Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Toljatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pondělí 11.01.2016, 17:30 • Sokolniki, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den, vítám Vás u přenosu ze zápasu Kontinentální hokejové ligy, který bude pro oba dva aktéry extrémně důležitý! O vylepšení šancí na play-off si to v Moskvě rozdají domácí Spartak a slovenský Slovan Bratislava!
     
    Domácí Spartak Moskva na tom není úplně ideálně a nedá se úplně říci, že by tento celek měl postup ve svých vlastních rukou. Na postupové osmé místo, na kterém je shodou okolností právě Slovan, ztrácí šest bodů, ale zase má o dva odehrané zápasy méně, takže v případě výher z obou dvou se na slovenský celek dotáhne. Spartak se zatím tedy nachází na 11. místě Západní konference se ziskem 64 bodů za 46 zápasů a se skóre 110:125. V Bobrovově divizi na tom moskveský celek také není ideálně, když je na předposledním místě a za sebou má pouze Rigu.

    Momentální forma Spartaku ale rozhodně není zlá, protože z posledních tří duelů získal šest z devíti možných bodů a jen vinou také dobré formy svých soků ztrátu moc nestáhl. Nejprve tento tým padl na ledě Magnitogorsku vysoko 4:0, poté si ale spravil chuť výhrami 3:6 na ledě Viťazu a 1:2 v Záhřebu.
     
    Hostující slovenský HC Slovan Bratislava je na tom, jak už bylo řečeno, z hlediska postupových šancí přeci jen o něco lépe, i když má více odehraných zápasů. Tento celek zatím totiž zuby nehty drží poslední, tedy osmé, postupové místo a nic na tom nemění ani stíhací jízdy v podání Záhřebu, Minsku nebo právě Spartaku. Bratislava v této sezóně získala 70 bodů za 48 zápasů a má skóre 121:117. V Bobrovově divizi pak Slovanu patří výtečná třetí příčka, když jsou před ním pouze Petrohrad a Jokerit.

    Aktuální forma Slovanu je pak ještě o něco lepší, než jeho dnešního soupeře. Celek ze země našich východních sousedů totiž získal sedm z devíti možných bodů, když neprohrál ani jeden z posledních tří zmíněných zápasů. Nejprve vybojoval cennou výhru 2:1 po samostatných nájezdech na ledě Čeljabinsku, poté tím samým poměrem i způsobem vyhrál i v Rize a celé úspěšné období vyšperkoval doma proti Jokeritu. Helsinki přijely do Bratislavy jako lídr své divize, ovšem na srdnatý výkon domácích nestačily a i zásluhou úžasného výkonu gólmana Brusta tak Slovan vyhrál 4:2!
     
    Nejlépe bodující hráči obou rýmů

    Spartak Moskva
    1. Konstantin Glazačev – 25 (13+12)
    2. Charles Genoway – 25 (8+17)
    3. Lukáš Radil – 24 (8+16)
    4. Jevgenij Bodrov – 20 (7+13)
    5. Vjačeslav Leščenko – 19 (12+7)

    HC Slovan Bratislava
    1. Cam Barker – 33 (9+24)
    2. Lukáš Kašpar – 32 (11+21)
    3. Rok Tičar – 21 (12+9)
    4. Žiga Jeglič – 18 (4+14)
    5. Viedenský Marek – 17 (9+8)
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Genoway, Valentěnko, Dyblenko (A), Gilroy, Jermakov, Korobov (C), Belov, Kirillov – Radil, Mereskin, Glazačev – Radulov, Bodrov (A), Levickij – Leščenko, Vasiljev, Šmeljov – Li, Šafigulin, Voronin

    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Starosta (A), Švarný, Mihálik, Sersen (A), Luža – Nedorost, Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Už nám stadionem zní slovenská hymna "Nad Tatrou sa blýská".
     
    Teď je na řadě ta ruská, našemu národu o něco méně blízká.
     
    Už teda máme všechny formality za sebou a můžeme se soustředit na hokej. Domácí se představí v červených dresech, hosté se pak představí v modro-bílém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto je takřka neuvěřitelné! Lukáš Kašpar vyslal ze střední třetiny VÁCLAVA NEDOROSTA, který se nijak neostýchal, přebral puk, na modré se zbavil dvou soupeřů a poté tváří v tvář gólmanovi Engrenovi tvrdou ránou mimo jeho dosah nezaváhal! Asistence: Lukáš Kašpar, Tomáš Kundrátek.
    Václav NEDOROST - 0:1
     
    01:29
    Velice rychlý gól Slovan pořádně nabudil a Spartak se zatím výlučně brání. Úžasný start pro slovenský celek, který ukazuje, že to s postupem do play-off myslí smrtelně vážně!
     
    02:39
    Velice dobrý výkon ale podává zatím Bratislava i v obraně, kde zatím dobře hraje zejména Kundrátek, který teď získal puk a založil dobrou útočnou akci.
     
    03:00
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Lukáš Radil - 2 min., hákování).
     
    03:30
    Tak toto byla další dobrá šance hostů! Kundrátek se dostal do levého kruhu, odkud křížným pasem vyslal Kašpara, ale toho vychytal dobře a hlavně rychle reagující Engren!
     
    04:15
    Neskutečný tlak Slovanu! Ke střele od modré se dostal Barker, jehož bombu vyrazil Engren pouze před sebe, ale Nedorost z velké blízkosti poslal v tísni puk pouze nad až do ochranné sítě!
     
    04:41
    Slovan podává v přesilovce velice dobrý výkon a moskevský celek je pod soustavným tlakem. Teď už se ale početní výhoda chýlí ke konci a Radil se chystá pomalu zpět na led.
     
    05:29
    Ani další akce Spartaku, který už hraje v plném počtu, úspěch nepřinesla, protože dlouhé nahození Radulova sebral v pohodě Brust, pro nějž to byl snad první kontakt s pukem vůbec v dnešním zápase.
     
    06:21
    K o trochu nebezpečnější akci se dostal Jermakov, který nahodil puk před bránu, tam ale na teč nedosáhl Mereskin a puk tak prosvištěl pouze mimo brány hostů.
     
    07:03
    Tak toto už byla první větší šance domácích, kteří se postupně dostávají do hry! Brust musel na zem, protože přímo před něj vjel i s pukem Vasiljev, který ho ale za zkušeného Kanaďana neprotlačil!
     
    08:05
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Žiga Jeglič - 2 min., hákování).
     
    08:23
    Spartak tak hraje první přesilovku zápasu a zatím je velice nebezpečný, protože před bránu si najel Radil a jen těsně nedokázal dostat odražený puk do brány! Nakonec ale vše vyřešil Brust.
     
    08:53
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká chyba gólmana Engrena, který dovolil hostům zvýšit jejich náskok už na dvě branky! LUKÁŠ KAŠPAR ujížděl ve vlastním oslabení do kontru a viděl, že jediný jeho spoluhráč, který jel s ním, je obsazen. Vzal to tedy na sebe a poslal puk na bránu, což domácí brankář vůbec nečekal a puk se mu sice zasekl mez betony, on ovšem i s ním dojel až za čáru! Asistence: Tomáš Kundrátek, Václav Nedorost.
    Lukáš KAŠPAR - 0:2
     
    08:53
    Z brány je odvolán chybující Engren a zahraje si Ivannikov.
     
    10:03
    Na zem musel i Brust na straně druhé, ale tato přesilovka Spartaku bude hodnocena špatně, protože ani teď puk nekončí v bráně hostů.
     
    10:58
    Zatím to není pro domácí dobré a ani tato akce snížení nepřinese, protože Brust byl opět u své tyč včas a sklapl betony, takže puk zastavil.
     
    11:57
    Teď opět bylo rušno před bránou Ivannikova, který ale nakonec zasahovat nemusel, protože Skalický posunul svým nájezdem bránu a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    12:52
    Zatím hraje Slovan velice zodpověděně a dá se říci, že kontroluje hru, byť už to není taková dominance jako v úvodu. Moskevský celek ale dnes musí vyhrát a zatím mu tedy vývoj do karet moc nehraje.
     
    13:25
    Ani další bully v útočné třetině Moskvy k ničemu nebylo, protože Radulov ho prohrál a hosté v pohodě vyhodili do středního pásma.
     
    13:58
    Slovan se vydal po delší době dopředu a bylo to nebezpečné, ovšem nakonec Nedorostova střela trefila pouze dobře připraveného Ivannikova.
     
    14:49
    Opět to zkusili hosté, ale Skalický se dostal pouze do rohu hřiště, kde o puk přišel. Poté ho sice získal Starosta, ale Kundrátek udělal obrovskou chybu, když vyslal Leščenka samotného na bránu! Brust ale skvěle zakročil a celou situaci zachránil!
     
    15:13
    A byla tu další šance, při které se zaskvěl Brust! Ten musel hodně rychle vystřelit levý beton proti dobré střele Vasiljeva. Nakonec skvěle chytil i následnou dorážku Levickijho!
     
    16:29
    I na druhé straně to hořelo, protože po Tičarově pasu se dostal sám před gólmanem k puku Šťastný, ovšem nakonec ho měl trochu na delší hůl, než potřeboval a bránu tak netrefil!
     
    16:59
    Spartak se snaží ještě korigovat skóre do konce třetiny, ale Radil nedokázal za bránou puk udržel a hosté ho vyhodili, takže Moskva musí začít znovu až zpoza vlastní svatyně.
     
    18:30
    Brust sice ztratil hokejku, ale domácí toho nevyužili. Zatím to vypadá, že Slovan udrží čisté konto až do přestávky a to by bylo pro hosty skvělé, protože náskok je to velice dobrý.
     
    19:25
    Vypadá to na jednu z posledních akcí domácích v červených dresech, ale mají to těžké, protože slovenský celek dobře napadá.
     
    19:46
    Naopak na zem musel ještě Ivannikov, protože nebezpečnou ránu od modré vyslal Švarný a vypadá to, že Slovan dohraje třetinu v útočném pásmu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Třetina je tedy u konce a musím říci, že Slovan pouze potvrzuje dobrou formu z posledních zápasů. Zatím totiž bratislavský celek těží z úžasného úvodu, kdy hned v první minutě pálil přesně Nedorost a poté vyhnal ve vlastním oslabení Engrena z brány Kašpar. Nakonec se hra vyrovnala, ale i zásluhou již klasicky výtečného Brusta Spartak na první gól stále čeká. Dokáže Bratislava udržet nastolené tempo a bude dnes brát všechny body? To uvidíme, ale zatím k tomu má nakročeno velice solidně.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Tak i druhá třetina začala hodně zostra, do tříbrankového vedení mohl hosty poslat Viedenský, ovšem Ivannikov puk skvěle zastavil!
     
    20:33
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto je vážně neuvěřitelné, protože Slovan vážně o chvíli později dává gól a Spartak tak opět doplácí na vlažný úvod do třetiny! Tičar poslal puk na křídlo, kde stál Jeglič, který poslal výtečný pas na ANDREJE ŠŤASTNÉHO, který sice byl zády k bráně, hezky se ale otočil a zadovkou poslal puk přesně k tyči Ivannikovovy brány! Asistence: Žiga Jeglič, Rok Tičar.
    Andrej ŠŤASTNÝ - 0:3
     
    21:59
    Spartak se snaží snížit, ale je vidět, že je to velká křeč a moskevský celek se trápí. Nakonec další akci pokryl Brust, který neměl se střelou doprostřed brány vážnější potíže.
     
    22:40
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Pavol Skalický - 2 min., faul loktem).
     
    23:19
    Spartak tak hraje přesilovku, ovšem zatím se k žádné větší šanci nedostal. Teď dokonce hosté vyhodili a Spartak se tak musí vracet před bránu znovu.
     
    24:06
    Ani teď to ale nevypadá na obrovský tlak Moskvy, protože tu sice tlak je, ale zatím není Brust přímo ohrožen.
     
    24:20
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jevgenij Bodrov - 2 min., podražení).
     
    24:49
    Teď tedy hrají přesilovku hráči slovenského klubu, ihned po bully se dostal ke střele Jeglič, ale jeho rány vytěsnil betonem mimo Ivannikov.
     
    25:32
    Ke střele od modré se dostal Starosta, ale mířil pouze doprostřed brány. Poté se dostal k zakončení i Tičar, ovšem jeho střelu srazil Ivannikov do rohu.
     
    26:14
    K asi poslední střele Slovanu v přesilovce se dostal Baker, který sice pálil velice tvrdě, ovšem jeho bomba prosvištěla pouze kolem Ivannikovovy brány!
     
    26:53
    Do dobré šance se hnal Kundrátek, ovšem na poslední chvíli se mu do střely položil Gilroy, který srazil jeho ránu nad.
     
    26:53
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (David Skokan - 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:35
    Jermakov se dostal ke střele po dlouhé kombinaci Spartaku, ovšem jeho rána pouze bouchla do mantinelu za bránou a mimo pásmo vyhodil Švarný!
     
    28:06
    Přesilovka domácího celku se chýlí ke konci a zatím se nestalo nic, čeho by se musel Brust zásadně obávat. Ovšem nutno říci, že skoro celou dobu se drží Spartak v útočném pásmu.
     
    29:56
    Slovan už dávno hraje v plném počtu, ale stále je pod mírným tlakem. Teď se dostal k puku sice Lušňák, ovšem jeho pas byl špatný a skončil na zakázaném uvolnění.
     
    31:00
    Tak k další střele, která byla nebezpečná, se dostal až na druhé straně Kašpar, ale Ivannikov si v pohodě poradil a jeho pokus chytil.
     
    32:44
    Do obrovské šance se dostal Šmeljov, který jel ze strany zcela sám na Brusta, ovšem ten sklapl betony včas a dokázal dobrou střelu vyrazit mimo!
     
    33:45
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    34:17
    Domácí tedy opět hrají v oslabení, ale Slovan zatím není nijak nebezpečný a nedokázal se dostat na delší dobu do pásma.
     
    34:39
    Nakonec dobře pálil Barker, jeho rána ale nebyla přesná, což ovšem nijak nevadilo, protože puk se odrazil od mantinelu na Kundrátka, který ale bránu minul!
     
    34:48
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Milan Bartovič - 2 min., držení).
     
    35:50
    Domácí už zase hrají přesilovku, když se počet hráčů zcela obrátil. Teď se dostal do dobré šance Radil, ovšem jeho střela nebyla pro Brusta problémem.
     
    36:55
    Už se zase hraje v plném počtu a hraje se vyrovnaný hokej, ovšem domácí celek má nůž na krku a hraje celek nervózně, což na něm jde vidět.
     
    37:45
    Slovan brání velice solidně a Levickij se dostal ke střele pouze z dálky, opět to ale bylo mimo a Brust se tak za pukem pouze ohlédl.
     
    38:37
    Teď se ale tlak Moskvy stupňuje a Bratislava neví, jak se z něj dostat. Nutno ale říci, že zatím je Spartak v útoku celkem bezzubý.
     
    38:58
    Až Vasiljev se dostal ke střele k zadní tyči, jenže i přes špatný výhled se Brust dokázal znovu vytáhnout a svým betonem puk vyrazil a nakonec i přikryl lapačkou.
     
    39:32
    Už to vypadá, že Slovan udrží vedení 3:0 až do konce třetiny, protože teď zasáhl Brust a Slovan puk vyhodil do středního pásma, domácím už moc času nezbývá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Tak nakonec máme za sebou druhou třetinu, která ovšem nebyla tak povedená jako ta první. Na druhou stranu Slovan má po ní ještě lepší pozici, protože i úvod této dvacetiminutovky se mu velice povedl a dobrou střelou z otočky poslal slovenský celek do vedení o tři góly navrátilce po zranění Šťastný. Poté měli více šancí domácí, ovšem Brust zatím deptá Spartak skvělým výkonem a zatím za svá záda nepustil ani jednu střelu. Udrží čisté kont až do konce zápasu?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Tato třetina se trochu nezvykle zatím nese v duchu domácí převahy, první zásah si musel připsat Brust, ale střelu Radila v pohodě chytil.
     
    41:09
    Slovan se zatím pouze brání, nakonec se dostal před branku Li, ovšem jeho pokus byl nepřesný a pouze skončil za bránou. Nakonec Bartovič vyhodil, ale stále trvá tlak domácího týmu.
     
    42:12
    Teď ale přišla velká šance hostů, konkrétně to byl Skokan, který se hna skoro sám na Ivannikova, ale jeho střela šla nad, dost možná se dokonce trochu otřela o břevno!
     
    43:21
    Slovan se už dostává přeci jen trochu více do hry a Spartak nemá tak drtivou převahu jako tomu bylo na začátku třetiny. Zatím se hosté dobře brání a Moskva od začátku třetiny moc šancí neměla.
     
    44:33
    Šťastný nakonec nedostal svůj pas až na Tičara, ale kontr Spartaku dopadl podobně. Nakonec musí Moskva rozehrávat až z vlastní třetiny a Bratislava tak ušetřila další vteřiny.
     
    45:17
    Brust je hodně odvážný co se týče rozehrávky zpoza vlastní brány a teď měl co dělat, aby to neskončilo pohromou. Nakonec ale rozehrál dobře. Na ledě naopak po tvrdém střetu zůstal Lušňák, ale vypadá to, že bude v pořádku.
     
    46:02
    Teď je ale k vidění další velký tlak Spartaku a Slovan neví, kdy přijde další šance. Zatím to vypadá to pro slovenský celek nadějně, ovšem stačí jeden gól a bude tu opět drama.
     
    46:53
    Do kontru se dostal Žiga Jeglič, který po rychlé akci s Tičarem zakončoval z velkého úhlu a trefil tak pouze Ivannikova, který puk schoval ve výstroji!
     
    47:24
    Tak Slovan se stále více a více osměluje, což ovšem otevírá dvířka v jeho obraně. Teď ale Brust opět v klidu zasáhl a opět je tak hra přerušena.
     
    48:28
    Opět se dopředu hnal Spartak, opět byl ten útok ale nedotažený a něco mu chybělo. Následně už byl ten postup vpřed tak zpomalený, že se domácí provinili ofsajdem.
     
    48:51
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Pavel Valentěnko - 2 min., hákování).
     
    49:29
    Nakonec tedy domácí celek musí hrát oslabení a to ho zdržuje od tlaku, který by mohl přijít. Zatím tu žádný velký tlak Slovanu není, teď přišel ofsajd, ale vteřiny ubíhají a Spartaku se čas krátí.
     
    50:40
    Na konci přesilovky se snažil puk do brány procpat z velké blízkosti Surový, ale byl tísněn hodně velkým počtem hráčů, takže nakonec Ivannikov v klidu zasáhl.
     
    51:03
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Igor Radulov - 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    51:27
    Je tu tedy další, nutno říci že hodně sporná, přesilovka hostů a zatím se tak Slovan drží v útočné třetině, kde sice nemá nijak velký tlak, ale zase drží čas.
     
    52:00
    Naopak na druhé straně ale hrozil Radil, který vyrazil do protiútoku a jeho střela šla pouze těsně nad Brustovu horní tyčku!
     
    52:41
    Přesilovka Bratislavy se chýlí ke konci, ale zatím to nevypadá, že by byla nějak využita. Ale do konce zbývá pouze něco přes sedm minut a tlak Spartaku je stále odkládán.
     
    53:31
    Ke střele hned po bully se dostal Mihálik, jeho rána ale pouze vystrašila Ivannikova, ovšem nakonec ho neohrozila.
     
    54:09
    Velice aktivní Radil se dostal k další ráně na bránu slovenského týmu, ovšem jeho první pokus Brust vyrazil vyrážečkou a ten druhý prosvištěl těsně mimo!
     
    55:51
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprosto heroická práce Viedenského, který předvedl opravdu úžasnou a přímočarou akci! Úžasná akce hostujícího útočníka totiž vyústila po krásné kličce v samostatný únik, který sice Ivannikov zachytil a puk vyrazil před sebe, ale LUKÁŠ KAŠPAR se zorientoval nejrychleji a poslal ho do prázdné brány! Asistence: Marek Viedenský, Václav Nedorost.
    Lukáš KAŠPAR - 0:4
     
    56:44
    Do dobré šance se dostal opět Radil, který ale dnes má velkou smůlu a tak opět ztroskotal na Brustovi, který jeho střelu vyrazil do bezpečí mimo!
     
    57:50
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Luža - 2 min., podražení).
     
    58:42
    Spartak už ale skoro rezignoval, protože při své přesilovce skoro neútočí a vypadá to, že Slovan si tak vysokou výhru pohlídá a bude dnes brát tři body!
     
    59:28
    To oslabení Slovanu je skoro u konce a kouč Miloš Říha už slaví, protože je více než jasné, že jeho tým dnes vyhraje!
     
    Konec zápasu.
     
    Tak dnešní zápas je u konce a sluší se říci, že Slovan ho zvládl velice dobře a zcela zaslouženě tak bere všechny tři body v důležitém honu za příčkami zaručujícími play-off! Spartak je naopak skoro ze hry, protože dnes by jeho šance zvýšila pouze výhra za tři body, ta ale nepřišla, takže moskevský celek se může s veškerými šancemi pomalu loučit. Ve třetí třetině sice měli domácí velký tlak, opět to ale byli hosté, kdo dal první gól, protože krásnou Viedenského akci zakončil střelou do prázdné dnešní dvougólový hrdina Kašpar. Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný průběh nového týdne. (19:54:36)

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 1. Nedorost (Kašpar, Kundrátek), 9. Kašpar (Kundrátek, Nedorost), 21. Šťastný (Jeglič, Tičar), 56. Kašpar (Viedenský, Nedorost)


    Spartak Moskva: Engren ( Od 9. Ivannikov) – Genoway, Valentěnko, Dyblenko (A), Gilroy, Jermakov, Korobov (C), Belov, Kirillov – Radil, Mereskin, Glazačev – Radulov, Bodrov (A), Levickij – Leščenko, Vasiljev, Šmeljov – Li, Šafigulin, Voronin
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Starosta (A), Švarný, Mihálik, Sersen (A), Luža – Nedorost, Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan
    bahis siteleri