Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (kon.) | Buffalo – Washington 4:1 (kon.)
Columbus – Colorado 2:1 (kon.) | St. Louis – Montreal 4:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.)
Edmonton – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Carolina 5:0 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Tampa – Florida 3:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
Washington Capitals
Neděle 17.01.2016, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marcus JOHANSSON - 4:1
     
    42:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Je sníženo. Domácí nedokázali vyhodit, puk se od mantinelu dostal před branku, kde stál zcela opuštěný MARCUS JOHANSSON a nedal Johnsonovi žádnou šanci. Asistence: Jason Chimera.
    Cody FRANSON - 4:0
     
    35:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tohle je už pro hosty trochu nářez. Kaneova přihrávka napříč pásmem se odrazila od mantinelu a CODY FRANSON pak puk napálil tak šikovně, že z poměrně ostrého úhlu trefil mezírku u první tyče! Asistence: Evander Kane, Zach Bogosian.
    Evander KANE - 3:0
     
    27:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ojoj, tohle je pro Washington hodně smolný gól. O'Reilly přihrál na levé straně do druhé vlny, odkud si najel EVANDER KANE a jeho střelu z první si Holtby srazil za svá záda! Asistence: Ryan O'Reilly, Sam Reinhart.
    Tim SCHALLER - 2:0
     
    16:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak tohle se hostům nepovedlo. Orlov nezpracoval na modré puk, do sóla se dostal TIM SCHALLER a chladnokrevně jej proměnil, když nic nevymýšlel a jednoduše Holtbyho prostřelil. Gól v oslabení. Bez asistence.
    Philip VARONE - 1:0
     
    10:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Prakticky ze své první vážnější akce jdou domácí do vedení. Od modré čáry vystřelil Ristolainen, Holtby pouze vykopl pravým betonem, jenže přímo na hokejku PHILIPA VARONEHO a ten okamžitě zamířil do odkryté části branky. Asistence: Rasmus Ristolainen, Zach Bogosian.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 11. Varone (Ristolainen, Bogosian), 16. Schaller, 28. Kane (O'Reilly, Reinhart), 36. Franson (Kane, Bogosian) – 43. Johansson (Chimera)


    Buffalo Sabres: Johnson (Lehner) – Ristolainen, Bogosian, Weber, McCabe, Franson, Pysyk – McGinn, O'Reilly, Kane – Reinhart, Eichel, Moulson – Gionta (C), Larsson, Foligno – Legwand, Schaller, Varone. Trenér: Dan Bylsma.
    Washington Capitals: Holtby (28. Grubauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov, Chorney, Ness – Oshie, Bäckström, Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Latta, Richards, Sill. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Meier, Walsh – Berg, Kovachik

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri