Buffalo – NY Islanders 1:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Carolina – Washington 4:2 (kon.)
St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.) | Colorado – Chicago 3:4 (po pr.) | Dallas – Nashville 5:1 (kon.)
Calgary – Los Angeles 1:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 0:1 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:2 (kon.)
Boston – Montreal 1:5 (kon.)
konec
Boston Bruins
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
Montreal Canadiens
Pátek 01.01.2016, 19:30 • Gillette Stadium, Foxborough • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Paul BYRON - 1:5
     
    58:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, hosté přidali ještě jednu branku. Subbanova střela od modré se odrazila od Raskovy tyče přesně na hůl PAULA BYRONA a ten neměl problém trefit odkrytou bránu. Asistence: P. K. Subban, Nathan Beaulieu.
    48:49 Max PACIORETTY - 1:4
     
    48:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Znovu je to o tři branky. Domácí ztratili v útočném pásmu puk, hosté se dostali do brejku a akci dvou na jednoho využili na jedničku. Gallaghe vybídl MAXE PACIORETTYHO a ten se z levé strany nemýlil – 1:4. Asistence: Brendan Gallagher, Tomáš Plekanec.
    43:56 Matt BELESKEY - 1:3
     
    43:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se konečně dočkali a snížili. Od modré přišlo McQuaidovo nahození, které tečoval MATT BELESKEY a překonal Condona. Ten to měl opravdu těžké, moc toho neviděl. Po této brance tak může zapomenout na to, že by byl prvním gólmanem, který by při Winter Classic udržel čisté konto. Asistence: Adam McQuaid, Ryan Spooner.
    37:20 Brendan GALLAGHER - 0:3
     
    37:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    A už je to 0:3 a opět to bylo baseballovým způsobem! Plekanec přenesl hru z pravého na levé křídlo, Pacioretty přizvedl puk a před brankovištěm byl najíždějící BRENDAN GALLAGHER a zblízka poslal puk do horního růžku! Asistence: Max Pacioretty, Tomáš Plekanec.
    22:00 Paul BYRON - 0:2
     
    22:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    I ve druhé třetině mají hosté výborný vstup do hry. PAUL BYRON se ocitl ve správném čase na správném místě a před brankovištěm usměrnil nahození za Raska. Ten proti zakončení zblízka neměl nárok. Asistence: Brian Flynn, Mark Barberio.
    01:14 David DESHARNAIS - 0:1
     
    01:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlý úvod utkání! Po bully přišla na Raska střela, tu finský gólman vyrazil před sebe a baseballovým způsobem se ohnal DAVID DESHARNAIS a puk doslova doskákal za brankovou čáru. Asistence: Dale Weise, Alexej Jemelin.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 44. Beleskey (McQuaid, Spooner) – 2. Desharnais (Weise, Jemelin), 22. Byron (Flynn, Barberio), 38. Gallagher (Pacioretty, Plekanec), 49. Pacioretty (Gallagher, Plekanec), 59. Byron (Subban, Beaulieu)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Seidenberg, Chára (C), McQuaid, Krug, Miller, Morrow – Griffith, Bergeron, Eriksson – Connolly, Spooner, Beleskey – Chochlačev, Ferraro, Vatrano – Hayes, Talbot, Rinaldo. Trenér: Claude Julien.
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Beaulieu, Petry, Markov, Barberio, Jemelin – Gallagher, Plekanec, Pacioretty (C) – Carr, Galchenyuk, Eller – Weise, Desharnais, Fleischmann – Flynn, Mitchell, Byron. Trenér: Michel Therrien.

    Rozhodčí: McCauley, Pollock – Barton, Brisebois

    Diváci: 67 246
    bahis siteleri