Gijón – Getafe 1:2 (kon.)
konec
Sporting Gijón
1:2 (1:0)
Getafe CF
Pondělí 04.01.2016, 20:30 • Estadio Municipal El Molinón, Gijón • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    Getafe dokázalo otočit nepříznivý stav, a z Gijónu si odváží tři body!

     
    Dnešní zápas je u konce! Sporting Gijón dlouho vedl, avšak Getafe CF velmi rychle stav otočilo, a zvítězilo 2:1!

    První poločas je u konce! Domácí celek vstoupil do utkání velmi aktivně, a již v 16. minutě se dostal do vedení zásluhou Arnalda Sanabrii! Hra se postupem času vyrovnala, a i Getafe bylo nebezpečné. V závěru poločasu nebezpečně střílel Sanabria, nicméně mířil těsně nad!

    Ve druhém poločase bylo aktivnější Getafe, které mohlo srovnat v 58. minutě, jenže Pedro León penaltu neproměnil! Hosté si však vše vynahradili mezi 69. a 71. minutou, kdy nejprve srovnal Juan Cala, a hned po něm poslal hosty do vedení Pablo Sarabia! Domácím už se vyrovnat nepodařilo, a hosté si připisují cenné vítězství!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:22:40)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Exekuce rohového kopu se ujal Omar Mascarell, jehož centr se snášel na hranici malého vápna. Ve vzduchu však kraloval Guaita, který míč vyboxoval do bezpečí!
     
    90+3
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Víctor, přichází Karim Yoda.
     
    90+2
    Následně ze střední vzdálenosti vypálil Mascarell, jehož střela však byla tečovaná, a bude z toho rohový kop!
     
    90+1
    Alen Halilović našel přihrávkou před pokutovým územím Omara Mascarella, který se nadýchaným lobem pokoušel dostat míč do vápna pro Jonyho. Těsně před ním však míč sebral brankář Guaita!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby, tudíž domácí Sporting ještě má nějaký čas na vyrovnání!
     
    90
    Do zajímavého protiútoku pospíchal po levé straně Wanderson, který si šikovně počkal až mu do ideální pozice naběhne Lago. Španělský bek následně svému spoluhráči míč vrátil, nicméně tomu se zakončení nevydařilo!
     
    89
    Exekuce standardní situace se ujal právě Pablo Sarabia, který si přihrál s Vázquezem, a oba se pokoušeli šetřit čas. Hned první přihrávka Sarabii však nebyla přesná!
     
    88
    Getfa se dokázalo usadit na útočné polovině, a ještě vybojovalo standardní situaci. Pablo Sarabia operoval s míčem na pravém křídle, a následně byl faulován Castrem!
     
    88
    Na trávníku tentokrát zůstal ležet Álvaro Vázquez, který dostal "naloženo" v souboji s Omarem Mascarellem. Hostující hráč by však dle všeho měl být v pořádku!
     
    87
    Aktivní Alen Halilović se dokázal uvolnil na hranici pokutového vápna, a dostal se dokonce i ke střele. Jeho technická rána však mířila nad branku!
     
    86
    Dlouhý odkop brankáře Guaita hledal na útočné polovině Álvara Vázqeueze. O střídajícího hráče se však postaral obránce Meré, který ho čistým zákrokem obral o míč!
     
    85
    Tentokrát centroval z pravé strany opět Lora, kterého přesnou přihrávkou našel Halilović. Druhý pokus španělského středopolaře však dopadl úplně stejně, a obrana Getafe se ubránila!
     
    85
    Sporting se pomalou kombinací dostal na útočnou polovinu, a o centr do pokutového území se postaral střídající Lora. Jeho centr však v pokutovém území nikoho z domácích nenašel, a obrana Getafe si dokázala poradit!
     
    83
    Na trávníku zůstal ležet Mehdi Lacen, který svedl těžký souboj s Alenem Halilovićem, a nepříjeměn došlápl. Alžírský záložník byl následně odvede za postranní čáru, aby byl ošetřen!
     
    83
    Střídající obránce Carlos Castro postupoval po levé straně. Rázem se však ocitl proti dvojici protihráčů, a tak odcentroval. Jeho centr však hned zablokoval první bránící hráč!
    Momentka z druhého poločasu, který zatím ovládá Getafe! Hosté vedoucí 2:1, a míří k zisku tří bodů!

    Jan Havlovic

    Branky: 16. A. Sanabria (Guerrero) – 69. Cala (Sarabia), 71. Sarabia (Šćepović)

    Karty:   30. Isma López (GIJ), 57. Meré (GIJ) – 25. Damián Suárez (GET), 52. Cala (GET)

    Neproměněná penalta: 58. León (GET), mimo


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 10:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:14.
    Sporting Gijón: Cuéllar – L. Hernández, Meré, Espinosa, Isma López (75. C. Castro) – Halilović, Mascarell, Cases, Jony – Guerrero (67. Lora), A. Sanabria (82. Barrera).
    Náhradníci: Alberto García – Barrera, Menéndez, Lora, C. Castro, Carmona, Aït-Atmane.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Vergini, Cala, Lago – Lacen, Juan Rodríguez – León (65. Wanderson), Víctor (90+3. Yoda), Sarabia – Šćepović (79. Á. Vázquez).
    Náhradníci: Megyeri – Velázquez, Á. Vázquez, Yoda, Vigaray, B. Mensah, Wanderson.

    Rozhodčí: Javier Estrada – Miguel Martínez, Francisco Martín (vš. Španělsko)
    bahis siteleri