Kladno – HC Plzeň 1:8 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:8 (0:2, 1:1, 0:5)
HC Plzeň 1929
Úterý 05.01.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Miura byl opomenut v mezikruží, ale po obdržení přihrávky vypálil jen do vyjetého Kuchaře!
     
    57:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté si na ledě dělají téměř co chtějí! Když první krásná kombinace nevyšla, tak se puku ujal Krystl, který pěknou zadovkou vybídl ke skórování do odkryté branky JIŘÍHO STRÁSKÉHO! Asistence: Tomáš Krystl.
     
    54:43
    Petr Kodýtek (PLM) je vyloučen za držení protihráče.
     
    53:22
    Petr Patyk (KLA) a Michael Čechura (PLM) jsou vyloučeni za hrubost.
     
    50:38
    Tomáš Krystl (PLM) je vyloučen za sekání.
     
    49:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ani výměna gólmana domácím nepomohla! Hosté totiž přišli s pěknou kombinací, na jejímž konci byl FILIP SUCHÝ, který doklepával do odkryté sítě! Asistence: Lukáš Kaňák a Václav Krliš.
     
    48:57
    Stahl přenechává své místo mezi třemi tyčemi Martinu Ptáčkovi!
     
    48:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A úplně z ničeho dávají hosté šestou branku! Nevinné nahození JIŘÍHO STRÁSKÉHO skončilo až za Stahlovými zády! Bez asistence.
     
    42:48
    Jakub Hajný (KLA) je vyloučen na dvě minuty za úder do oblasti hlavy nebo krku. K tomu automaticky patří desetiminutový osobní trest.
     
    42:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A teď už to s Kladnem vypadá hodně špatně! MAREK RUBNER dostal spoustu prostoru na středu, povedl si puk na forhend a prudkou střelou vymetl růžek Stahlovy brány! Bez asistence.
     
    42:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté se opět prosazují a odskakují zpět na tříbrankový rozdíl. Čtvrtou branku Plzně přidal ONDŘEJ POLÍVKA. Asistence: Jakub Vavřička.
     
    37:59
    Josef Zajíc (KLA) se chtěl v rohu kluziště pustit do šarvátky s jedním ze soupeřů, ale ten o bitku neměl zájem. Zajíc je tak vyloučen za hrubost.
     
    37:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využili přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! Yuki Miura se prezentoval krásnou křižnou přihrávkou, když našel na druhém kruhu volného DANIELA KRUŽÍKA a proti jeho střele z první se už Kuchař přesouval marně. Asistence: Yuki Miura a Martin Slánský.
     
    36:01
    David Kvasnička (PLM) je vyloučen za hákování.
     
    35:44
    Miura si sjížděl k brance sám z pravé strany a chtěl si ještě povést puk k protější tyči. Kuchař se ale vrhl na záda na led a nataženou paží mu kotouč vypíchl!
     
    32:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají třetí branku! Střelu z levé strany dokázal Stahl ještě vyrazit, ale poté vytvořili hosté veliký tlak do branky a MATĚJ POLATA dokázal dorážet za záda kladenského gólmana! Asistence: Marek Rubner a Jan Walter.
     
    27:14
    Krliš si vybruslil za obránce a kotouč dostal rovnou do jízdy! Stahl však mezírku mezi betony stihl zakrýt a zastavil tuto obrovskou šanci!
     
    24:07
    Vracovský dostal puk do mezikruží a svoji střelu poslal mezi Stahlovými betony rovnou do tyče!
     
    22:25
    Suchý dostal na středu přihrávku do jízdy a položil si Stahla, ale svůj bekhendový blafák zakončoval už do síťky zvenčí!
     
    21:58
    David Chládek (KLA) je vyloučen za hákování.
     
    21:38
    Kuchař rozehrával za brankou a domácí se dostali ke kotouči. Přihrávka na Kalaje ale byla nepřesná, a tak nemohl domácí hráč vypálit do odkryté klece!
     
    18:17
    Zajíc chyboval na modré čáře, když nedokázal zachytit Hajného zpětnou přihrávku a do úniku se tak dostal Vracovský. Ten zkusil forhendový blafák, ale na brankáře Stahla si nepřišel!
     
    17:14
    Po krásné kombinaci přes celou šíři hřiště měl puk na pravém kruhu Slánský, ale proti jeho dobré ráně si vyjel Kuchař, který předvedl fantastický zákrok lapačkou!
     
    16:59
    Lukáš Vlček (PLM) je vyloučen za sekání.
     
    15:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté svůj náskok ještě bleskově navyšují! Autorem druhé trefy je LUKÁŠ KAŇÁK. Asistence: Václav Krliš a Petr Kodýtek.
     
    15:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté ze svého tlaku těží první branku v utkání! MILAN ŠVARC zůstal zapomenut za obranou a poté už Stahl skákal po jeho dorážce marně. Asistence: Jan Walter a Šimon Petráš.
     
    10:48
    Kružík dostal nabito na vrchol levého kruhu a vypálil tvrdě z první, ovšem Kuchař se výborně přesunul od tyče k tyči a puk zastavil.
     
    10:12
    Filip Suchý (PLM) je vyloučen za sekání.
     
    09:35
    Janeček tečoval před brankovištěm střelu od modré čáry jen těsně nad horní tyč branky hostí!
     
    04:17
    Petr Patyk (KLA) je vyloučen za držení protihráče.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 38. Kružík (Miura, Slánský) – 16. Švarc (Walter, Petráš), 16. Kaňák (Krliš, Kodýtek), 33. Polata (Rubner, Walter), 43. Polívka (Vavřička), 43. Rubner, 49. Stráský, 50. Suchý (Kaňák, Krliš), 58. Stráský (Krystl)


    Rytíři Kladno: Stahl (49. Ptáček) – Havelka, Malý, Chládek, Bunda, Zajíc – Slánský, Kalaj, Patyk, Hrabík, Čermák, Schildhabel, Hajný, Kubík, Keszi, Kaprál, Janeček, Miura, Kružík. Trenéři: Tatíček, Kuchler
    HC Plzeň 1929: Kuchař (Štekr) – Kvasnička, Polívka, Kaňák, Walter, Čechura – Petráš, Švarc, Vlček, Vavřička, Polata, Krystl, Rubner, Krliš, Hajšman, Kodýtek, Vracovský, Suchý, Stráský. Trenéři: Bruk, Hanzlík

    Rozhodčí: Jechoutek – Svoboda, Klouček
    bahis siteleri