Mountfield HK – Přerov 5:4 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Třinec – Zlín 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 14.01.2016, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    59:39
    Hned po buly předvedl rychlý útok Najman, jenž našel před brankou Úlovce, který zblízka nepropálil Haase.
     
    59:28
    Ve stejném čase, jako padl čtvrtý gól Dukly, obdržel Jakub Šípek desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. S hlavním sudím Pokorným si ještě nyní něco vyjasňuje kouč hostí Tomáš Černík.
     
    59:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Naopak rozhodnuto je nyní. MIROSLAV JUDA nyní trefuje ze středního pásma odkrytou klec Mladé Boleslavi.
     
    58:51
    Radek Haas míří z branky, hosté to zkusí v šesti. Hraje se před brankou Dukly.
     
    57:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle vypadá pro Jihlavu hodně dobře! Po Zadražilově akci se kotouč dostal k Úlovcovi, který jej zpoza branky přihrál na TOMÁŠE VALU a nejproduktivnější hráč jihlavského mladšího dorostu zblízka dostal kotouč do sítě. Asistence: Jan Úlovec
     
    57:14
    Třikrát to zkoušel Martin Zadražil. Jeho střelu z mezikruží vyrazil Haas, stejně jako dvě dorážky domácího forvarda. Gólman Boleslavi nyní zachránil svůj tým.
     
    55:58
    V šanci byli také hosté. Do rychlého průniku se dostal David Valdhans, který přebruslil obránce, jenže ranou mezi betony si na Juřičku nepřišel.
     
    51:43
    Po zakázaném uvolnění si hosté vyžádali oddechový čas.
     
    51:04
    Další slibná akce domácích. Najman přihrál v situaci dva na jednoho puk pro Tomáše Valu, jenž míří z první zblízka těsně vedle.
     
    50:02
    Jihlava nevyužívá velkou šanci. Hned tři domácí hráči se zjevili před brankou Haase, ale Zadražil, Vítězslav Brož ani Petr Brož nedokázali poslat kotouč do branky a to ani z této situace, ani z následného závaru před brankou.
     
    47:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se radují z vyrovnání. Střelu Moravčíka dokázal Juřička ještě vyrazit ke své pravé tyči, kde však domácí zapomněli na zcela volného JAKUBA ŠÍPKA, jenž se dnes po dvou vyloučeních prosazuje v pozitivním slova smyslu, doklepl puk do branky. Asistence: Andrej Moravčík, Michal Čermák.
     
    42:20
    Dvě obrovské šance Adama Najmana. Jihlavský štírek se prvně prokličkoval před branku, jenže těsně netrefil prostor u pravé tyče. Hned vzápětí dorážel zblízka puk a stopku cestě černé gumy do branky vystavil levý beton Haase.
     
    41:09
    Druhá tyč domácích. Utěšená rána Zadražila z mezikruží orazítkovala vzdálenější tyč branky Haase.
     
    35:15
    Jakub Šípek dnes podruhé usedá za katr, tentokrát se provinil podražením.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    34:08
    Obrovská šance Mladé Boleslavi po tom, co si Peter Novák sjel z pravé strany až před branku, ovšem bekhedem poslal kotouč vedle pravé tyče i díky dobrému zákroku Juřičky.
     
    31:08
    Jelikož dostává Adam Rusňák dvě minuty za podražení, bude se mít gólman Jan Juřička více na pozoru. Boleslavští mají šanci vyrovnat.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    26:44
    Juda našel parádní uličkou před brankou volného Vítězslava Brože, který zvedl kotouč bekhendem vysoko nad. Povedená to akce Dukly.
     
    24:56
    Jaroslav Musil se prosmýkl k pravému kruhu, tohle bylo panečku turbozrychlení. Myslel to dobře, pálil na vzdálenější tyč, jenže střela lízla levou tyč a odrazila se ven.
     
    21:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté se znovu dostávají do vedení. Vala zatáhl po levé straně puk a přihrál přesně na hůl JANA ÚLOVCE. Už se zdálo, že z toho branka nebude, že domácí útočník příliš čekal, jenže poté zvedl kotouč nad levý beton Haase a skóroval bekhendem kolem jeho vyrážečky. Asistence: Tomáš Vala, Adam Najman.
     
    11:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už je srovnáno. Jakub Šípek poslal puk do jízdy na DAVIDA VALDHANSE, který z levé strany otřel puk o tyčku, jenž následně zapadl do branky zkoprnělého Juřičky. Asistence: Jakub Šípek
     
    10:39
    Šance pro Mladou Boleslav. Jindřich Kardoš si jde sednout na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    10:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí střílí úvodní gól zápasu. Úlovec prodloužil Valovu přihrávku před branku na ONDŘEJE NAJMANA, jenž prostrčil zblízka puk mezi betony Haase. Asistence: Jan Úlovec, Tomáš Vala.
     
    06:15
    Přesilovka hostí dlouho netrvala, za brankou zbytečně podržel Jakub Šípek soupeřovu hůl a také Mladá Boleslav jde do čtyř.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    05:31
    Přesilovku si vyzkouší i Boleslavští protože Martin Barák (JIH) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    03:16
    Jihlava si zahraje přesilovou hru. Jan Málek jde za nedovolené bránění na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Najman (Úlovec, Vala), 22. Úlovec (Vala, Najman), 58. Vala (Úlovec), 60. Juda – 12. Valdhans (Šípek), 48. Šípek (Moravčík, M. Čermák)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Trávník, Rusňák, Piskač, Barák, Filip, P. Brož – Musil, Kardoš, Chlubna – Zadražil, Juda, V. Brož – Vala, Najman, Úlovec – P. Čermák. Trenér: Petr Svoboda
    BK Mladá Boleslav: Haas (Rylich) – Červenka, Dobrkovský, Novotný, Furmánek, Málek, Sýkora – Litera, Šípek, M. Čermák – Moravčík, Valdhans, Schulz – Vojta, Jindra, Vokurka – Novák. Trenér: Tomáš Černík

    Rozhodčí: Pokorný – Jeletz, Rampír
    bahis siteleri