Magnitogorsk – N.Novgorod 2:1 (1:0 po s.n.) | Čeljabinsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | Ufa – Minsk 4:3 (kon.)
Toljatti – Jekatěrinburg 0:2 (kon.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
Jokerit – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Petrohrad – Chabarovsk 1:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Vladivostok 5:4 (1:0 po s.n.)
Riga – Novokuzněck 4:3 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
HC Dinamo Minsk
Pátek 15.01.2016, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Teem HARTIKAINEN - 4:3
     
    55:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    TEEMU HARTIKAINEN střílí gól a v závěru utkání posílá Salavat Julajev Ufu!! Anton Lazarev přihrávkou zpoza brány našel v pravém kruhu pro vhazování volného Teema Hartikainena, který napřáhl ke střele po ledě a mezi betony Kevina Lalandeho zamířil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Anton Lazarev.
    Dmitry ZENCHORENKO - 3:3
     
    45:35
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    DMITRY ZENCHORENKO předvedl skvělou individuální akci a vyrovnává na 3:3!! Dmitry Zacharenko středem útočného pásma pronikl až k bráně Vladimira Sochatskyho a z hranice brankoviště poté puk z blízkosti umístil do levého horního rohu brány. Asistence: Sergej Drozd.
    Matt ELLISON - 3:2
     
    40:28
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    MATT ELLISON se prosazuje z dorážky a snižuje v úvodu třetí části skóre na rozdíl jedné branky!! Matt Ellison se u pravé tyče po zákroku Vladimira Sochatskyho dostal k odraženému puku a z ostrého úhlu ho poslal do prázdné brány. Asistence: Jonathan Cheechoo, Ryan Gunderson.
    Andreas ENGQVIST - 3:1
     
    30:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    ANDREAS ENGQVIST zmrazuje Dinamo Minsk, které bylo během posledních minut lepším týmem, a v přesilové hře zvyšuje na 3:1!! Andreas Engqvist vypálil po přihrávce Linuse Omarka zpoza brány na levém křídle z ostrého úhlu a jeho střela se od pravého ramene Kevina Lalandeho odrazila do sítě. Asistence: Linus Omark.
    Linus OMARK - 2:1
     
    20:37
    Ufa právě vstřelila branku!
    LINUS OMARK vrací na začátku druhé třetiny Salavatu ztracené vedení a Ufa vede nad Dinamem Minsk 2:1!! Andreas Engqvist se ihned po návratu na led zapojil do útočné akce a přihrávkou našel Linuse Omarka, který rozvlnil přesnou střelou síť za zády Kevina Lalandeho. Asistence: Andreas Engqvist.
    Jonathan CHEECHOO - 1:1
     
    18:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    JONATHAN CHEECHOO využívá krátkou přesilovou hru 5 na 3 a vyrovnává v závěru první třetiny na 1:1!! Jonathan Cheechoo se dostal u levé tyče k puku po přihrávce Ryana Gundersona a poslal před bránu přihrávku, po které se kotouč od brusle jednoho z bránících hráčů Ufy odrazil k pravé tyči. Salavat inkasoval hodně nešťastný gól, ale i takové občas padají. Asistence: Ryan Gunderson, Matt Ellison.
    Sergej SOJN - 1:0
     
    10:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    SERGEJ SOJN se prosazuje z dorážky a posílá Salavat Julajev Ufa do vedení!! Alexander Nesterov vypálil z mezikruží a brankář Kevin Lalande jeho střelu vyrazil pouze k Sergejovi Sojnovi, který se u pravé tyče dostal k dorážce a vymetl přesně levý horní roh prázdné brány. Asistence: Alexander Nesterov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Sojn (Nesterov), 21. Omark (Engqvist), 31. Engqvist (Omark), 56. Hartikainen (Lazarev) – 19. Cheechoo (Gunderson, Ellison), 41. Ellison (Cheechoo, Gunderson), 46. Zenchorenko


    Salavat Julajev Ufa: Sochatsky (Svedberg) – Lepistö, Metlajok, Děrljik, Gončarov, Bodrov, Arzamatcev, Culigin – Engqvist, Grigoreňko (C), Omark – Lisin, Chlystov, Saprajkin – Sojn, Něsterov, Lazarev – Mijorov, Vorobjov, Hartikainen – Prochorkin.
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Gunderson, Zenchorenko, Šinkevič, Lisovets, Filičkin, Astiněnko, Nogačjev – Linglet, Kaljužni (C), Stěpanov – Ellison, Vesce, Cheechoo – Drozd, Meleško, Szczečura – Kolcov, Pavlovič – Michaljev.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Jevgenij Gamalej – Pjotr Aljošin, Alexander Nesterov

    Diváci: 5898
    bahis siteleri