! Hostující Oleg Gubin dostává menší trest za hrubost. Naopak Ben Maxwell, který celou situaci vyprovokoval dostal 2 + 5 + 20 minut. Dá se očekávat, že celý incident ještě v nejbližších dnes přezkoumá disciplinární komise.
     
    Československá stopa

    Alexander Salák (SIB) 28 střel, 25 zákroků, 3 ink. branky
    Tomáš Vincour (SIB) (0+0), 2 střely, 14:25 čas na ledě
     
    Už to vypadalo, že utkání půjde do prodloužení, když se prosadil po chybě obrany Ilja Krikunov. Celý zápas byl plný vyloučených a oba celky hráli několikrát v početní výhodě. Konstantin Barulin a Alexander Salák museli řešit hodně ošemetných situací, které volali po brance. Hrál se rychlý hokej a řekl bych, že dnes vyhrálo šťastnější mužstvo.
     
    Střely na branku: 28:29.
     
    Dnešní utkání sleduje 5390 diváků.
     
    Po závěrečném hvizdu se na ledové ploše strhla mela, do které se postupně přidávali také hráči ze střídaček! Rozhodčí tuto situaci nezvládali, ale naštěstí se mezi hráči našli i někteří rozumní a ti celou situaci pomohli uklidnit!
     
    Konec zápasu.
    Ilja KRIKUNOV - 3:2
     
    59:55
    Soči právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost propukla v Ledovém paláci! ILJA KRIKUNOV dostal trestuhodně z rohu až před Alexandera Saláka, kterého si zkušeně položil a následnou střelu směřoval pod horní tyč. Obránci Sibiru nechali svého brankáře na holičkách a podle toho to také dopadlo. Asistence: Andrej Kosticyn.
     
    58:42
    Z levé strany se o střelu přes obránce prezentoval André Petersson, jenže český brankář zasahovat nemusel, jelikož střelu zablokoval spoluhráč před ním.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí a poslední dvacetiminutovky.
     
    57:16
    Neuvěřitelný zákrok českého gólmana! Puk přes brankoviště dostal Ilja Krikunov, jenž mířil do odkryté klece. Ovšem z ničeho nic se v cestě objevila lapačka Alexandera Saláka!
     
    56:29
    André Petersson se snažil projít přes soupeře, jenže nezvládl otočku a skončil na ledové ploše. Sibir se díky tomu dostal k puku a vyhazuje.
     
    55:55
    Fjodor Beljakov si pomohl držením a dostává další dvouminutový trest. Hostující hráč se velmi zlobil na soupeře, jenž upadl a chtěl si to s ním vyřídit. Ovšem sudí ho k němu nepustili a doprovodili ho až na trestnou lavici.
     
    55:25
    Oba trenéři přikázali střídání, a tak se domácí obránce otočil směrem ke své brance a čeká až se mu spoluhráči nabídnou.
     
    54:53
    Domácí celek začíná ovládat hru a další nepříjemnou přihrávku musel řešit český brankář, jenž do ní vložil hůl a následně černou gumu schoval pod lapačku.
     
    54:16
    Obrovská chyba v rozehrávce Novosibirsku. Na útočné modré čáře se ke kotouči dostal André Petersson, jehož dojížděli tři soupeři, a tak zvolil střelu do horního rohu branky. Ovšem Alexander Salák máchl lapačkou a kotouč do ní ukryl.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. Petersson (Pajgin), 10. Pajgin (Petersson, Skačkov), 60. Krikunov (Kosticyn) – 6. Buzutov (Bobrov, Kopejkin), 21. Ignatovič (Kopejkin)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Pajgin, Bernackij, Mamašev, Jalasvaara, Wilson, Kuzněcov – Kosticyn, Ignatuškin (C), Krikunov – Petersson, Maxwell (A), Skačkov – Anisin, Sčastlivij, Šerbina – De. Kazjonov, Dm. Kazjonov (A), Sčegolkov – Morozov.
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Mišarin, Beljakov, Gimajev (A), Ignatovič, Menšikov, Verešagin, Naumov, Alexejev – Sannikov, Fefelov, Šumakov – Kopejkin (C), Bobrov, Butuzov – Ridderwall, Gubin (A), Vincour – Monja, Šalunov, Žafjarov.

    Rozhodčí: Dejev, Zacharov – Golovljov, Šichanov

    Diváci: 5390
    bahis siteleri