Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Toljatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:3 (0:0, 2:0, 3:3)
Medveščak Záhřeb
Pondělí 11.01.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! SKA Petrohrad nakonec dokázal v domácím prostředí porazit Medveščak Záhřeb porazit 5:3!

    První třetina nabídla velmi vyrovnanou hru, nicméně žádnou branku jsme neviděli. Oba týmy měly k dispozici hned několik přesilový her, avšak žádný z týmů ji nedokázal využít. V závěru se trefil Joakim Lindström, nicméně jeho branka nebyla uznána!

    Druhou třetinu poznamenal opět velký počet vyloučení, které lépe dokázali zužitkovat domácí! SKA poslal do vedení ve 25. minutě Jarno Koskiranta, který dostal na levou stranu krásnou přihrávku od Mosese, a pěknou střelou nedal Taylorovi šanci. Záhřeb měl následně také své šance, nicméně prosadit se nedokázal. V závěru třetiny navíc Petrohrad navýšil své vedení zásluhou Jarna Koskiranty!

    Medveščak však velmi rychle dokázal srovnat na 2:2 zásluhou branek Andrease Jamtina a Gilberta Bruleho! SKA se však opět dokázalo dostat do vedení, to když se trefil Steve Moses. Poté se do vývoje utkání zapsal také Tomáš Mertl, který srovnal na 3:3! Petrohrad však nechtěl utkání dovést do prodloužení, a tak se trefil Steve Moses, a po něm i Alexander Kadějkin do prázdné branky!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Milan Jurčina (ZAG) – 0+0, žádná střela, TOI – 21:34
    Tomáš Mertl (ZAG) – 1+0, 3 střely, TOI – 18:31
    Radek Smoleňák (ZAG) – 0+1, 4 střely, TOI – 16:15

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (20:12:06)
     
    Konec zápasu.
    Alexander KADĚJKIN - 5:3
     
    59:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostům nevyšla hra bez brankáře, a Petrohrad potvrzuje své vítězství brankou do prázdné branky! Kovalčuk se dostal ve středu ke kotouči, a přesnou přihrávkou našel ALEXANDERA KADĚJKINA, který nemohl mířit mimo! Asistence: Ilja Kovalčuk, Pavel Bučněvič.
     
    58:46
    Danny Taylor míří na střídačku!
     
    58:22
    V samotném závěru navíc domácí celek mohl ještě navýšit své vedení. Střela Koskiranty z mezikruží však mířila nad!
     
    57:18
    Petrohrad se hned po své brance usazuje ve vlastním pásmu, a je vidět, že se bude pokoušel své vedení udržet s pukem na svých hokejkách!
    Steve MOSES - 4:3
     
    56:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je zápas! Medveščak dokázal opět srovnat, nicméně v závěru se dostává Petrohrad opět do vedení! Domácí celek sehrál výbornou přesilovou kombinaci, a na jejím konci byla přesná přihrávka Kovalčuka, která našla STEVA MOSESE, na jehož ránu byl Taylor krátký! Asistence: Ilja Kovalčuk, Joakim Lindström.
     
    55:55
    Vjačeslav Vojnov nebezpečně vystřelil od modré čáry. Před Taylorem stál připravený Jarno Koskiranta, který však kotouč nedokázal tečovat, a anglický brankář zasáhl!
     
    55:21
    Jak již bylo avizování, petrohradští si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici míří opět Alexandre Bolduc, který ve středním pásmu nedovoleným způsobem podrazil Bučněviče!
     
    54:51
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru!
     
    54:26
    Ilja Kovalčuk dostal pěknou přihrávku ve středním pásmu, a následně se prokličkoval až do útočného pásma, a posílal puk před branku. Taylor však při přemísťování dostal branku z původního postavení, a hra je přerušena.
     
    53:46
    Domácí se mohli dostat opět do vedení po akci Mosese s Koskirantou. Po přihrávce prvně jmenovaného zakončoval právě finský útočník, nicméně nemířil přesně.
     
    53:03
    Na led se dostala druhá formace chorvatského celku, který zajímavě kombinovala v útočném pásmu. Brule hledal zadovkou na pravé straně Saarinena, nicméně finský útočník si najížděl do zcela jiného prostoru.
     
    52:25
    Medveščak je po své vyrovnávací brance velmi aktivní. Teď však chorvatský celek zastavil odpískaný ofsajd!
    Tomáš MERTL - 3:3
     
    51:39
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Medveščak nakonec svou přesilovou hru využívá, a srovnává na 3:3! Chorvatský celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a před brankou se dostal do zakončení TOMÁŠ MERTL, který dokázal protlačit kotouč do branky! Asistence: Radek Smoleňák, Colby Genoway.
     
    50:55
    A máme tu další vyloučení! Na trestnou lavici míří Vjačeslav Vojnov, který v rohu kluziště nedovoleně bránil Radka Smoleňáka, a českého obránce podrazil!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Koskiranta (Moses, Lindström), 38. Koskiranta (Kutějkin, Kovalčuk), 49. Moses (Koskiranta, Čudinov), 57. Moses (Kovalčuk, Lindström), 60. Kadějkin (Kovalčuk, Bučněvič) – 43. Jamtin (Katic), 45. Brule, 52. Mertl (Smoleňák, Genoway)


    SKA Petrohrad: Ježov (Koskinen) – Jakovlev, Vojnov, Chafizullin, Kutějkin, Kalinin, Čudinov (A), Rykov, Zubarev – Bučněvič, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Lindström, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Širokov – Ponikajorskvij (A), Děrgačjov, Barabanov
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Kroselj) – Mantyla (A), Gysbers, Jurčina, Katic, Deutsch, Larkin – Genoway, Smoleňák (A), Mertl – Brule, Bjorkstrand, Saarinen – Gillati, Bolduc, Hedberg – Perkovich, Jamtin, Glumac (C) – Aralov

    Rozhodčí: Olenin, Soin – Michel, Strelcov
    bahis siteleri