Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Toljatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:3 (0:0, 2:0, 3:3)
Medveščak Záhřeb
Pondělí 11.01.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexander KADĚJKIN - 5:3
     
    59:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostům nevyšla hra bez brankáře, a Petrohrad potvrzuje své vítězství brankou do prázdné branky! Kovalčuk se dostal ve středu ke kotouči, a přesnou přihrávkou našel ALEXANDERA KADĚJKINA, který nemohl mířit mimo! Asistence: Ilja Kovalčuk, Pavel Bučněvič.
     
    58:46
    Danny Taylor míří na střídačku!
    Steve MOSES - 4:3
     
    56:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je zápas! Medveščak dokázal opět srovnat, nicméně v závěru se dostává Petrohrad opět do vedení! Domácí celek sehrál výbornou přesilovou kombinaci, a na jejím konci byla přesná přihrávka Kovalčuka, která našla STEVA MOSESE, na jehož ránu byl Taylor krátký! Asistence: Ilja Kovalčuk, Joakim Lindström.
     
    55:21
    Jak již bylo avizování, petrohradští si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici míří opět Alexandre Bolduc, který ve středním pásmu nedovoleným způsobem podrazil Bučněviče!
     
    54:51
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru!
    Tomáš MERTL - 3:3
     
    51:39
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Medveščak nakonec svou přesilovou hru využívá, a srovnává na 3:3! Chorvatský celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a před brankou se dostal do zakončení TOMÁŠ MERTL, který dokázal protlačit kotouč do branky! Asistence: Radek Smoleňák, Colby Genoway.
     
    50:55
    A máme tu další vyloučení! Na trestnou lavici míří Vjačeslav Vojnov, který v rohu kluziště nedovoleně bránil Radka Smoleňáka, a českého obránce podrazil!
     
    49:40
    Za vlastní brankou zůstal ležet Radek Smoleňák, který inkasoval ostrý úder do obličeje! Hlavní rozhodčí také budou vylučovat, na trestnou míří Pavel Bučněvič za vysokou hůl!
    Steve MOSES - 3:2
     
    48:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Medveščak si však vedení příliš dlouhou neužil, Petrohrad se totiž dostává opět do vedení, a přibližuje se vítězství! Maxim Čudinov poslal krásnou přihrávku na levou stranu pro Koskirantu, jehož střelu sice Taylor vyrazil, nicméně pohotový STEVE MOSES stál přesně tam, kde měl, a poslal kotouč do opuštěné branky! Asistence: Jarno Koskiranta, Maxim Čudinov.
     
    45:11
    Ve středním pásmu se kočkoval Sergej Širokov s Stefanem Gilliatim, a hlavní rozhodčí oba posílá na trestnou lavici za hrubost!
    GilbertBRULE - 2:2
     
    44:51
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Medveščak tedy nakonec vyrovnává na 2:2! Rozhodčí si zkontroloval video, a ukázal, že hostující celek branky dosáhl! Autorem branky byl určen GILBERT BRULE! Asistence:
     
    44:51
    Aha, tak pozor! Medveščak zřejmě srovná na 2:2! Po akci Gilberta Bruleho se totiž kotouč dostal za brankovou čáru, a Dmitrij Kalinin ho nestihl vytáhnout před brankovou čárou!
     
    44:13
    Na druhé straně kluziště měl obrovskou šanci Gilbert Brule, kterému domácí obrana dovolila najet až před Ježova, a svou následnou střelu i dorazit. Ježov však dokázal udržet kotouč před brankovou čárou!
    Andreas JAMTIN - 2:1
     
    42:21
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Třetí třetina ještě nabídne hodně dramatickou podívanou, neboť Medveščak snižuje na rozdíl jediné branky! Hostující celek se velmi dobře pohyboval v útočném pásmu, a odražený kotouč se dostal k modré, kde se nacházel ANDREAS JAMTIN, jehož následná rána skončila až v síti překvapeného Ježova! Asistence: Mark Katic.
    Jarno KOSKIRANTA - 2:0
     
    37:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad využívá přesilovou hru, a v závěru druhé třetiny střílí důležitou druhou branku! Nejprve to zkoušel z pravé strany Lindström, nicméně ten neuspěl. Na opačné straně se dostal ke kotouči Kovalčuk, který našel na modré Kutějkina. Jeho ostrou ránu tečoval JARNO KOSKIRANTA, a Taylor na změnu dráhy kotouč nedokázal zareagovat! Asistence: Andrej Kutějkin, Ilja Kovalčuk.
     
    37:33
    Rozhodčí se v dnešním utkání rozhodně nenudí! Dalším vyloučeným v dnešním utkání je Alexander Bolduc, který v rohu kluziště nepříjemně sekl Kadějkina! SKA tak čeká krátká přesilovka pět na tři!
     
    37:26
    Parádně to udělal Ilja Kovalčuk, který se prokličkoval středem hřiště, a před brankou ještě hledal Kadějkina, ten se však přes Taylora k zakončení nedostal!
     
    36:00
    Do velké šance se nejdříve hnal Kovalčuk, který však nakonec nezakončil. K odraženému kotouči se však dostal Vojnov, který mířil do zakončení. Ruského beka však poslal k zemi Hedberg, který odchází na trestnou lavici!
     
    35:44
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Gilbert - 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Kablukov - 2 min., hrubost).
     
    35:44
    Na ledě zůstal ležet Sergej Širokov, který inkasoval úder od od Gilberta Brulehi, Do kanadského útočníka se následně pustil Kablukov, který opůjded nejspíše také na trestnou lavici!
     
    35:26
    První formace Medveščaku se dokázala usadit v útočném pásmu, a dostala se do zajímavého kombinace. Radek Smoleňák následně obrokoužil celé pásma, a nepříjemně vystřelil na přední tyč. Jeho pokus však Ježov dokázal vyrazit!
     
    31:31
    Přesilová hra hostující celkuvšak neměla dlouhého tvrvání. Joakim Lindström byl ve středním pásmu osekáván Tomášem Mertlem, který fauloval, a odchází na trestnou lavici.
     
    31:20
    Přesilovou hru si zahraje také chorvatský celek. Na trestnou lavici míří Dinar Chafizullin, který před brankou nedovoleně bránil Radka Smoleňáka, a odchází na trestnou lavici.
     
    31:18
    Na opačné straně kluziště se k dorážce Gysbersovy střely dostal Gilbert Brule, nicméně pohotový Ježov dokázal zasáhnout!
     
    30:11
    Alexander Barabanov se sestavou SKA propadl až do čtvrté formace. Teď však ruský útočník předvedl krásný průnik, kdy obkroužil hostující branku, a dostal se do zakončení. Taylor byl však připravený!
     
    29:28
    Třetí útočná pětka Petrohradu si prodloužila střídání, a skvěle napadající Širokov vybojoval kotouč, a dostal se do zakončení. Taylor však dokázal na brankovišti udržet kotouč před brankovou čárou!
     
    25:51
    Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Za brankou Taylora byl podražen Alexej Ponikarovskij, kterého poslal k zemi Alexander Bolduc, který si míčí odpykat dvě minuty!
     
    25:12
    Vzápětí měl však na druhé straně velkou šanci Radek Smoleňák, jehož ránu však dokázal vyrazit pozorný Ilja Ježov, který zasáhl betonem.
    Jarno KOSKIRANTA - 1:0
     
    24:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vzápětí se však petrohradský celek konečně prosazuje, a dostává se do vedení! Do útočného pásma zatáhl kotouč Lindström, který na útočné modré přenechal kotouč Mosesovi. Americký útočník našel na opačné straně volného JARNA KOSKIRANTU, který vyslal kotouč do růžku branky! Asistence: Steve Moses, Joakim Lindström.
    Neuznaná branka domácího celku
     
    17:24
    Petrohrad teď dosáhl úvodní branky v dnešním utkání, ta však není uznána! Z pravé strany vystřelil Lindström, který střílel přesně, nicméně v na hranici brankoviště se nacházel Kadějkin, pravděpodobně proto nebyl gól uznán!
     
    15:54
    Pavel Bučněvič se však nedostal do zakončení, neboť byl faulovaný. Thomas Larkin nedovoleně bránil ruského útočníka, a odchází na trestnou lavici!
     
    13:33
    Z pravé strany to zkoušel Patrick Bjorkstrand, jehož ránu Ježov pouze vyrazil před sebe. K dorážce se dostal Stefano Gilliati, avšak i proti jeho střele dokázal Ježov zasáhnout!
     
    13:10
    Svou práci kanadský obránce zvládl perfektně, a ještě byl faulovaný. Genowaye v rohu kluziště podrazil Jevgenij Ketov, který míří na trestnou lavici.
     
    12:17
    Následně přišla chyba, a do rychlého protiútoku se hnal Lindström společně s Koskirantou. Prvně jmenovaný nakonec vzal akci na sebe, nicméně Taylor zasáhl!
     
    10:42
    Andrej Kutějkin našel na pravé straně volného Bučněviče, který si rychle zpracoval kotouč, a pohotově vypálil. Danny Taylor však jeho pokus vyrazil za branku!
     
    07:39
    Vzápětí si však domácí celek zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří kanadský bek Mark Katic, který se za brankou prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Lindströmem!
     
    05:22
    Vzápětí však přichází také dvouminutový trest pro chorvatský celek! Na trestnou lavici odchází odpykat trest Radek Smoleňák, neboť střídačka Medveščaku špatně střídala!
     
    03:03
    Úvodní přesilovou hru dostává domácí brankář Ilja Ježov, který vyhodil kotouč do hlediště, a dostává dvě minuty za zdržování hry!
     
    02:36
    Třetí útočná formace Záhřebu si prodloužila střídání, a ke střele z levé strany se dostal Bolduc. Jeho rána Ježovovi vypadal z výstroje, a kotouč se nacházel v brankovišti. Pohotový Rylov však kotouč odpálil!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Koskiranta (Moses, Lindström), 38. Koskiranta (Kutějkin, Kovalčuk), 49. Moses (Koskiranta, Čudinov), 57. Moses (Kovalčuk, Lindström), 60. Kadějkin (Kovalčuk, Bučněvič) – 43. Jamtin (Katic), 45. Brule, 52. Mertl (Smoleňák, Genoway)


    SKA Petrohrad: Ježov (Koskinen) – Jakovlev, Vojnov, Chafizullin, Kutějkin, Kalinin, Čudinov (A), Rykov, Zubarev – Bučněvič, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Lindström, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Širokov – Ponikajorskvij (A), Děrgačjov, Barabanov
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Kroselj) – Mantyla (A), Gysbers, Jurčina, Katic, Deutsch, Larkin – Genoway, Smoleňák (A), Mertl – Brule, Bjorkstrand, Saarinen – Gillati, Bolduc, Hedberg – Perkovich, Jamtin, Glumac (C) – Aralov

    Rozhodčí: Olenin, Soin – Michel, Strelcov
    bahis siteleri