Třinec – Mountfield HK 7:6 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Oceláři Třinec
7:6 (0:0, 3:3, 3:3 - 0:0)
Mountfield HK
Úterý 05.01.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Zbyněk IRGL - 7:6
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    Bonusový bod berou domácí Oceláři, jako jediný uspěl v nájezdech ZBYNĚK IRGL! Ten jel hned jako první a trefil se přesně k tyči. Dalších pět nájezdníků už recept na brankáře soupeře nenašlo, Třinec vítězí – 7:6 sn!
    59:48 Milan DOUDERA - 6:6
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec vyrovnává dvanáct sekund před koncem a neuvěřitelné utkání nekončí! Kopecký sice prohrál buly s Kukumbergem, ale Oceláři brzy vybojovali puk zpět. Sýkora objel branku, neukvapil se se zakončením, přihrál MILANU DOUDEROVI, který střelou po ledu překonal Svobodu pošesté v zápase – 6:6! Asistence: Ján Sýkora, Vladimír Dravecký.
    58:10 Antonín HONEJSEK - 5:6
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, co se v Třinci v posledních minutách utkání děje! Hra se rychle přenesla před Hrubce a Hradec Králové dostal puk na modrou čáru. Odtamtud vypálil Vašíček, přičemž jeho ránu ještě těsně před Hrubcem tečoval ANTONÍN HONEJSEK a v bláznivém závěru vrací náskok Mountfieldu – 5:6! Asistence: Jiří Vašíček, Brian Ihnačák.
    57:36 David NOSEK - 5:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    57:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ale nevzdávají a přesně za minutu vyrovnávají! Třinečtí rychle zavezli puk do pásma a Dravecký přihrál po mantinelu zpět na modrou čáru. DAVID NOSEK si přichystal kotouč ke střele a příklepem jej poslal do pravého horního rohu Svobodovy branky – 5:5! Asistence: Vladimír Dravecký.
    56:36 Rudolf ČERVENÝ - 4:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    56:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové strhává po hrubce domácích vedení na svou stranu! Sýkora s Tyborem ztratili puk na vlastní modré čáře a Východočeši ujeli do přečíslení. RUDOLF ČERVENÝ přihrál Honejskovi a najel si před branku. Honejsek mu přes ležícího Galvase kotouč vrátil, aby jej šťastný střelec dostal až za Hrubce – 4:5! Asistence: Antonín Honejsek.
    43:59 Ján SÝKORA - 4:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    43:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól Třince přináší vyrovnání a je pro domácí znovu velmi šťastný! Po vhazování zamířil puk ke Galvasovi, který okamžitě nastřeloval před Svobodu. Někde v mezikruží tečoval střelu JÁN SÝKORA a kotouč zapadl obloučkem až za překvapeného Svobodu, jenž reagoval pozdě – 4:4! Asistence: Lukáš Galvas, Tomáš Plíhal.
    41:42 Brian IHNAČÁK - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové vyrazil do přečíslení dvou proti jednomu a zakončil úspěšně! Červený zamíchal s pukem a natáhl na sebe Galvase. Mezi jeho nohama v poslední možné chvíli přihrál na zadní tyč BRIANU IHNAČÁKOVI, který dnes podruhé vyzrál na Hrubce – 3:4! Asistence: Rudolf Červený.
    38:26 Ján SÝKORA - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    38:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a vyrovnávají, dnes jak jinak než s velkým štěstím. Roth od modré čáry nestřílel, ale ještě přihrával Hossovi. Ten netrefil kotouč dobře, jenomže puk se odrazil od zadního mantinelu přímo před Svobodu, odkud už jej doklepl do sítě JÁN SÝKORA! Slovenský útočník se v třineckém dresu gólově prosadil poprvé – 3:3! Asistence: Marcel Hossa, Vladimír Roth.
    30:26 Jaroslav KUDRNA - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    30:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gólové hody ve druhé třetině nekončí a druhý obrat je na světě! Knotek se po pravé straně protáhl okolo Linharta a přenechal puk za sebou JAROSLAVU KUDRNOVI. Zkušený útočník, který působil také zde v Třinci, pak z bezprostřední blízkosti prostřelil Hrubce! Hradec Králové si bere vedení zpět – 2:3! Asistence: Tomáš Knotek, Karel Pilař.
    28:52 Rastislav DEJ - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    S góly se nám roztrhl pytel a Východočeši srovnávají krok! Hronkovo nahození ještě zablokoval Adamský, ale pak se k puku dostal RASTISLAV DEJ a z otočky jej poslal zpět na Hrubce! Tomu stínil Kukumberg tak dobře, že puk prošel až do sítě – 2:2! Asistence: Jaroslav Bednář.
    27:31 Vladimír DRAVECKÝ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do vedení, také teď ale skórovali s vydatnou porcí štěstí! Linhart se dostal k volnému kotouči a od modré čáry nahodil na branku. Dietz smolně sáhl do dráhy letu puku a přistrčil jej VLADIMÍRU DRAVECKÉMU, jenž se trefil nad rameno Svobody – 2:1! Asistence: Tomáš Linhart, Zbyněk Irgl.
    25:22 David NOSEK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vedení Východočechů trvalo jen čtyři minuty, nyní už je vyrovnáno! Irgl vlétl do útočného pásma po levém křídle a položil si obránce Dietze. Následně puk Irglovi sice utekl, avšak našel si najetého DAVIDA NOSKA, jenž šťastnou střelou propasíroval puk za Svobodu – 1:1! Asistence: Zbyněk Irgl, Vladimír Dravecký.
    21:06 Brian IHNAČÁK - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové se na startu druhé třetiny ujímá vedení! Dej přihrál do jízdy Červenému, jehož zakončení ještě Hrubec zneškodnil, ale upadl při tom na led. Pro zdánlivě jednoduchou dorážku si pak dojel BRIAN IHNAČÁK a zamířil do horní poloviny odkryté branky – 0:1! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 26. Nosek (Irgl, Dravecký), 28. Dravecký (Linhart, Irgl), 39. Sýkora (Hossa, Roth), 44. Sýkora (Galvas, Plíhal), 58. Nosek (Dravecký), 60. M. Doudera (Sýkora, Dravecký), rozh. náj. Irgl – 22. Ihnačák, 29. Dej (Bednář), 31. Kudrna (Knotek, Pilař), 42. Ihnačák (Červený), 57. Červený (Honejsek), 59. Honejsek (Vašíček, Ihnačák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Irgl (TRI)
    1:0   Bednář (HKM)
    2. série:
    1:0   Sýkora (TRI)
    1:0   Honejsek (HKM)
    3. série:
    1:0   Svačina (TRI)
    1:0   Köhler (HKM)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Nosek, Galvas (A), Roth, M. Doudera, Slovák, Hrabal, Klesla (C) – Dravecký, Žejdl, Irgl – Sýkora, Polanský (A), Hossa – Adamský, Plíhal, Kopecký – Svačina, Jašek, Tybor.
    Trenér: Jiří Dopita.

    Mountfield HK: Svoboda (Kacetl) – Jank, Pláněk, Čáp, Pilař, Vašíček, Dietz, Hronek – Dej, Kukumberg, Bednář (C) – Šimánek (A), Knotek, Kudrna (A) – Červený, Ihnačák, Honejsek – Kopta, Nedvídek, Köhler.
    Trenér: Vladimír Kýhos.

    Rozhodčí: Pavel Hodek, Robin Šír – Jiří Gebauer, Vít Lederer

    Diváci: 4 446 (86 % celkové kapacity)
    bahis siteleri