Gijón – Getafe 1:2 (kon.)
konec
Sporting Gijón
1:2 (1:0)
Getafe CF
Pondělí 04.01.2016, 20:30 • Estadio Municipal El Molinón, Gijón • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    Getafe dokázalo otočit nepříznivý stav, a z Gijónu si odváží tři body!

     
    Dnešní zápas je u konce! Sporting Gijón dlouho vedl, avšak Getafe CF velmi rychle stav otočilo, a zvítězilo 2:1!

    První poločas je u konce! Domácí celek vstoupil do utkání velmi aktivně, a již v 16. minutě se dostal do vedení zásluhou Arnalda Sanabrii! Hra se postupem času vyrovnala, a i Getafe bylo nebezpečné. V závěru poločasu nebezpečně střílel Sanabria, nicméně mířil těsně nad!

    Ve druhém poločase bylo aktivnější Getafe, které mohlo srovnat v 58. minutě, jenže Pedro León penaltu neproměnil! Hosté si však vše vynahradili mezi 69. a 71. minutou, kdy nejprve srovnal Juan Cala, a hned po něm poslal hosty do vedení Pablo Sarabia! Domácím už se vyrovnat nepodařilo, a hosté si připisují cenné vítězství!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:22:40)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Exekuce rohového kopu se ujal Omar Mascarell, jehož centr se snášel na hranici malého vápna. Ve vzduchu však kraloval Guaita, který míč vyboxoval do bezpečí!
     
    90+3
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Víctor, přichází Karim Yoda.
     
    90+2
    Následně ze střední vzdálenosti vypálil Mascarell, jehož střela však byla tečovaná, a bude z toho rohový kop!
     
    90+1
    Alen Halilović našel přihrávkou před pokutovým územím Omara Mascarella, který se nadýchaným lobem pokoušel dostat míč do vápna pro Jonyho. Těsně před ním však míč sebral brankář Guaita!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby, tudíž domácí Sporting ještě má nějaký čas na vyrovnání!
     
    90
    Do zajímavého protiútoku pospíchal po levé straně Wanderson, který si šikovně počkal až mu do ideální pozice naběhne Lago. Španělský bek následně svému spoluhráči míč vrátil, nicméně tomu se zakončení nevydařilo!
     
    89
    Exekuce standardní situace se ujal právě Pablo Sarabia, který si přihrál s Vázquezem, a oba se pokoušeli šetřit čas. Hned první přihrávka Sarabii však nebyla přesná!
     
    88
    Getfa se dokázalo usadit na útočné polovině, a ještě vybojovalo standardní situaci. Pablo Sarabia operoval s míčem na pravém křídle, a následně byl faulován Castrem!
     
    88
    Na trávníku tentokrát zůstal ležet Álvaro Vázquez, který dostal "naloženo" v souboji s Omarem Mascarellem. Hostující hráč by však dle všeho měl být v pořádku!
     
    87
    Aktivní Alen Halilović se dokázal uvolnil na hranici pokutového vápna, a dostal se dokonce i ke střele. Jeho technická rána však mířila nad branku!
     
    86
    Dlouhý odkop brankáře Guaita hledal na útočné polovině Álvara Vázqeueze. O střídajícího hráče se však postaral obránce Meré, který ho čistým zákrokem obral o míč!
     
    85
    Tentokrát centroval z pravé strany opět Lora, kterého přesnou přihrávkou našel Halilović. Druhý pokus španělského středopolaře však dopadl úplně stejně, a obrana Getafe se ubránila!
     
    85
    Sporting se pomalou kombinací dostal na útočnou polovinu, a o centr do pokutového území se postaral střídající Lora. Jeho centr však v pokutovém území nikoho z domácích nenašel, a obrana Getafe si dokázala poradit!
     
    83
    Na trávníku zůstal ležet Mehdi Lacen, který svedl těžký souboj s Alenem Halilovićem, a nepříjeměn došlápl. Alžírský záložník byl následně odvede za postranní čáru, aby byl ošetřen!
     
    83
    Střídající obránce Carlos Castro postupoval po levé straně. Rázem se však ocitl proti dvojici protihráčů, a tak odcentroval. Jeho centr však hned zablokoval první bránící hráč!
    Momentka z druhého poločasu, který zatím ovládá Getafe! Hosté vedoucí 2:1, a míří k zisku tří bodů!

     
    82
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Álex Barrera.
     
    81
    O dlouhý nákop do vápna se pokoušel Luis Hernández, jehož centr sice dolétl do vápna. Hra je však přerušena, neboť Arnaldo Sanabria, který se míč zmocnil, se nacházel v ofsajdu!
     
    80
    Domácí celek je v posledních minutách aktivnějším týmem, nicméně se stále nemůže dostat do blízkosti Guaita!
     
    79
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Stefan Šćepović, přichází Álvaro Vázquez.
     
    76
    Exekuce následného rohového kopu se ujal Pablo Sarabia, jehož hodně ostrý centr se snášel do branky. Pozorný Pichu Cuéllar však míč dokázal vyboxovat do bezpečí!
     
    75
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Isma López, přichází Carlos Castro.
     
    75
    Pablo Sarabia si tentokrát naběhl na pravé křídlo, kam dostal přihrávku od Mascarella. Jeho následný centr odklidil na malém vápně Espinosa pouze k Juanu Rodrígeuzovi, jehož následná rána byla tečovaná, a je z toho roh!
     
    74
    Getafští opět mohli využít zaváhání v obraně Sportingu, a pojistit si výhru, avšak to se nestalo. Hodně prostoru ve vápně dostal Pablo Sarabia, který však při zakončení podklouzl, a poslal míč vysoko nad branku!
     
    73
    Opařený domácí celek se nemůže dostat ke své hře, a i po druhé brance je Getafe daleko aktivnější!
    71. Pablo SARABIA - 1:2
     
    71
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Tak, Getafe dokázalo otočit stav během dvou minut, a rázem vede! Studená sprcha pro domácí celek ... Sporting chyboval v obraně, a k míči se dostal Šćepović, který si ideálně zpracoval míč, a poslal přihrávku pro PABLA SARABIU, na jehož zakončení byl Cuéllar krátký!
    69. Juan CALA - 1:1
     
    69
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Hostující celek je zcela zaslouženě odměněn za svůj výkon v posledních minutách, kdy je velmi aktivní, a srovnává na 1:1! Getafe mělo k dispozici standardní situaci, které se ujal Pablo Sarabia. Jeho vysoký centr našel před brankou volného JUANA CALU, který razantní střelou nedal Cuéllarovi šanci!
     
    68
    Aktivní Wanderson se opět pokoušel dostat do šance, a tak si nabíhal na levém křídle na průnikovou přihrávku od Juana Rodrígueze. Brazilec však nakonec míč na hrací ploše nestihl!
     
    67
    Své první střídání v tomto zápase provádí také domácí celek. Ze hřiště odchází Guerrero, který připravil úvodní branku pro Sanarbiu. Na jeho místo přichází na posledních 23 minut Lora!
    Radost fotbalistů Sportingu po úvodní brance, udrží Gijón své vedení?

     
    66
    Brazilský ofenzivní záložník Wanderson, který přišel na hřiště před minutou, se hned po svém příchodu dostal do zakončení. Jeho rána z hranice vápna však nakonec mířila mimo!
     
    65
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Pedro León, přichází Maciel Wanderson.
     
    65
    Getafe je v posledních minutách velmi aktivní, a pokouší se velmi rychle srovnat. Tentokrát centroval Víctor, jehož centr však skončil v rukavicích Cuéllara!
     
    64
    Na druhé straně se rýsovala zajímavá šance pro Getafe! Po pravém křídle upaloval vpřed Pedro León, který následným přízemním centrem hledal naběhnutého Víctora. Před ním však míč ve spolupráci s Merém odkopl brankář Cuéllar!
     
    63
    Arnaldo Sanabria se pokoušel projít do pokutového území středem hřiště. Postup paraguayského útočníka však zastavil čistým zákrokem Vergini. Obrana Getafe zastavila i následný průnik Guerrera!
     
    61
    Autového vhazování se opět ujal obránce Luis Hernández, který dlouhým autem hledal Sanabriu. Cala odhlavičkoval míč přímo na nohu Mascarella, jehož pohotová střela mířila vysoko nad branku!
     
    61
    Guerrero se ocitl na levém křídle proti dvojnásobné přesile. I tak si španělský křídelník troufl na průnik, ten mu sice nevyšel, avšak alespoň bude Gijón vhazovat aut!
     
    59
    Getafe se rázem hnalo do dašlí šance, nicméně postup Pedra Leóna byl zastaven, neboť před vápnem se prezentoval nedovoleným zákrokem útočník Šćepović!
    58. Neproměněná penalta Pedra Leóna
     
    58
    Getafe však nesrovnává na 1:1! K exekuci pokutového kopu se postavil Pedro León, který se pokoušel poslat míč přesně k tyči. Bývalý záložník Realu Madrid to však přehnal, a jeho míč se odrazil od tyče pryč!
     
    57
    Na pravém křídle se krásně uvolnil Pablo Sarabia, který následnou přihrávkou hledal Šćepoviće, kterého však poslal k zemi Meré, a je z toho penalta!
     
    57
    Penalta pro Getafe!
     
    55
    Pedro León tentokrát vyslal krásnou přihrávku do vápna pro Pabla Sarabiu, který však nedokázal dostat míč na Šćepoviće před dvojici bránících hráčů, a míč skončil v náruči domácího brankáře!
    Momentka z prvního poločasu

     
    55
    Na druhé straně se hostující Getafe velmi rychle dostalo do blízkosti vápna domácích. Pedro León zakombinoval s Víctorem, a posílal centr do vápna. Pro míč si však došel brankář Cuéllar!
     
    54
    Exekuce velmi zajímavé standardní situace se ujal Arnaldo Sanabria, jehož první střela byla zablokována hráči Getafe. K paraguayskému útočníkovi se však míč dostal znovu, avšak jeho další pokus už mířil mimo!
     
    52
    Středem hřiště postupoval domácí Arnaldo Sanabria, který si již připravoval pozici pro střelu. Jeho postup však zastavil nedovoleným zákrokem Juan Cala, který dostává žlutou kartu!
     
    52
    Aktivní Alen Halilović byl opět velmi vidět na pravé straně, kde dokázal obejít hned dvojici protihráčů. Následně však chorvatského křídelníka připravil o míč Juan Rodríguez!
     
    51
    Damián Suárez se dokázal uvolnit na pravém křídle, a nadýchaným centrem hledal ve vápně Šćepanoviće. Srbský útočník se však přes Merého k hlavičce nakonec nedostal!
     
    50
    Hra ve druhém poločase je hodně vyrovnaná, a lehce aktivnější je hostující Getafe, které mometnálně kombinuje na útočné polovině.
     
    48
    Na trávníku zůstal ležet domácí Jony, který absolvoval souboj s Damiánem Suárezem na levé straně, a dle opakovaných závěrů schytal úder do obličeje. Hlavní rozhodčí však nechává hru plynout dál!
     
    47
    Hned na začátku druhého poločasu vymýšlel zajímavou narážečku pro Alena Haliloviće Omar Mascarell. Před chorvatského křídelníka se však dokázal dostat obránce Suárez!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce! Domácí celek vstoupil do utkání velmi aktivně, a již v 16. minutě se dostal do vedení zásluhou Arnalda Sanabrii! Hra se postupem času vyrovnala, a i Getafe bylo nebezpečné. V závěru poločasu nebezpečně střílel Sanabria, nicméně mířil těsně nad!

    Druhý poločas začne přibližně v 21:32!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Na pravé straně se dokázal uvolnit hostující Pedro León, který si před vápnem narazil s Víctorem, a následným centrem hledal ve vápně Sarabiu! Ten však nemířil přesně!
     
    43
    Skvěle to teď udělal Alen Halilović, který dokázal projít po pravé straně do pokutového území, a svou následnou přihrávkou hledal Guerrera. Našel však pouze Calu, který míč odkopl!
     
    42
    Getafe se tentokrát pokoušel využít rozhozené domácí obrany. Meré si však počínal v souboji se Sarabiou výborně, a získal míč. Sporting však raději drží míč na vlastní polovině, a postupně se přesouvá na polovinu útočnou!
    41. Nebezpečná rána Sanabria
     
    41
    Gijón se následně dostal k míči, a velmi rychle se přesunul na útočnou polovinu. Ve středu hřiště dostal prostro Arnaldo Sanabria, který se opřel do míče, a povedenou ranou vystrašil Guaita!
     
    40
    Do velké šance se dostal hostující Stefan Šćepović, který dostal míč do vápna, nicméně srbský útočník si dával na čas, a posléze raději přihrál na pravou stranu!
     
    39
    Omar Mascarell velmi aktivně napadal ve středu hřiště pronikajícího Sarabiu, nicméně míč se mu nepodařilo odebrat. Getafe následně dostalo míč na pravou stranu, odkud odcentroval Suárez, nicméně Cuéllar míč vyboxoval!
     
    38
    Getafe je v posledních minutách aktivnější, nicméně domácí celek se dostával do zajímavého protiútoku, který táhl López. Jeho finální centr však zablokoval Lago, a bude z toho rohový kop!
     
    36
    Hostující Getafe nadále pokračovalo v kombinaci na útočné polovině, a pokoušelo se znovu dostat do zakončení. Damián Suárez poslal nadýchaný centr do vápna, jenže pro ten si došel Cuéllar!
     
    35
    Alen Halilović si nejprve krásně kryl míč pro Pedru Leónovi, ten však nakonec našel recept, a mladého hráče obral o míč. Následně se dostal ke střele Víctor, jehož dělovku zablokoval Meré!
     
    34
    Oma Mascarell postupoval středem hřiště, a měl možnost ke střelbě. Mladý středopolař však raději zvolil přihrávku na pravé křídlo pro Haliloviće. Chorvatský talent však neměl šanci míč na hrací ploše stihnout!
     
    33
    Pedro León si nabíhal za obranu Sportingu na centr od středopolaře Juana Rodrígueze. Bývalý křídelník Realu Madrid se však nacházel v hodně těsném ofsajdu, který mohl pomezní klidně pustit ...
    Útočník Getafe Stefan Šćepović působil v Gijónu dvě sezóny, a stihl vstřelit i tuto krásnou branku!

     
    31
    Guerrero dostal dlouhý centr na levé křídlo, a vypadalo to, že míč na hrací ploše nestihne. On to stihl, a dokázal i odcentrovat! O míč se však následně postarala obrana Getafe!
     
    30
    Tak Javier Estrada sahá podruhé v tomto zápase pro žlutou kartu. Isma López nezvládl souboji na levé straně s Juanem Rodríguezem, a musel faulovat!
     
    29
    Getafe dokázalo dobrým napadáním získat míč na vlastní polovině, a pokoušelo se jít velmi rychle vpřed. Postup hostujících hráčů však zastavila chyba Víctora, který poslal nepřesnou přihrávku, a míč skončil v zámezí!
     
    28
    Další velká šance domácích! Z levé strany odcentroval obránce Isma López, jehož centr propadl až do pravé části vápna, kde se nacházel Mascarell. Jeho pohotovou ránu však zablokoval jeden ze stoperů na rohový kop!
     
    27
    Domácí celek se opět pokoušel zahrozit z autového vhazování. To si vzal na starost Luis Hernández, jehož dlouhý aut letěl do prostoru, kam si nabíhal Meré, ten se však nakonec k hlavičce nedostal.
     
    25
    První žlutou kartu dnešního utkání musel Javier Estrada udělit Damiánu Suárezovi, který na pravé straně nestíhal v souboji s Guerrem, a tak svého soupeře zatahal za dres!
    24. Promarněná šance Mascarella
     
    24
    Velká šance domácího celku na navýšení skóre! Zajímavé standardní situace se ujal Mascarell, jehož centr odvrátil Vergini pouze na nohu Mascarella, který se pohotově opřel do míče. Jeho pomalou střelu však dokázal Guaita lapit!
     
    23
    Aktivní Guerrero stále nemá dost! Španělský křídelník si opět udělal prostor na levém křídle, a dokázal odcentrovat. Obrana Getafe si však dokázala poradit!
     
    22
    Hlavní rozhodčí musel po delší době fouknout do píštalky! Ve středu hřiště to totiž přehnal s důrazem hostující Juan Rodríguez, který poslal skluzem k zemi Jonyho!
     
    20
    Domácí celek se pokoušel velmi rychle odpovědět, a Halilović vyslal na levém křídle Guerrera do úniku. Jeho následným centrem hledal ve vápně opět Sanabriu. Tentokrát se však paraguayský útočník k hlavičce nedostal.
     
    19
    Getafe se pomalu začíná probouzet! Hosté měli k dispozici standardní situaci, kterou rozehrál Pedro León. Jeho centr našel Víctora, jehož slabá hlavička skončila v náruči Cuéllara!
     
    18
    Hostující Getafe vybojovalo dvě minuty po obdržené branky rohový kop. Exekuce se ujal Pablo Sarabia, jehož centr letěl nebezpečně na přední tyč. Meré však dokázal míč odklidit!
    16. Antonio SANABRIA - 1:0
     
    16
    Gijón právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde zcela zaslouženě do vedení, a otevírá skóre dnešního zápasu! Na levé křídlo dostal přihrávku Guerrero, který se i s trochou štěstí dokázal dostat přes Verginiho, a následnou přihrávkou předložil míč pro ARNALDA SANABRIU, který poslal míč do poloprázdné branky!
     
    15
    Do prvního náznaku šance Getafe se hnal po pravé straně Pedro León, který následným přízemním centrem hledal ve vápně Šćepoviće. Srbský útočník se však k hlavičce nedostal!
     
    14
    Getafe je sice zatím velmi pasivní, to však trenéru hostů vůbec vadit nemusí. Jeho celek skvěle brání, a zatím zvládá utkání dobře. Momentálně navíc Getafe kombinuje na útočné polovině.
     
    13
    Domácí Gijón měl k dispozici standardní situaci, které se zhostil Alen Halilović. Jeho dlouhý centr našel v levé části volného Hernándeze. Jeho hlavička však letěla do středu branky, a byla z toho lehká práce pro Guaita!
     
    11
    Dlouhý odkop hostujícího brankář Guaita hledal na útočné polovině útočníka Šćepoviče, který byl však velmi dobře tísněn stoperem Merém, a nakonec se k míči ani nedostal.
    10. Velká šance domácího Sportingu
     
    10
    Tak to jsem zakřikl! Obránce Roberto Lago uvolnil na levém křídle Jonyho, který pohotovým centrem hledal ve vápně naběhlého Arnalda Sanabriu, tomu se podařilo zakončit, nicméně Guaita předvedl parádní zákrok!
     
    9
    Domácí Sporting zatím předvádí velmi aktivní výkon, a svého soupeře zatím jasně přehrává. Getafe je však postavené v hlubokovém obranném bloku, a možná i proto se zatím nikdo z domácích do žádné větší šance nedostal!
     
    8
    Alen Halilović se pokoušel nasadil ve středu hřiště jesličky Pedru Leónovi. Bývalý křídelník Realu Madrid se však nachytat nenechal, a dokázal vybojovat míč!
     
    6
    Hostující stoper Cala se nechal velmi rychle ošetřit, a vypadá to, že bude pokračovat ve hře. Mezitím se poprvé v tomto zápase dostává do kombinace na útočné polovině hostující Getafe!
     
    5
    Alen Halilović dokázal uvolnil na levém křídle Jonyho, který poslal do pokutového území hodně ostrý centr pro Sanabriu. Ten se k míči nedostal avšak při vzdušném souboji nepříjemně zasáhl kopačkou do obličeje Calu!
     
    4
    Úvodního rohového kopu dnešního utkání se ujal Alen Halilović. Mladý chorvatský supertalent svůj centr nasměroval před branku, kde si však udělal prostor Guaita, a míč vyboxoval!
     
    3
    Domácí celek vstoupil do utkání velmi aktivně, a na tempo Sportingu zatím Getafe nedokázalo najít recept. Gijón opět zahrozil z dlouhého autu, a ve vápně hlavičkoval Meré. Jeho hlavičku však odpravil na roh stoper Cala!
     
    2
    Gijón vybojoval autové vhazování, kterého se ujal obránce Isma López, jehož dlouhý aut našel ve vápně útočníka Jonyho. Jeho hlavička však nebyla dostatečně razantní, a Guaita si došel pro míč!
     
    1
    Hlavní rozhodčí Javier Estrada právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měla domácí dvojice Halilović – Guerrero. Domácí Sporting se hned dostává do kombinace na útočné polovině.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Hráči Getafe na prohlídce dějiště dnešního utkání

     
    Úvodní sestavy:

    Sporting Gijón: Cuéllar – L. Hernández, Meré, Espinosa, Isma López – Halilović, Mascarell, Cases, Jony – Guerrero, A. Sanabria.
    Náhradníci: Alberto García – Barrera, Menéndez, Lora, C. Castro, Carmona, Aït-Atmane.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Vergini, Cala, Lago – Lacen, Juan Rodríguez – León, Víctor, Sarabia – Šćepović.
    Náhradníci: Megyeri – Velázquez, Á. Vázquez, Yoda, Vigaray, B. Mensah, Wanderson.

    Rozhodčí: Javier Estrada – Miguel Martínez, Francisco Martín (vš. Španělsko).
     
    Příjemný pondělní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Španělská Primera Division má dnes na programu svou dohrávku 18. kola, ve které se střetne Sporting Gijón s Getafe CF. Úvodní výkop je naplánován v 20:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    SPORTING GIJÓN
    Sporting zatím nezažívá příliš povedenou sezónu. Po odehraných šestnácti zápasech se nachází na sedmnácté příčce tabulky se ziskem patnácti bodů, a zatím o jeden bod uniká sestupujícím příčkám! Dnes by tak Gijón potřeboval bodovat ...

    V posledních zápasech Gijón nepodává dobré výkony, avšak v domácím prostředí již dva zápasy neprohrál! Nejprve v domácím prostřed dokázal porazit v záchranářském souboji Las Palmas 3:1, a v dalším utkání před vlastními fanoušky remízoval v divokém utkání s Realem Betis 3:3. V posledním kole se Sporting představil na hřišti Eibar, který v letošní sezóně podává velmi dobré výkony. Dle toho také vypadal průběh zápasu, a domácí celek se nakonec radoval z výhry 2:0.
     
    GETAFE CF
    Ani Getafe zatím nezažívá příliš povedenou sezónu. Celek z Ciliseum Alfonso Pérez se zatím nachází až na čtrtnácté příčce ligové tabulky, a představa vedení klubu je jistě zcela odlišná. Na sestupové vody má Getafe náskok pouhých tří bodů, a pokud by dnes prohrálo nebezpečně by se osmnácté příčce přiblížilo... O motivaci tak mají v tomto klubu postaráno!

    V posledních zápasech však Getafe rozhodně špatné výkony nepodává! Svěřenci trenéra Frana Escribá si zvedli sebevědomí ve španělském poháru, ve kterém porazili Rayo 3:1. Nic platné to však nebylo, neboť v úvodním utkání prohráli 0:2, a tudíž postupovalo Vallecano. Getafští se však z tohoto zklamání rychle zpamatovali, a ubojovali cennou remízu z hřiště Valencie v poměru 2:2! V posledním ligovém zápase se tento španělský celek představil na domácím hřišti v zápase s Deportivem, a vyrovnaný duel skončil bezbrankovou remízou.

    Jan Havlovic

    Branky: 16. A. Sanabria (Guerrero) – 69. Cala (Sarabia), 71. Sarabia (Šćepović)

    Karty:   30. Isma López (GIJ), 57. Meré (GIJ) – 25. Damián Suárez (GET), 52. Cala (GET)

    Neproměněná penalta: 58. León (GET), mimo


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 10:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:14.
    Sporting Gijón: Cuéllar – L. Hernández, Meré, Espinosa, Isma López (75. C. Castro) – Halilović, Mascarell, Cases, Jony – Guerrero (67. Lora), A. Sanabria (82. Barrera).
    Náhradníci: Alberto García – Barrera, Menéndez, Lora, C. Castro, Carmona, Aït-Atmane.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Vergini, Cala, Lago – Lacen, Juan Rodríguez – León (65. Wanderson), Víctor (90+3. Yoda), Sarabia – Šćepović (79. Á. Vázquez).
    Náhradníci: Megyeri – Velázquez, Á. Vázquez, Yoda, Vigaray, B. Mensah, Wanderson.

    Rozhodčí: Javier Estrada – Miguel Martínez, Francisco Martín (vš. Španělsko)
    bahis siteleri