NY Islanders – Columbus 5:2 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | St. Louis – New Jersey 5:2 (kon.)
Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Winnipeg – San Jose 1:4 (kon.) | Chicago – Nashville 3:2 (kon.)
Colorado – Tampa 0:4 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Středa 13.01.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:55 Tyler JOHNSON - 0:4
     
    51:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zdá se, že o vítězi dnešního utkání je pomalu rozhodnuto. Poměrně dlouho jsme čekali na další gól v utkání, hosté se nakonec prosazují zhruba osm minut do konce třetí třetiny. A je jasné, že tato situace domácím barvám rozhodně na psychice nepřidá. Celá akce vznikla hned po vhazování, když obránce Hedman nahodil puk na branku Varlamova. Na brankovišti už byl připravený na dorážku TYLER JOHNSON, jenž nedal brankáři domácího týmu šanci na další úspěšný zásah. Tampa vlastní už pohodový náskok. Asistence: Victor Hedman, Nikita Kučerov.
    25:16 Steven STAMKOS - 0:3
     
    25:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak tohle už může být pořádný problém pro domácí celek, který se očividně nedokáže moc koncentrovat na začátek druhé třetiny a podruhé v krátkém časovém rozmezí inkasuje, teď už je to o tři branky pro hostující Tampu Bay. A znovu stál na konci celé akce šikovný forvard Lightning STEVEN STAMKOS, který propasíroval touš po ledě mezi betony Semjona Varlamova. Je pravda, že teď měl o něco jednodušší pozici, když se uvolnil na brankovišti. Jak bude Colorado reagovat? Asistence: Ondřej Palát, Vladislav Namestnikov.
    21:49 Steven STAMKOS - 0:2
     
    21:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    Začátek druhé třetiny nevypadá pro Colorado příliš dobře. Zatím se v úvodu prostřední části hosté téměř k ničemu nedostali, ale hned první větší možnost ve druhé periodě dokázali využít ve svůj prospěch. Krásná kombinace před Semjonem Varlamovem, na jejímž konci stál hostující kanonýr STEVEN STAMKOS. Ten pálil přesně do horní poloviny branky Semjona Varlamova. Je tu tedy náskok dvou branek pro Tampu Bay a tým Patricka Roye bude mít nyní spoustu práce. Asistence: Vladislav Namestnikov, Ondřej Palát.
    10:29 Ondřej PALÁT - 0:1
     
    10:29
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se Tampa Bay dočká vedení zhruba v polovině první třetiny, přestože využitou přesilovou hru už oslavit nemůže. Sotva se totiž stačil Alex Tanguay vrátit z trestné lavice, vyslali hráči v bílých trikotech ránu od modré čáry. Tu sice ještě stačil Semjon Varlamov velice dobře pokrýt. Jenže před jeho klecí byl ještě zaparkovaný český útočník ONDŘEJ PALÁT, který si stihl puk zpracovat na holi a pohotově jej zasunul za v tu chvíli bezmocného domácího ochránce svatyně. Domácí mužstvo tedy bude muset dotahovat. Asistence: Victor Hedman, Alex Killorn.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 11. Palát (Hedman, Killorn), 22. Stamkos (Namestnikov, Palát), 26. Stamkos (Palát, Namestnikov), 52. Johnson (Hedman, Kučerov)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Bondarchuk, Holden, Barrie, Redmond, Guenin – Tanguay, MacKinnon, Duchene – Martinsen, Grigorenko, Iginla "A" – Landeskog "C", Söderberg, Comeau – McLeod "A", Mitchell, Skille
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Nesterov, Coburn, Garrison, Šustr – Palát "A", Stamkos "C", Namestnikov – Killorn, Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Callahan "A" – Brown, Boyle, Condra

    Rozhodčí: Peel, Hebert – Heyer, Mach

    Diváci: 14 227
    bahis siteleri