Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Toljatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pondělí 11.01.2016, 17:30 • Sokolniki, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lukáš KAŠPAR - 0:4
     
    55:51
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprosto heroická práce Viedenského, který předvedl opravdu úžasnou a přímočarou akci! Úžasná akce hostujícího útočníka totiž vyústila po krásné kličce v samostatný únik, který sice Ivannikov zachytil a puk vyrazil před sebe, ale LUKÁŠ KAŠPAR se zorientoval nejrychleji a poslal ho do prázdné brány! Asistence: Marek Viedenský, Václav Nedorost.
    Andrej ŠŤASTNÝ - 0:3
     
    20:33
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto je vážně neuvěřitelné, protože Slovan vážně o chvíli později dává gól a Spartak tak opět doplácí na vlažný úvod do třetiny! Tičar poslal puk na křídlo, kde stál Jeglič, který poslal výtečný pas na ANDREJE ŠŤASTNÉHO, který sice byl zády k bráně, hezky se ale otočil a zadovkou poslal puk přesně k tyči Ivannikovovy brány! Asistence: Žiga Jeglič, Rok Tičar.
    Lukáš KAŠPAR - 0:2
     
    08:53
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká chyba gólmana Engrena, který dovolil hostům zvýšit jejich náskok už na dvě branky! LUKÁŠ KAŠPAR ujížděl ve vlastním oslabení do kontru a viděl, že jediný jeho spoluhráč, který jel s ním, je obsazen. Vzal to tedy na sebe a poslal puk na bránu, což domácí brankář vůbec nečekal a puk se mu sice zasekl mez betony, on ovšem i s ním dojel až za čáru! Asistence: Tomáš Kundrátek, Václav Nedorost.
    Václav NEDOROST - 0:1
     
    00:28
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto je takřka neuvěřitelné! Lukáš Kašpar vyslal ze střední třetiny VÁCLAVA NEDOROSTA, který se nijak neostýchal, přebral puk, na modré se zbavil dvou soupeřů a poté tváří v tvář gólmanovi Engrenovi tvrdou ránou mimo jeho dosah nezaváhal! Asistence: Lukáš Kašpar, Tomáš Kundrátek.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 1. Nedorost (Kašpar, Kundrátek), 9. Kašpar (Kundrátek, Nedorost), 21. Šťastný (Jeglič, Tičar), 56. Kašpar (Viedenský, Nedorost)


    Spartak Moskva: Engren ( Od 9. Ivannikov) – Genoway, Valentěnko, Dyblenko (A), Gilroy, Jermakov, Korobov (C), Belov, Kirillov – Radil, Mereskin, Glazačev – Radulov, Bodrov (A), Levickij – Leščenko, Vasiljev, Šmeljov – Li, Šafigulin, Voronin
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Starosta (A), Švarný, Mihálik, Sersen (A), Luža – Nedorost, Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan
    bahis siteleri