Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Toljatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:3 (0:0, 2:0, 3:3)
Medveščak Záhřeb
Pondělí 11.01.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexander KADĚJKIN - 5:3
     
    59:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostům nevyšla hra bez brankáře, a Petrohrad potvrzuje své vítězství brankou do prázdné branky! Kovalčuk se dostal ve středu ke kotouči, a přesnou přihrávkou našel ALEXANDERA KADĚJKINA, který nemohl mířit mimo! Asistence: Ilja Kovalčuk, Pavel Bučněvič.
    Steve MOSES - 4:3
     
    56:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je zápas! Medveščak dokázal opět srovnat, nicméně v závěru se dostává Petrohrad opět do vedení! Domácí celek sehrál výbornou přesilovou kombinaci, a na jejím konci byla přesná přihrávka Kovalčuka, která našla STEVA MOSESE, na jehož ránu byl Taylor krátký! Asistence: Ilja Kovalčuk, Joakim Lindström.
    Tomáš MERTL - 3:3
     
    51:39
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Medveščak nakonec svou přesilovou hru využívá, a srovnává na 3:3! Chorvatský celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a před brankou se dostal do zakončení TOMÁŠ MERTL, který dokázal protlačit kotouč do branky! Asistence: Radek Smoleňák, Colby Genoway.
    Steve MOSES - 3:2
     
    48:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Medveščak si však vedení příliš dlouhou neužil, Petrohrad se totiž dostává opět do vedení, a přibližuje se vítězství! Maxim Čudinov poslal krásnou přihrávku na levou stranu pro Koskirantu, jehož střelu sice Taylor vyrazil, nicméně pohotový STEVE MOSES stál přesně tam, kde měl, a poslal kotouč do opuštěné branky! Asistence: Jarno Koskiranta, Maxim Čudinov.
    GilbertBRULE - 2:2
     
    44:51
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Medveščak tedy nakonec vyrovnává na 2:2! Rozhodčí si zkontroloval video, a ukázal, že hostující celek branky dosáhl! Autorem branky byl určen GILBERT BRULE! Asistence:
    Andreas JAMTIN - 2:1
     
    42:21
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Třetí třetina ještě nabídne hodně dramatickou podívanou, neboť Medveščak snižuje na rozdíl jediné branky! Hostující celek se velmi dobře pohyboval v útočném pásmu, a odražený kotouč se dostal k modré, kde se nacházel ANDREAS JAMTIN, jehož následná rána skončila až v síti překvapeného Ježova! Asistence: Mark Katic.
    Jarno KOSKIRANTA - 2:0
     
    37:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad využívá přesilovou hru, a v závěru druhé třetiny střílí důležitou druhou branku! Nejprve to zkoušel z pravé strany Lindström, nicméně ten neuspěl. Na opačné straně se dostal ke kotouči Kovalčuk, který našel na modré Kutějkina. Jeho ostrou ránu tečoval JARNO KOSKIRANTA, a Taylor na změnu dráhy kotouč nedokázal zareagovat! Asistence: Andrej Kutějkin, Ilja Kovalčuk.
    Jarno KOSKIRANTA - 1:0
     
    24:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vzápětí se však petrohradský celek konečně prosazuje, a dostává se do vedení! Do útočného pásma zatáhl kotouč Lindström, který na útočné modré přenechal kotouč Mosesovi. Americký útočník našel na opačné straně volného JARNA KOSKIRANTU, který vyslal kotouč do růžku branky! Asistence: Steve Moses, Joakim Lindström.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Koskiranta (Moses, Lindström), 38. Koskiranta (Kutějkin, Kovalčuk), 49. Moses (Koskiranta, Čudinov), 57. Moses (Kovalčuk, Lindström), 60. Kadějkin (Kovalčuk, Bučněvič) – 43. Jamtin (Katic), 45. Brule, 52. Mertl (Smoleňák, Genoway)


    SKA Petrohrad: Ježov (Koskinen) – Jakovlev, Vojnov, Chafizullin, Kutějkin, Kalinin, Čudinov (A), Rykov, Zubarev – Bučněvič, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Lindström, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Širokov – Ponikajorskvij (A), Děrgačjov, Barabanov
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Kroselj) – Mantyla (A), Gysbers, Jurčina, Katic, Deutsch, Larkin – Genoway, Smoleňák (A), Mertl – Brule, Bjorkstrand, Saarinen – Gillati, Bolduc, Hedberg – Perkovich, Jamtin, Glumac (C) – Aralov

    Rozhodčí: Olenin, Soin – Michel, Strelcov
    bahis siteleri