Olomouc – Warriors Brno 4:0 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Ústí n/L 8:5 (kon.)
Kladno – Liberec 3:7 (kon.) | PZ Kladno – Písek 6:1 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 7:2 (kon.)
konec
PZ Kladno
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
IHC Králové Písek
Sobota 02.01.2016, 13:45 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:49
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Nejspíš poslední gól tohoto střetnutí byl vskutku výstavní. Na pravém kruhu držel puk Routa, který byl sražen na kolena, a tak pouze poslal kotouč na brankovou čáru MATĚJI ČERMÁKOVI. Ten od brankové čáry vyjel před Křepelku a krásnou střelou zápěstím poslal puk pod víko hostující klece. Asistece: David Routa.
     
    50:58
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Pověstného bůra dokončuje Pézetka až v začátku druhé poloviny třetí třetiny. Lví podíl na tom má Šimon Jelínek, který se prokličkoval přes dva protihráče až před hostujícího gólmana, jenže v zakončení mu utekl puk do strany. Bohužel pro písecké hokejisty si černá guma zamířila přímo na hůl ŠTĚPÁNA TURKA, jemuž nedělalo problémy poslat puk do odkryté brány. Asistence: Šimon Jelínek.
     
    35:51
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí nejspíše už rozhodli tímto gólem o vítězi tohoto zápasu. ŠIMON JELÍNEK se po přihrávce Šmatláka dostal až před Křepelku, kterému nedal svým přesným zakončením žádnou šanci. Asistence: Patrik Šmatlák.
     
    33:38
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Velký tlak Pézetka využívá a jde do dvougólového vedení. Beneš přihrál přesně na hůl ŠTĚPÁNU TURKOVI, který číhal u levé tyče a s přehledem zakončil mimo dosah Křepelky. Asistence: Jiří Beneš.
     
    13:33
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí potvrzují roli velkého favorita a díky využité početní výhodě jdou dnes poprvé do vedení. Volráb posílal puk do brankoviště na MATYÁŠE RENDLU. Ten zakončil do hostujícího brankáře, ale v brankovišti vznikl takový závar, že nakonec si puk do vlastní sítě srazil jeden z hostů. Asistence: Ondřej Volráb.
     
    05:35
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Pézetka nedokázala první přesilovku využít, ale hned po jejím skončení se domácí prosazují. MATĚJ ČERMÁK uloupil puk ve středním pásmu, po křídle se natlačil až před Křepelku a svižnou ranou zápěstím vymetl vzdálenější růžek branky. Bez asistence.
     
    02:58
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou velmi překvapivě, ale za to zaslouženě, do vedení! Střelu od modré v podání Tampiera vyrazil Altrichter jen do strany, odkud pohotově dorazil puk za brankovou čáru kapitán hostí MATĚJ PŘIBYL. Asistence: Jan Tampier.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 6. Čermák, 14. Rendla (Volráb), 34. Turek (Beneš), 36. Jelínek (Šmatlák), 51. Turek (Jelínek), 58. Čermák (Routa) – 3. Přibyl (Tampier)


    PZ Kladno: Altrichter (Novotný) – Vokurka, Volráb, Teinitzer, Beneš (A), Janega, Šmatlák, Pelant, Soukup – Neiss (C), Šimáček, Stůj, Runza, Ploch, Pokorný, Routa, Čermák, Jelínek, Pejchal, Turek, Rendla
    IHC Králové Písek: Křepelka (Reindl) – Novák, Kurfürst, Měchura, Tampier (A), Hefler – Čech, Švec, Vokoun, Novák, Hradecký, Januška, Přibyl (C), Pechlát, Berčík, Novotný
    bahis siteleri