Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
3:7 (0:1, 0:2, 3:4)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 08.01.2016, 11:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    METALLURG MAGNITOGORSK
    To Metallurg do letošní sezóně neodstartoval zrovna ideálně, a v průběhu sezóny muselo dojít ke změně trenéra! Po příchodu trenéra Vorobjova se Magnitogorsk zvedl, a již podává výkony, na které jsme byli zvyklí v loňské sezóně. Momentálně se nachází na druhé příčce tabulky východní konference se ziskem 77 bodů. Ve své divizi se však Magnitogorsk nachází na první pozici za Kazaní!

    Metallurg sehrál hned několik utkání v domácí hale. V té se Magnitogorsku převážně dařilo, a zejména výhry 2:1 nad moskevským Dynamem domácí fanoušky potěšila. V následujícím utkání se Magnitogorsk představil na hřišti Amuru Chabarovsk. O zisku tří bodů rozhodl nakonec jedinou branku utkání Chris Lee, a Magnitogorsk zahájil svůj trip výhrou! V posledním zápase však Magnitogorsk neuspěl, to když prohrál na ledě Vladivostoku 0:2.
     
    METALLURG NOVOKUZNĚCK
    Novokuzněck patří již tradičně k nehojhorším týmům celé Kontinentální hokejové ligy. To samé platí i letos! Metallurg se momentálně nachází na poslední příčce východní konference se ziskem pouhých 42 bodů, a na účast ve vyřazovací části to již opravdu nevypadá ...

    V posledních zápasech však podává Metallurg dobré výkony, a ve většině případů prohrává pouze o gól! Metallurg sehrál dva zápasy na půdě soupeřů ze Západní konference. Nejprve dokázal porazit Soči 3:2 po prodloužení, ale v následujícím zápase prohrál s Lokomotivem Jaroslavl těsně 2:3. V následujícím domácím zápase se svěřenci trenéra Nikolaje Solovjova představili na domácím ledě v zápase s Nižněkamskem. Utkání dospělo až do prodloužení, ve kterém se nakonec radovali z výhry hosté! V posledním zápase přivítal Metallurg předposlední Čeljabinsk, avšak ve vyrovnaném utkání nakonec prohrál 2:3!
     
    Příjemné páteční dopoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem deset zápasů. My se společně zaměříme na souboj Metallurgu Novokuzněck s Metallurgem Magnitogorsk! Úvodní vhazování je naplánováno v 11:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Hned na začátku zápasu si zahraje domácí Novokuzněck přesilovou hru! Viktor Antipin nestíhal v souboji s Kaprizovem, a musel faulovat!
     
    00:53
    Magnitogorsk však zahajuje své oslabení velmi dobře, a zatím drží kotouč v pásmu svého soupeře!
     
    01:36
    Domácí celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré to zkoušel Cadi Fairchild. Jeho střelu však dokázal Košečkin vyrazit!
     
    01:59
    V samotném závěru přesilové hry se dostal před brankou Magnitogorsku k dorážce Lebeděv, nicméně jeho pohotovou střelu dokázal lapit Košečkin!
     
    02:12
    Další ránu od modré vyslal těsně před návratem Viktora Antipina obránce Manuchov, nicméně i jeho ránu dokázal Košečkin vyrazit!
     
    03:09
    Vitkor Antipin se hned pokoušel odčini své vyloučení, a v útočném pásmu se hnal do zakončení. Nakonec však jeho postup zastavil čistým zákrokem Glebov!
     
    03:48
    Alexander Sjomin dostal od Těreščenak přihrávku na modrou čáru, nicméně nedokázal si kotouč správně zpracovat, a následně ho o něj připravil Nekolenko!
     
    04:16
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A favorit dnešního utkání se dostává velmi rychle do vedení! Po dobré práci Sergeje Mozjakina, který dokázal udržet kotouč v útočném pásmu, se dostal k puku TOMÁŠ FILIPPI. Český útočník natáhl ke střele z mezikruží, a na jeho pokus byl Podjapolskij krátký! Asistence:
    Tomáš FILIPPI - 0:1
     
    04:52
    Magnitogorsk pokračuje v aktivním výkonu, a opět se dostává do kombinace v útočném pásmu. Zatím se však hosté do zakončení nedostali!
     
    05:14
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje hostující Metallurg! Na trestnou lavici míří Alexej Dostojnov, který dostává dvouminutový trest, a oslabuje svůj celek!
     
    05:41
    Magnitogorsku se začátek přesilové hry nepodařil, a domácí celek vyhodil. Poté to však vzal na sebe Jan Kovář, který zatáhl kotouč do útočného pásma.
     
    06:15
    Úderná přesilovková formace zatím velmi aktivně kombinuje v útočném pásmu, nicméně hráči Magnitogorsku se zatím nemohou dostat do zakončení!
     
    06:31
    Hostující kombinace již byla opravdu hodně dlouhá, a tak to zkusil z hranice pravého kruhu Danis Zaripov, jehož rána však skončila v náruči Podjapolského.
     
    06:53
    Tomáš Filippi dostal kotouč na modrou čáru, kde číhal Chris Lee. Tvrdou ránu kanadského obránce však dokázal domácí brankář lapit!
     
    07:22
    Domácí celek je již v plném počtu, a mohl hned vyrazit do protiútoku. Postup Romanova však zastavil čistým zákrokem obránce Antipin!
     
    08:07
    Před branku domácího Metallurg dostal přihrávku Denis Osipov, který chtěl ještě obrkoužit branku, avšak to se mu nakonec nepovedlo!
     
    08:42
    Na druhé straně kluziště zahrozil také domácí Metallurg! Daniil Jerdakov se uvolnil v rohu, a před brankou hledal volného Romanova. Těsně před ním však kotouč sebral Košečkin!
     
    09:18
    Oskar Osala podnikl odvážný průnik do útočného pásma, nicméně kotouč mu utekl do rohu, a finský forvard se zatím do zakončení nedokázal dostat.
     
    09:49
    Hostující Metallurg si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Kirill Semjonov, který ve středním pásmu ostře atakoval Alexandera Sjomina!
     
    10:18
    Vzápětí se však síly na ledě vyrovnají! V pravém rohu svedl Jan Kovář český souboj s Robertem Kousalem, po kterém skončil domácí hráč na zemi. Pátý nejproduktivnější hráč KHL tak míří na trestnou lavici!
     
    11:02
    Po chybné domácí rozehrávce šel do samostatného úniku Wojtek Wolski. Polského kanonýra však při zakončení dokázal vychytat Podjapolskij!
     
    11:42
    Antonín Jeřábek má dnes společně se svým kolegou práce dost! Dalším vyloučeným v dnešním utkání je domácí kapitán Konstantin Romanov, který hodně tvrdě narazil na mantinel Mozjakina!
     
    12:01
    Hra td bude ještě pát sekund pokračovat čtyři na čtyři, poté se však vrátí Jan Kovář, a začne přesilová hostujícího celku!
     
    12:26
    To se teď právě taky stalo, a Metallurg se hned dokázal usadit v útočném pásmu. Mozjakin našel křížnou přihrávkou na pravé straně Danise Zaripova, jehož střela však mířila mimo!
     
    13:06
    O další střelu hostujícího celku se postaral Sergej Mozjakin, jehož pokus však zablokoval Jerdakov, který vyrazit s kotoučem vpřed, a dostal se i ke střele, ta však mířila mimo!
     
    14:13
    Hostující Metallurg svou přesilovou hru využít nedokázal, a dopředu se dostává také domácí celek, který momentálně kombinuje na útočné polovině!
     
    14:41
    Do útočného pásma najel Sergej Mozjakin, jehož hodně tvrdou ránu dokázal vyrazit Vladislav Podjapolskij. Domácí brankář však po zákroku zůstal otřesený, a hra je přerušena!
     
    15:11
    Druhá útočná formace hostujícího Metallurgu se dostala v útočném pásmu do kombinace, nicméně do zakončení se již nedostala!
     
    15:59
    Po delší době se dostal do zakončení také domácí Metallurg! Z mezikruží nebezpečně pálil Alexander Romanov, nicméně Košečkin si jeho střelu pohlídal!
     
    16:45
    Magnitogorsk vyrazil do rychlého protiútoku, který táhl středem hřiště Viktor Postnikov. Jeho postup však zastavil hvizd čárového, který odpískal ofsajd!
     
    17:22
    V posledních minutách je jednoznačně aktivnějším týmem hostující Metallurg, ten má však problémy ve finální fázi, a nemůže se dostat do zakončení.
     
    17:56
    Tentokrát se v útočném pásmu dokázal usadit domácí celek, který dlouho kombinoval, avšak ohrožení Košečkinovy branky z toho nebylo!
     
    18:48
    Metallurg se v závěru první třetiny ještě pokouší navýšit své vedení, zatím se však do zakončení nedostal!
     
    19:21
    Hostující obrana tentokrát chybovala, a k zajímavé střele z mezikruží se dostal Kiril Semjonov, jehož rána však byla zablokovaná!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla velmi rychlý vstup hostujícího celku, který se dostal již v páté minutě zásluhou Tomáše Filippiho do vedení. Následně se hráč často přerušovala, a rozhodčí hodně vylučovali. Žádná další branka však k vidění bohužel nebyla!

    Druhá třetina začne přibližně v 11:55!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Hostující Metallurg vlétl do druhé třetiny, a hned se dostal do šance Wojtek Wolski. Střela polského kanonýra však mířila nad branku!
     
    20:40
    Hostující celek si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Dostojnov, který si odpyká trest za svou střídačku, neboť Novokuzněck špatně střídal!
     
    21:42
    Další vyloučení domácího hráče! Do šance se hnal Danis Zaripov, kterého na poslední chvíli podrazil Nikita Ljamkin, a Metallurg čeká minutu dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    21:58
    Z mezikruží to zkoušel Sergej Mozjakin. Jeho ostrou střelu však dokázal Podjapolskij lapit, a hra je přerušena!
     
    22:06
    Domácí Kaprizov to teď udělal parádně, když vyhrál vhazování, a stihnul dokonce i vyhodit kotouč k brance Košečkina!
     
    22:31
    Metallurg se však velmi rychle dokázal vrátit zpět do třetiny, nicméně následná střela Mozjakina mířila mimo, a domácí jsou ve čtyřech!
     
    22:56
    Domácí celek navíc skvěle napadal v útočném pásmu, a ušetřil cenné vteřinky!
     
    23:19
    Ve vlastním oslabení se dostal do útoku Pavel Makarenko, který se sice před dobře branícího Antipina do zakončení nedostal, nicméně alespoň ušetřil čas!
     
    23:47
    Těsně po návratu Nikity Ljamkina na led nebezpečně střílel z mezikruží Sergej Mozjakin, avšak jeho střela skončila mimo!
     
    24:39
    Domácí Metallurg však zatím ve druhé třetina parádně brání modrou čáru, a pro favorita dnešního utkání je velmi těžké se dostat do útočné třetiny!
     
    25:25
    Poprvé v této třetině se do zakončení dostal také domácí Metallurg. Od modré to zkoušel tvrdou střelou obránce Roman Manuchov, jehož střelu však dokázal Košečkin vyrazit!
     
    25:59
    Viktor Antipin hledal dlouhou přihrávkou na druhé straně volného Wojteka Wolskiho, který si však kotouč špatně zpracoval, a ten se doklouzal pod lapačku Podjapolského!
     
    26:42
    Magnitogorsk zatím jasně ovládá druhou třetinu, nicméně do žádné větší šance se zatím nedostal. Teď to zkoušel Osala, avšak Podjapolskij předvedl jistý zákrok.
     
    27:26
    Domácí celek opět dostal kotouč do pásma svého soupeře, a odchází střídat. Za brankou Košečkina mezitím drží kotouč Chris Lee.
     
    27:56
    Na modrou čáru dostal kotouč Chris Lee, který se prezentoval ostrou střelou, která však mířila mimo domácí branku!
     
    28:06
    O pár sekund poté se ke střele dostal také Tomáš Filippi. Jeho ránu ještě tečoval Osala, nicméně Podjapolskij dokázal za změnu dráhy letu puku zareagovat!
     
    28:43
    Ostrou ránu z mezikruží vyslal Lebeděv, nicméně Košečkin dokázal zasáhnout!
     
    28:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg se však dostává zcela zaslouženě do dvoubrankového vedení! V mezikruží se dostal ke kotouči Vladislav Kaletnik, který se rozhlédl, a našel zcela volného ALEXANDERA SJOMINA, pro kterého to již byla lehká práce! Asistence: Vladimir Kaletnik, Denis Platonov
    Alexander SJOMIN - 0:2
     
    29:52
    Na druhé straně se pokoušel domácí celek velmi rychle odpovědět, nicméně střela Semjonova neměla gólové parametry!
     
    30:19
    Aktivní Magnitogorsk však pokračuje v dobrém výkonu. V další šanci se ocitl Sergej Mozjakin, který vystřelil z mezikruží. Podjapolskij měl však čistý výhled, a střelu dokázal lapit!
     
    30:52
    Magnitogorsk zatím svého soupeře příliš nepouští do hry, a sám se pokouší vstřelit třetí branku, která by hosty výrazně přiblížila dnešní výhře!
     
    31:26
    U mantinelu byl Romanovem ostře atakován Arťjom Železkov. Dle názoru rozhodčích se však o nedovolený zákrok nejednalo!
     
    31:53
    Na druhé straně mohl udeřit Romanov, kterého krásně uvolnil Lebeděv. Zakončení ruského útočníka však nebylo dostatečně razantní, a Košečkin dokázal zasáhnout!
     
    31:58
    Přesilovou hru si zahraje také domácí Metallurg! Na trestnou lavici míří Vladimir Kaletnik, který hned po vhazování fauloval pronikajícího Makarenka!
     
    32:36
    Hostující celek si však zatím vede při oslabení velmi dobře, a již dvakrát dokázal kotouč vyhodit z vlastní třetiny!
     
    33:01
    Oskar Osala teď navíc parádně napadal v útočném pásmu, a dokázal ušetřit cenné vteřinky!
     
    33:19
    Metallurg se dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré to zkoušel Lebeděv. Jeho střelu však zablokovala hostující obrana!
     
    35:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A hostující celek se dostává již do čtyřbrankového vedení! Metallurg vyrazil do rychlého protiútoku, a do útočného pásma nabruslil ARŤJOM ŽELEZKOV, jehož rána prošla až za záda Podjapolského. Ruský brankář teď svůj tým příliš nepodržel! Bez asistence
    Arťjom ŽELEZKOV - 0:3
     
    36:45
    Na druhé straně nebezpečně střílel Lebeděv, nicméně jho ránu dokázala obrana Magnitogorsku zablokovat!
     
    37:03
    Domácí celek si však zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Vitkro Postnikov. Dokáže Novokuzněck snížit?
     
    37:21
    Novokuzněck se dokázal usadit v útočném pásmu, a jako první to zkoušel od modré Caid Fairchild. Střelecký pokus amerického obránce byl však zablokován!
     
    37:56
    Tentokrát chyboval na modré Manuchov, a do protiútoku se mohl vydat Oskar Osala, který by šel sám na brankáře! Na poslední chvíli však Manuchov svou chybu napravil!
     
    38:26
    Domácí celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a v mezikruží se odrazil kotouč na hokejku Zemčenka, který neváhal, a vystřelil. Obrana Magnitogorsku však kotouč zablokovala!
     
    38:52
    Metallurg se tato přesilová hra opravdu podařilo, nicméně snížit se mu nepodařilo, a Viktor Postnikov je zpět na ledě!
     
    39:37
    V samotném závěru třetiny se ještě dostal do zakončení Lebeděv, avšak ani jeho střela nemířila na Košečkina!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina nabídla jasnou převahu hostujícího celku, který začal potvrzovat roli favorita! Ve 29. minutě se Magnitogorsk dočkal druhé branky, to když se prosadil Alexander Sjomin. Na další branku čekali diváci až do 36. minuty, kdy se prosadil Arťjom Železkov. V závěru třetiny byl domácí Metallurg hodně nebezpečný, avšak prosadit se nedokázal!

    Třetí třetina začne přibližně ve 12:42!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Hned na začátku třetí třetiny to zkoušel z pravé strany Robert Kousal, avšak jeho rána branku Košečkina minula!
     
    41:03
    Danis Zaripov našel přihrávkou před brankou Oskara Osalu. Finského útočníka však dobře blokoval Nekolenko, a ten se tak do zakončení nedostal.
     
    41:54
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk se hned na začátku třetí třetiny prosazuje počtvrté, a troufám si říct, že máme o vítězi dnešního utkání rozhodnuto! Na levé straně se dostal ke kotouči Alexander Sjomin, který krásnou přihrávkou našel před brankouu volného RAFAELA BATYRŠINA, který poslal kotouč za bezmocného Podjapolského! Asistence: Alexander Sjomin.
    Rafael BATYRŠIN - 0:4
     
    42:41
    Metallurg se ještě pokouší být aktivní, a něco se současným stavem udělat, avšak obrana Magnitogorsku dnes pracuje výborně!
     
    43:49
    Před brankou Košečkina se pokoušel uvolnil Romanov, nicméně ruského útočníka dokázal o kotouč obrat skvělým obranným zákrokem Honza Kovář!
     
    44:19
    Na druhé straně si připsal první zákrok dnešního zápasu Karejev, který nahradil v brance svého kolegu. Zasahoval proti střele Zaripova!
     
    44:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek však přidává další branku, a to už je pěkný debakl! Danis Zaripov operoval s kotoučem za brankou, a následně našel před Karejevem zcela volného TOMÁŠE FILIPPIHO, který přesnou střelou k tyči zaznamenává svou druhou branku v zápase! Asistence: Danis Zaripov.
    Tomáš FILIPPI - 0:5
     
    45:33
    Magnitogorsk však pokračuje v aktivním výkonu, a pokouší se vstřelit další branku! Momentálně hosté kombinují v útočném pásmu.
     
    45:59
    Na druhé straně se před Košečkina dostal Daniil Jerdakov, který se protlačil až do zakončení, avšak jeho střelu dokázal ruský brankář lapit!
     
    46:23
    Wojtek Wolski zakombinoval na levém křídle s Honzou Kovářem, a zkoušel Karejeva překvapit střelou na přední tyč. Jeho pokus však dokázal domácí brankář vyrazit!
     
    47:08
    Hostující celek si zahraje přesilovou hru! Pozorný čárový rozhodčí sledoval střídání domácího celku, a napočítal šest hráčů. Na trestnou míří Kirill Kaprizov, který si odpyká dvouminutový trest!
     
    47:57
    Oskar Osala našel mezi kruhy volného Wojteka Wolskiho, který si však sám vyjel ze střeleckého úhlu, a jeho následná rána byla zablokovaná!
     
    48:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk už si dnešní utkání užívá, a bezmocnému soupeři přidává šestou branku! Tomáš Filippi se dostal na pravé straně k odraženému kotouči, najel si před Karejeva, a jeho střela se odrazila přesně na hůl ALEXEJE BEREGLAZOVA, který poslal kotouč do prázdné branky! Asistence: Wojtek Wolski
    Alexej BEREGLAZOV - 0:6
     
    49:39
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Novokuzněck se však přece jen dočkává čestného úspěchu, a snižuje na rozdíl pěti branek! Z mezikruží to zkoušel Robert Kousal, jehož střelu však ještě Košečkin vyrazil. Na dorážku KIRILLA KAPRIZOVA byl již ruský brankář krátký! Asistence: Robert Kousal.
    Kirill KAPRIZOV - 1:6
     
    50:06
    Do další šance hostujícího celku se hnal Sergej Mozjakin, nicméně toho dokázal dostat ze střeleckého úhlu Fairchild!
     
    50:36
    Mozjakin si ještě prodloužil střídání, a tentokrát už se ke střele dostal. Jeho pokus však Karejeva dokázal vyrazit před sebe!
     
    51:12
    Domácí celek se dostal do dalšího útoku. Po levé straně najel do útočného pásma Lebeděv, který vyzkoušel pozornost Košečkina, ten předvedl jistý zákrok!
     
    51:49
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Třetí třetina nám zatím nabízí skutečně gólové hody! Metallurg měl hrát přesilovou hru, dostal výhodu, a šel kombinovat do útočného pásma! Na pravé straně operoval s kotoučem Kirill Semjonov, který křížnou přihrávkou našel před brankou ILJU MUSINA, který poslal kotouč do branky! Asistence: Kirill Semjonov.
    Ilja MUSIN - 2:6
     
    52:48
    Domácí celek je v posledních minutách velmi aktivní, a ještě zkouší se současným stavem něco udělat. Pozorná obrana Metallurgu však zatím drží svého soupeře ve středním pásmu!
     
    53:21
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    I kdyby dnes Novokuzněck na body nedosáhl, tak za tuto snahu si zaslouží velkou pochvalu! Domácí celek ani za stavu 0:6 nic nezabalil, a snižuje na rozdíl tří branek! Za brankou se dokázal uvolnit Plotnikov, který našel před brankou zcela volného IGNATA ZEMČENKA, který přesnou střelou do růžku překonává Košečkina! Asistence: Kirill Lebeděv
    Ignat ZEMČENKO - 3:6
     
    54:35
    Do další šance domácího celku se dostal Alexej Dostojnov, který střílel z mezikruží. Tentokrát už však Košečkin dokázal zasáhnout!
     
    54:41
    Magnitogorsk působí v posledních minutách opatřeným dojmem, čehož se domácí celek pokouší využít!
     
    55:26
    Metallurg je velmi aktivní, a pokouší se ještě velmi rychle snížit na rozdíl dvou branek. Hostující celek rozhodně nepůsobí suverénním dojmem, a v obraně dělá velké chyby!
     
    56:03
    Do útočného pásma nabruslil domácí Kaprizov, který následnou střelou zápěstím chtěl překvapit Košečkina. Ruský brankář však dokázal zasáhnout!
     
    56:36
    Do středního pásma dostal přihrávku Plotnikov, který se chtěl dostat do útočného pásma. Ostrým hitem ho však poslal k zemi Oskar Osala!
     
    57:01
    Domácí Metallurg si ještě v samotném závěru zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Tomáš Filippi, který ve středním pásmu podrazil pronikajícího Semjonova!
     
    57:01
    Domácí celek riskuje vše, a zkouší to v šesti hráčích v útočném pásmu!
     
    57:52
    Magnitogorsk si však počíná při oslabení velmi dobře, a již dvakrát vyhodil kotouč z vlastní třetiny!
     
    58:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Teď už je však vše jasné! Za obranu Novokuzněcku se dostal JEVGENIJ TIMKIN, který najížděl sám na opuštěnou branku, a nemýlil se! Bez asistence.
    Jevgenij TIMKIN - 3:7
     
    58:38
    V útočném pásmu se však ještě usadil domácí Novokuzněck, a nebezpečně střílel Lebeděv. Jeho ránu však dokázal Košečkin vyrazit!
     
    59:07
    Hostující celek je již navíc v plném počtu, a Tomáš Filippi je zpět na ledové ploše!
     
    59:19
    Hra je ještě přerušena, neboť za brankou byl ostře atakován Sergej Těreščenko, kterého poslal na mantinel ostrým zákrokem Romanov! Hostující obránce by však měl být v pořádku ...
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Metallurg Novokuzněck nakonec po divoké třetí třetině podlehl Metallurgu Novokuzněck 3:7!

    První třetina nabídla velmi rychlý vstup hostujícího celku, který se dostal již v páté minutě zásluhou Tomáše Filippiho do vedení. Následně se hráč často přerušovala, a rozhodčí hodně vylučovali. Žádná další branka však k vidění bohužel nebyla!

    Druhá třetina nabídla jasnou převahu hostujícího celku, který začal potvrzovat roli favorita! Ve 29. minutě se Magnitogorsk dočkal druhé branky, to když se prosadil Alexander Sjomin. Na další branku čekali diváci až do 36. minuty, kdy se prosadil Arťjom Železkov. V závěru třetiny byl domácí Metallurg hodně nebezpečný, avšak prosadit se nedokázal!

    Ve třetí třetině však odstartoval gólové hody Rafeal Batyršin! Na jeho branku ještě navázal Tomáš Filippi s Alexejem Bereglazovem, a Magnitogorsk vedl již 6:0! Domácí celek to však nevzdal po brankách Kirilla Kaprizova, Ilji Musina a Ignata Zemčenka to rázem bylo o tři branky! V závěru se však trefil do prázdné Jevgenij Timkin, který pečetil vítězství svého týmu!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Robert Kousal (NOV) – 0+1, 1 střela, TOI – 17:09
    Tomáš Filippi (MET) – 2+0, 7 střel, TOI – 17:51
    Jan Kovář (MET) – 0+0, 1 střela, TOI – 16:58

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (13:25:21)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 50. Kaprizov (Kousal), 52. Musin (Semjonov), 54. Zemčenko (Lebeděv) – 5. Filippi, 29. Sjomin (Kaletnik, Platonov), 36. Železkov, 42. Batyršin (Sjomin), 45. Filippi (Zaripov), 49. Bereglazov (Wolski), 59. Timkin


    Metallurg Novokuzněck: Podjapolskij (42.Karejev) – Farichild, Manuchov, Glebov, Nekolenko, Amirov, Ščukin, Skutar – Kousal, Poliščuk (A), Kaprizov – Lebeděv, Zemčenko, Plotnikov – Dostojnov, Romanov (C), Jerdakov – Musin, Makarenko, Semjonov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Lee (A), Antipin, Osipov, Bereglazov, Batyršin, Těreščenko, Postnikov, Medveděv – Wolski, Kovář, Mozjakin (C) – Zaripov, Filippi, Osala – Železkov, Sjomin, Kosov (A) – Timkin, Kaletnik, Platonov

    Rozhodčí: Gustev, Jeřábek – Musjur, Sadovnikov
    bahis siteleri