Gijón – Getafe 1:2 (kon.)
konec
Sporting Gijón
1:2 (1:0)
Getafe CF
Pondělí 04.01.2016, 20:30 • Estadio Municipal El Molinón, Gijón • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Víctor, přichází Karim Yoda.
     
    82
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Álex Barrera.
     
    79
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Stefan Šćepović, přichází Álvaro Vázquez.
     
    75
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Isma López, přichází Carlos Castro.
     
    74
    Getafští opět mohli využít zaváhání v obraně Sportingu, a pojistit si výhru, avšak to se nestalo. Hodně prostoru ve vápně dostal Pablo Sarabia, který však při zakončení podklouzl, a poslal míč vysoko nad branku!
    71. Pablo SARABIA - 1:2
     
    71
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Tak, Getafe dokázalo otočit stav během dvou minut, a rázem vede! Studená sprcha pro domácí celek ... Sporting chyboval v obraně, a k míči se dostal Šćepović, který si ideálně zpracoval míč, a poslal přihrávku pro PABLA SARABIU, na jehož zakončení byl Cuéllar krátký!
    69. Juan CALA - 1:1
     
    69
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Hostující celek je zcela zaslouženě odměněn za svůj výkon v posledních minutách, kdy je velmi aktivní, a srovnává na 1:1! Getafe mělo k dispozici standardní situaci, které se ujal Pablo Sarabia. Jeho vysoký centr našel před brankou volného JUANA CALU, který razantní střelou nedal Cuéllarovi šanci!
     
    67
    Své první střídání v tomto zápase provádí také domácí celek. Ze hřiště odchází Guerrero, který připravil úvodní branku pro Sanarbiu. Na jeho místo přichází na posledních 23 minut Lora!
     
    65
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Pedro León, přichází Maciel Wanderson.
     
    65
    Getafe je v posledních minutách velmi aktivní, a pokouší se velmi rychle srovnat. Tentokrát centroval Víctor, jehož centr však skončil v rukavicích Cuéllara!
    58. Neproměněná penalta Pedra Leóna
     
    58
    Getafe však nesrovnává na 1:1! K exekuci pokutového kopu se postavil Pedro León, který se pokoušel poslat míč přesně k tyči. Bývalý záložník Realu Madrid to však přehnal, a jeho míč se odrazil od tyče pryč!
     
    57
    Na pravém křídle se krásně uvolnil Pablo Sarabia, který následnou přihrávkou hledal Šćepoviće, kterého však poslal k zemi Meré, a je z toho penalta!
     
    57
    Penalta pro Getafe!
     
    52
    Středem hřiště postupoval domácí Arnaldo Sanabria, který si již připravoval pozici pro střelu. Jeho postup však zastavil nedovoleným zákrokem Juan Cala, který dostává žlutou kartu!
    41. Nebezpečná rána Sanabria
     
    41
    Gijón se následně dostal k míči, a velmi rychle se přesunul na útočnou polovinu. Ve středu hřiště dostal prostro Arnaldo Sanabria, který se opřel do míče, a povedenou ranou vystrašil Guaita!
     
    30
    Tak Javier Estrada sahá podruhé v tomto zápase pro žlutou kartu. Isma López nezvládl souboji na levé straně s Juanem Rodríguezem, a musel faulovat!
     
    25
    První žlutou kartu dnešního utkání musel Javier Estrada udělit Damiánu Suárezovi, který na pravé straně nestíhal v souboji s Guerrem, a tak svého soupeře zatahal za dres!
    24. Promarněná šance Mascarella
     
    24
    Velká šance domácího celku na navýšení skóre! Zajímavé standardní situace se ujal Mascarell, jehož centr odvrátil Vergini pouze na nohu Mascarella, který se pohotově opřel do míče. Jeho pomalou střelu však dokázal Guaita lapit!
    16. Antonio SANABRIA - 1:0
     
    16
    Gijón právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde zcela zaslouženě do vedení, a otevírá skóre dnešního zápasu! Na levé křídlo dostal přihrávku Guerrero, který se i s trochou štěstí dokázal dostat přes Verginiho, a následnou přihrávkou předložil míč pro ARNALDA SANABRIU, který poslal míč do poloprázdné branky!
    10. Velká šance domácího Sportingu
     
    10
    Tak to jsem zakřikl! Obránce Roberto Lago uvolnil na levém křídle Jonyho, který pohotovým centrem hledal ve vápně naběhlého Arnalda Sanabriu, tomu se podařilo zakončit, nicméně Guaita předvedl parádní zákrok!

    Jan Havlovic

    Branky: 16. A. Sanabria (Guerrero) – 69. Cala (Sarabia), 71. Sarabia (Šćepović)

    Karty:   30. Isma López (GIJ), 57. Meré (GIJ) – 25. Damián Suárez (GET), 52. Cala (GET)

    Neproměněná penalta: 58. León (GET), mimo


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 10:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:14.
    Sporting Gijón: Cuéllar – L. Hernández, Meré, Espinosa, Isma López (75. C. Castro) – Halilović, Mascarell, Cases, Jony – Guerrero (67. Lora), A. Sanabria (82. Barrera).
    Náhradníci: Alberto García – Barrera, Menéndez, Lora, C. Castro, Carmona, Aït-Atmane.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Vergini, Cala, Lago – Lacen, Juan Rodríguez – León (65. Wanderson), Víctor (90+3. Yoda), Sarabia – Šćepović (79. Á. Vázquez).
    Náhradníci: Megyeri – Velázquez, Á. Vázquez, Yoda, Vigaray, B. Mensah, Wanderson.

    Rozhodčí: Javier Estrada – Miguel Martínez, Francisco Martín (vš. Španělsko)
    bahis siteleri