Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Toljatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pondělí 11.01.2016, 17:30 • Sokolniki, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak dnešní zápas je u konce a sluší se říci, že Slovan ho zvládl velice dobře a zcela zaslouženě tak bere všechny tři body v důležitém honu za příčkami zaručujícími play-off! Spartak je naopak skoro ze hry, protože dnes by jeho šance zvýšila pouze výhra za tři body, ta ale nepřišla, takže moskevský celek se může s veškerými šancemi pomalu loučit. Ve třetí třetině sice měli domácí velký tlak, opět to ale byli hosté, kdo dal první gól, protože krásnou Viedenského akci zakončil střelou do prázdné dnešní dvougólový hrdina Kašpar. Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný průběh nového týdne. (19:54:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    To oslabení Slovanu je skoro u konce a kouč Miloš Říha už slaví, protože je více než jasné, že jeho tým dnes vyhraje!
     
    58:42
    Spartak už ale skoro rezignoval, protože při své přesilovce skoro neútočí a vypadá to, že Slovan si tak vysokou výhru pohlídá a bude dnes brát tři body!
     
    57:50
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Luža - 2 min., podražení).
     
    56:44
    Do dobré šance se dostal opět Radil, který ale dnes má velkou smůlu a tak opět ztroskotal na Brustovi, který jeho střelu vyrazil do bezpečí mimo!
    Lukáš KAŠPAR - 0:4
     
    55:51
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprosto heroická práce Viedenského, který předvedl opravdu úžasnou a přímočarou akci! Úžasná akce hostujícího útočníka totiž vyústila po krásné kličce v samostatný únik, který sice Ivannikov zachytil a puk vyrazil před sebe, ale LUKÁŠ KAŠPAR se zorientoval nejrychleji a poslal ho do prázdné brány! Asistence: Marek Viedenský, Václav Nedorost.
     
    54:09
    Velice aktivní Radil se dostal k další ráně na bránu slovenského týmu, ovšem jeho první pokus Brust vyrazil vyrážečkou a ten druhý prosvištěl těsně mimo!
     
    53:31
    Ke střele hned po bully se dostal Mihálik, jeho rána ale pouze vystrašila Ivannikova, ovšem nakonec ho neohrozila.
     
    52:41
    Přesilovka Bratislavy se chýlí ke konci, ale zatím to nevypadá, že by byla nějak využita. Ale do konce zbývá pouze něco přes sedm minut a tlak Spartaku je stále odkládán.
     
    52:00
    Naopak na druhé straně ale hrozil Radil, který vyrazil do protiútoku a jeho střela šla pouze těsně nad Brustovu horní tyčku!
     
    51:27
    Je tu tedy další, nutno říci že hodně sporná, přesilovka hostů a zatím se tak Slovan drží v útočné třetině, kde sice nemá nijak velký tlak, ale zase drží čas.
     
    51:03
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Igor Radulov - 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    50:40
    Na konci přesilovky se snažil puk do brány procpat z velké blízkosti Surový, ale byl tísněn hodně velkým počtem hráčů, takže nakonec Ivannikov v klidu zasáhl.
     
    49:29
    Nakonec tedy domácí celek musí hrát oslabení a to ho zdržuje od tlaku, který by mohl přijít. Zatím tu žádný velký tlak Slovanu není, teď přišel ofsajd, ale vteřiny ubíhají a Spartaku se čas krátí.
     
    48:51
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Pavel Valentěnko - 2 min., hákování).
     
    48:28
    Opět se dopředu hnal Spartak, opět byl ten útok ale nedotažený a něco mu chybělo. Následně už byl ten postup vpřed tak zpomalený, že se domácí provinili ofsajdem.
     
    47:24
    Tak Slovan se stále více a více osměluje, což ovšem otevírá dvířka v jeho obraně. Teď ale Brust opět v klidu zasáhl a opět je tak hra přerušena.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 1. Nedorost (Kašpar, Kundrátek), 9. Kašpar (Kundrátek, Nedorost), 21. Šťastný (Jeglič, Tičar), 56. Kašpar (Viedenský, Nedorost)


    Spartak Moskva: Engren ( Od 9. Ivannikov) – Genoway, Valentěnko, Dyblenko (A), Gilroy, Jermakov, Korobov (C), Belov, Kirillov – Radil, Mereskin, Glazačev – Radulov, Bodrov (A), Levickij – Leščenko, Vasiljev, Šmeljov – Li, Šafigulin, Voronin
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Starosta (A), Švarný, Mihálik, Sersen (A), Luža – Nedorost, Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan
    bahis siteleri