New Jersey – Detroit 0:1 (kon.) | St. Louis – Ottawa 2:3 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.)
Edmonton – Carolina 1:0 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Los Angeles Kings
Úterý 05.01.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:02 Jarome IGINLA - 4:1
     
    53:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Teď už to vyšlo! Pepsi Center slaví trefu JAROMA IGINLY, který se stává 19. hráčem historie NHL, jenž dosáhl hranice 600 gólů! Nutno říci, že Iginla nahrával a puk si srazil bruslí do vlastní sítě Jake Muzzin. Asistence: Tyson Barrie a Blake Comeau.
    41:23 Matt DUCHENE - 3:1
     
    41:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Barrie je mužem dnešního zápasu! Jeho další ránu tečoval před Enrothem MATT DUCHENE a puk končí v brance. Domácí tak vedou už o dva góly. Asistence: Tyson Barrie a Gabriel Landeskog.
    32:20 Tyson BARRIE - 2:1
     
    32:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs opět strhávají vedení na svou stranu! Domácí ujeli do přečíslení 3 na 1. Martinsem však situaci vyřešil zpětnou přihrávkou na obránce TYSONA BARRIEHO, který vypálil zápěstím naprosto přesně a trefuje se podruhé v utkání. Asistence: Andreas Martinsen.
    31:01 Tyler TOFFOLI - 1:1
     
    31:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Také hosté se prosazují v přesilové hře! Muzzin nahrál na levý kruh TYLEROVI TOFFOLIMU, který si vyměnil kotouč s Kopitarem a pak zamířil k bližší tyčce Varlamovovy svatyně – 1:1. Asistence: Anže Kopitar a Jake Muzzin
    26:34 Tyson BARRIE - 1:0
     
    26:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku využívají a jdou do vedení! Duchene nahrál na modrou TYSONOVI BARRIEMU, který od modré vypálil a jeho dělovka zapadla nad pravé rameno brankáře Enrotha. Ten toho mnoho neviděl přes dvojici vlastních spoluhráčů. Asistence: Matt Duchene a Blake Comeau.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 27. Barrie (Duchene, Comeau), 33. Barrie (Martinsen), 42. Duchene (Barrie, Landeskog), 54. Iginla (Barrie, Comeau) – 32. Toffoli (Kopitar, Muzzin)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Johnson, Beauchemin, Holden, Barrie, Redmond, Guenin – Duchene, MacKinnon, Martinsen – Iginla (A), Grigorenko, Tanguay – Comeau, Söderberg, Landeskog (C) – Skille, Mitchell, McLeod (A). Trenér: Patrick Roy
    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – Doughty (A), McNabb, Muzzin, Martinez, Forbort, Ehrhoff – Toffoli, Kopitar (A), Lucic – Gáborík, Shore, Pearson – Brown (C), Lewis, King – Nolan, Andreoff, Mersch. Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodčí: Hanson, Meier – Cherrey, Murchison

    Diváci: 15202
    bahis siteleri