Mountfield HK – Přerov 5:4 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Třinec – Zlín 1:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:4 (3:0, 0:1, 2:3)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 14.01.2016, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    57:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tomu říkám drama. Zápas ještě zcela nekončí. Vyražený puk golmanem se přece jen odrazil znovu o hráče, díky čemuž se ocitl v brankovišti, kde byl nešťastnou náhodou sražen až za brankovou čáru. I takové góly platí. Bez asistence.
     
    56:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí před koncem utkání navyšují své vedení. ŠIMON JUNEK propálil od modré vše, co mu stálo v cestě a dává tak velmi důležitý gól v tomto klání. Asistence: Petr Poppel.
     
    48:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se Moravané budou v přesilové hře trápit, přesto ji ale po chybě hradecké čtveřice využívají. JAN MLČÁK dostal puk k levému kruhu, odkud pálil přesně nad beton domácího golmana a přiblížil tak svůj tým na rozdíl jedné branky od Hradce. Asistence: Vojtěch Kadlic, Jiří Krátký.
     
    46:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Hradec po dlouhé době dočkal další branky. Vojtěch Síla s Matějem Morongem se dostali do přečísldní dva na jednoho, přičemž jejich nevydařenou akci zakončil přijíždějící PETR POPPEL, jenž zakončil mezi nohy golmana. Asistence: Matěj Morong, Vojtěch Síla.
     
    41:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    JAN ŠAFRÁNEK dostal nahrávku od svého spoluhráče z rohu do levého kruhu, odkud přesnou střelou překonal hradeckého golmana. Asistence: Marek Viktorin, David Dobša.
     
    20:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól Přerova, bohužel s velmi špatným koncem. KAREL PLÁŠEK sice zakončil blafákem mezi nohy, zarazil však do mantinelu a zřejmě si něco udělal se zády.
     
    18:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Celou dobu nic, až nyní se ztrhla lavina gólů. Vojtěch Síla v přečíslení dva na dva našel krásně na druhé straně PETRA POPPELA, jenž tečoval puk do odkryté brány. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    17:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná přesná střela, se kterou nemohl nic hostující golman udělat. TOMÁŠ DUBEN vyslal od modré ohromnou ránu, která zamířila přesně do horního pravého rohu. Asistence: Tadeáš Jakubec, Martin Soukup.
     
    09:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu první gól utkání. Přerovští nevyužili svého tlaku a doplatili na to. Střelu Vojtěcha Síly z mezikruží ještě hostující brankař vychytal, následná dorážka DANIELA VAŇÁTA se ale už zatřepetala v síti. Asistence: Vojtěch Síla.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 10. Vaňát (V. Síla), 18. Duben (Jakubec, Soukup), 19. Poppel (V. Síla), 47. Poppel (Morong, V. Síla), 57. Junek (Poppel) – 21. Plášek, 42. Šafránek (Viktorin, Dobša), 49. Mlčák (Kadlic, Krátký), 58. Mlčák


    Mountfield HK: Novotný (Dvořák) – Řehák, Voňka, Martinec "C", Junek, Krištof, Duben, Klodner, Kynčl – Šedivý, Soukup, Hladík, Jakubec, M. Síla. "A", V. Síla, Vaňát, Pokorný "A", Müller, Morong, Růta, Poppel. Trenér: Karel Soudek.
    HC ZUBR Přerov: Rachůnek (21. Kocák) – Vohrabal, Kopeček, Tureček, Tischer, Borot, Kleiner "C", Viktorin, Mlčák, Pěnčík – Krupa, Krátký, Dobša, Šimanský, Mohapl, Indrák, Barveníček, Kadlic "A", Šafránek, Plášek "A", Govoruško. Trenér: Aleš Verlík.

    Rozhodčí: Barek, Holeček, Pechánek.
    bahis siteleri