Mountfield HK – Přerov 5:4 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Třinec – Zlín 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 14.01.2016, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava porazila BK Mladou Boleslav 4:2 a stále živí naději na postup do play-off, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (17:43:14)
     
    Hosté sice ve třetí třetině srovnali, když se v osmačtyřicáté minutě trefil Jakub Šípek, ovšem dvě minuty před koncem rozhodl Tomáš Vala zblízka o třech bodech pro Duklu, které pojistil trefou do prázdné branky Miroslav Juda.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Hned po buly předvedl rychlý útok Najman, jenž našel před brankou Úlovce, který zblízka nepropálil Haase.
     
    59:28
    Ve stejném čase, jako padl čtvrtý gól Dukly, obdržel Jakub Šípek desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. S hlavním sudím Pokorným si ještě nyní něco vyjasňuje kouč hostí Tomáš Černík.
     
    59:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Naopak rozhodnuto je nyní. MIROSLAV JUDA nyní trefuje ze středního pásma odkrytou klec Mladé Boleslavi.
     
    59:09
    Pokus Miroslava Judy byl sražen za branku. Kdyby Jakub Dobrkovský nezasáhl, bylo by rozhodnuto.
     
    58:51
    Radek Haas míří z branky, hosté to zkusí v šesti. Hraje se před brankou Dukly.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle vypadá pro Jihlavu hodně dobře! Po Zadražilově akci se kotouč dostal k Úlovcovi, který jej zpoza branky přihrál na TOMÁŠE VALU a nejproduktivnější hráč jihlavského mladšího dorostu zblízka dostal kotouč do sítě. Asistence: Jan Úlovec
     
    57:14
    Třikrát to zkoušel Martin Zadražil. Jeho střelu z mezikruží vyrazil Haas, stejně jako dvě dorážky domácího forvarda. Gólman Boleslavi nyní zachránil svůj tým.
     
    55:58
    V šanci byli také hosté. Do rychlého průniku se dostal David Valdhans, který přebruslil obránce, jenže ranou mezi betony si na Juřičku nepřišel.
     
    55:10
    Další sraženou střelu se Chlubna pokusil prodloužit před branku na Kardoše, ke kterému se kotouč nedostal, Sýkora jej srazil do bezpečí.
     
    54:22
    Úlovec s Najmanem se vydali do situace dva na jednoho, která končí tím, že po lehce nepřesném pasu druhého jmenovaného uskočil Úlovcovi kotouč od hole.
     
    53:14
    Pozorná obrana Mladé Boleslavi kryje dva střelecké pokusy červenožlutých, nejprve z mezikruží, poté od modré.
     
    52:29
    Zdá se, že oddechový čas hostím prospěl. PO delším čase se dostávají před branku Juřičky, ale zatím bez střelby.
     
    51:43
    Po zakázaném uvolnění si hosté vyžádali oddechový čas.
     
    51:04
    Další slibná akce domácích. Najman přihrál v situaci dva na jednoho puk pro Tomáše Valu, jenž míří z první zblízka těsně vedle.
     
    50:02
    Jihlava nevyužívá velkou šanci. Hned tři domácí hráči se zjevili před brankou Haase, ale Zadražil, Vítězslav Brož ani Petr Brož nedokázali poslat kotouč do branky a to ani z této situace, ani z následného závaru před brankou.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Najman (Úlovec, Vala), 22. Úlovec (Vala, Najman), 58. Vala (Úlovec), 60. Juda – 12. Valdhans (Šípek), 48. Šípek (Moravčík, M. Čermák)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Trávník, Rusňák, Piskač, Barák, Filip, P. Brož – Musil, Kardoš, Chlubna – Zadražil, Juda, V. Brož – Vala, Najman, Úlovec – P. Čermák. Trenér: Petr Svoboda
    BK Mladá Boleslav: Haas (Rylich) – Červenka, Dobrkovský, Novotný, Furmánek, Málek, Sýkora – Litera, Šípek, M. Čermák – Moravčík, Valdhans, Schulz – Vojta, Jindra, Vokurka – Novák. Trenér: Tomáš Černík

    Rozhodčí: Pokorný – Jeletz, Rampír
    bahis siteleri